FIV245
Raspunsuri - Pagina 12
Looana spune:
CORA,DANA,ALRAK, i-mi pare rau de esecurile voastre e foarte greu si va inteleg perfect.
Daniela74 i-mi doresc foarte mult macar ´tu sa ne faci o bucurie,ma rog la DD sa ai un beta frumos.
Asa cum am scris la capitolul incheiat ca am gasit cauza la sarcinile mele pierdute ,si e logic am facut de pamana aceste 2 fivuri deoarece fara heparina nu avea rost sa le fac.Eu zic sa va face-ti si voi analizele inainte de a face un FIV,e mult mai ieftna o analiza decit un FIV.Daca nu i-mi deschidea Miki ochii poate as fi mers mai departe incontinuarie fara nici un rezultat.Dupa rezultatele primite acam stiu ca va trebuie sa fac paralel cu tratamentul de stimulare si Heparina altfel nu am nici o sansa sa se prinda embrionul cu un diagnostic MTHFR C677-T
Ce este Lymphozyten si Killerzellen, nu am intles prea bine din termeni medicali....din ceea ce am dedus eu zice ceva legat de placenta in uter.
Nu stiu cit este de corecta analiza facuta imediat in urmatoarea luna dupa stimulare dar mi-a iesit in ziua a 10 de la CM FSH 13,2mIU/ml si eu in martie il aveam 6,4 ....cred ca e de rau mi-a scazut mult rezerva in timpul stimulari.
O zi buna va doresc !
Looana
cora79 spune:
Nu am ce sa ii reprosez dr Dracea,nu este Dumnezeu,stiu asta,dar as vrea sa ma indrume spre investigatii suplimentare, astept ciclul si apoi voi programa ecografia de control si vreau sa vad ce imi va zice
Cat priveste urmatorul FIV,nu vred ca voi mai face, cel putin nu in curand, mai degraba as face o inseminare cu donator anonim
cami30 spune:
Looana- fsh-ul nu e relevant in ziua 10, se face in ziua 3,4 de menstruatie.
Fetelor imi exprim si eu regretul pentru suferinta voastra, se pare ca nu e o perioada prea buna pentru medicii care fac FIV.
Si exact ce spunea cineva mai devreme cred totusi ca se cer prea putine analize sau niste analize care uneori nu au nici o relevanta sau nu stiu... poate ca ar trebui regandita lista cu analize. Sincer, sa spui cuiva "las' ca poate la urmatorul", in conditiile in care acest "urmatorul" costa de rupe, parca ar trebui sa-i faca mai precauti.
Mie doctorita care ma supravegheaza si care ma va ajuta de pe margine la urmatorul FIV mi-a dat o listoaie de analize pentru a elimina o cauza a opririi in evolutie a sarcinii mele de anul trecut. Poate ca ma ustura la buzunar da' cu siguranta ma va ajuta sa elimin potentiale cauze ale opririi in evolutie.
Eu am avut o sarcina cu ou clar. Am avut sac gestational care a crescut pana pe la 6 sapt, dar embrion ba! Si in afara de anomalie cromozomiala nu reusesc sa gasesc alte explicatie pentru acest tip de sarcina.
cami
Dragaica spune:
Cora daca-mi permiti sa te intreb tu ai probleme de sanatate sau doar sotul?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
carmelly spune:
Cora, Alrak imi pare nespus de rau pentru voi. Va imbratisez cu drag. Nu am cuvinte, stiu cat de dureros este un Fiv nereusit. Dana pentru tine mai sper. Va rog sa sperati, va veni si la voi bb mult doriti.
Doamne ajuta!
O seara buna.
8+ Multumesc Doamne!
cora79 spune:
Dragaica-eu nu am probleme de sanatate,am doar un FSH mai maricel ceea ce indica o rezerva ovariana mai redusa,dar la FIV am obtinut 5 ovocite de calitate
dandanutz spune:
fetelor eu cred ca si tratamentul de suntinere este prea putin .eu am o prietena care a si reusit si a facut tratamentul cu multe medicamente ma gandesc ca poate si asta ar fi o problema de nu se prind deloc mai ales cand sunt embrioni de calitate f buna...........zic si eu.
cora79 spune:
CARMELLY-c'est la vie!Te pup si sa ai doi puiuti sanatosi
DANDANUTZ-nu stiu ce sa zic, daca nu este sa fie poti sa iei orice
dandanutz spune:
cora dar ce problema are sotul tau?ca si sotul meu are oligospermie usoara +eu ca nu mai am trompe.....sper ca nu te superi ca te intreb