FIV245
Raspunsuri - Pagina 11
cora79 spune:
ALRAK-scumpa,nu am cuvinte,sincer am intrat abia acum cu speranta la vesti bune, dar asta este viata merge inainte si atata vreme cat suntem sanatosi putem face orice ne dorim
Personal,imi mentin parerea cu privire la FIV,voi renunta momentan(ma simt goala pe dinauntru si pe dinafara(creditul il am pe 3 ani jumata), dar poate Dumnezeu face o minune si in cazul nostru
O cunostinta de-a mea a facut 2 FIV nereusite,si la 6 luni de la ultima incercare a ramas insarcinata pe cale naturala,si ce crezi-are tripleti
cora79 spune:
Dana-multumesc , sper sa imi vina si ciclul odata ca sa pot programa ecografia si evaluarea tratamentului
cora79 spune:
DANIELA-iti tin pumnii sa reusesti fata draga, avem mari asteptari de la tine,asa ca nu ne dezamagi
ALRAK spune:
Daniela subscriu la ceea ce a scris Puffy, TREBUIE sa fii optimista si asteptam de la tine un beta maaaaare
Multumesc pentru gandurile bune
Doamne Ajuta!
daniela74 spune:
CORA,DANA,ALRAK,
Imi pare rau pentru voi,dragele mele.Stiu cit de dureros este si nu putem face nimic,decit sa plingem si sa ne gindim ca poate intr-o zi,cu voia lui Dumnezeu o sa ne tinem si noi copilasul mult dorit in brate.
Multumesc pentru incurajari si mult curaj si voua.
dandanutz spune:
fetelor tare rau imi pare de ieri am o stare proasta cand am aflat de cora iar astazi chiar sunt f trista SA AFLU TOT VESTI PROASTE .CORA ,ARLAK ,DANA MI-E GREU SA DESCRIU IN CUVINTE CE RAU IMI PARE.TREBUIE SA AVETI PUTERE O SA REUSIM CU TOATE .DUMNEZEU O SA NE ASCULTE RUGACIUNILE SI O SA REUSIM
cora79 spune:
DANDANUTZ-ai dreptate, timpul le va rezolva pe toate si chiar daca acum mi se pare sfarsitul lumii,stau si ma gandesc ca in viata sunt alte probleme mult mai grave
FEREASCA DUMNEZEU DE MAI RAU
dandanutz spune:
CORA TU UNDE AI FACUT FIV?EU NU AM AVUT NICIODATA SARCINA NORMALA 3 ECTOPICE SI 2 FIVURI NEREUSITE ....ASA CA SI TU TREBUIE SA O IEI DE LA CAPAT O SA REUSIM SPER
cora79 spune:
DANDANUTZ-Fiv am facut la Gynera cu dr. Laura Dracea
Nici eu nu am avut vreodata vreo sarcina,de nici un fel si acum am si eu un FIV nereusit
Este oare posibil sa avem trombofilie in cazul asta?
dandanutz spune:
sincer nu stiu dar nu mai caut raspunsuri ca oricum nu mai am trompe.ai fost multumita de dr dracea? eu am facut primul fiv la giulesti cu dr bucur dar dejamagire totala....CAND TE APUCI DE URMATORUL FIV CA BANUIESC CA NU AI RENUNTAT ?