Juniori iunie-iulie 2003 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
anamaria spune:
hello fetelor!
scriu si eu pe fuga ca e nebunie la scarbici, mult de lucru cu plata ZERO. am mii de draci ca 2 din cele 4 zile fara plata le-am petrecut, ca si cornelia, la serviciu . face statu economie la salriul meu amarat ca sa aiba bani de concerte, artificii, luminite de craciun aprinse de la 1 decembrie, campanie electorala si alte tampenii de care ne puteam lipsi bucurosi.
tudor e ok, vineri a chiulit de la canto ca iu-am dus la plimbare cu rolele prin centru (era asa soare si frumos...)
despre serbare nu stiu ce sa zic, cica se pune problema nici sa nu mai faca serbare de Craciun, mai ales ca se ia vacanta pe 14 dec., pana la urma fiind intr-o situatie similara le inteleg si pe educatoare ca fara plata nu-ti mai arde de munca suplimentara
cadouri le-am cam luat deja: niste casti StarWars care modifica vocea, un set de busola, ceas si nu mai stiu ce din G-Force, set cu microscop/ telescop, si inca alte maruntisuri care sunt sigura ca mai apar sub brad din diferite surse pana pe 24 dec .
eu am scris (in gand ) Mosului ca ar trebui sa aduca pijamale pentru toata lumea ca s-au cam nasparlit alea din dotare
La Multi Ani ! de 1 decembrie
noi am serbat stand in casa, am vazut 2012 - The end of the word... (mi-a placut, interesanta optica si bine realizat)
n-am putut sa iesim niciunde pt ca bogdan a avut 2 zile in continuu febra, azi a vorbit cu o colega si cica jumate din clasa au lipsit, sunt bolnaviori.
cam atat, pupici cu lipici,
Magdone spune:
Buna fetelor,
Nu mai zice nimeni nimic? haideti ca ne moare subiectul:(
Catale, imi pare tare rau de prietena ta, multa sanatate!
Magda, felicitari pentru micul campion, nu stiu daca am apucat sa-ti zic. Bine ai revenit, nu ne mai zici nimic despre viata ta?:) tot acolo lucrezi?
Pitzinuca, hai sa ne mai spui cum e viata acolo unde v-ati mutat, bravo pentru curaj!
Madic, Mariuca super scumpa ca intotdeauna, pupici!
Fetelor, vroiam sa va zic ca am dat peste felicitarea care mi-ati scris-o voi inainte sa plec, asa m-am emotionat , ce repede a mai trecut timpul, parca ieri ne intalneam la restaurante, hehe ce vremuri...
Noi suntem bine, cu scoala pe ultimii metri, asteptam notele acum la sfarsit de semestru, sper sa fie bune, saptamana viitoare Razvan are si concertul de craciun la scoala. El nu prea vroia sa mearga, dar pana la urma l-am convins. Apoi o tin in tot felul de excursii, mai merg la nu stiu ce muzeu, la un patinoar, asa scoala tot sa faci
Fetelor, v-am zis ca nu a nins pana acum???? Cica record absolut de la 1800 nu stiu cat, nu s-a pomenit luna noiembrie fara pic de zapada. Dar eu nu ma supar
Hai pupici si toate bune!
Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
alexandrueduard spune:
Salut tuturor!
Magda: eu sunt bine, destul de ocupata. Ma gandeam si eu zilele trecute la intalnirile noastre. Chiar as vrea sa mai facem una( ma rog, cu cele de pe aici).
ALex asteapta serbarea de Craciun, unde va fi primarul din filmul Grinch. Trebuie sa ma apuc sa ii fac costumul. Nici la cadouri nu stam prea bine si nici nu am inspiratie.
Anamaria: si-ar fi dorit si el casti ce schimba vocea. De unde le-ai luat?
http://picasaweb.google.com/magdacorlea
Magda si Alex
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!
Maadi spune:
"La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!"
Mos Nicolae sa va aduca tot ce este mai bun in viata, voua si familiilor voastre!
Maadi si Calin (19.07.2003)
anamaria spune:
magda castile Star Wars le-am luat din Carrefour. sunt vreo 100 si ceva d elei. aveau in oferta si sabii laser, din aceeasi colectie, ai mei au cerut Mosului dar nu le-am gasit in magazin...
serbarea lui tudor va fi joi de dimineata, la ora 10. se face fara parinti - cica nu ar avea voie din cauza gripei sa se adune multa lume in sala?!
martta spune:
Buna, fetelor!
Eu i-am luat deocamdata un pachet care contine un telescop si un microscop, caci ii luasem unui coleg de la gradi un microscop, cadou de ziua lui, si s-a aratat tare interesat...Urmeaza sa-i mai iau "plus skateboard", dorinta lui, in urma reclamelor de pe posturile de desene, numai ca va trebui sa ma dumiresc despre ce este vorba.
La grupa Alexiei este carantina din cauza ca una dintre ingrijitoare si un baietel au facut gripa porcina. Dupa ce a invatat rolul si-i cumparasem rochita, serbarea nu se va tine! Ea sa fie sanatoasa!
Bineinteles ca de o saptamana nu l-am mai dus nici pe Vlad la gradi si urmeaza sa sun azi sa ved daca macar el va participa la vreo serbare...
pitzinuca spune:
si la noi se face serbarea fara parinti
andi o sa fie greiere. dar macar se filmeaza...
martta - andi a cerut ”fingerboard” niste skate-uri micutze cu care te joci cu mainile... poate e aceeasi treaba.
nu stiu daca o sa ii iau asta, a mai cerut si figurine Star wars, si ne gandim sa ii facem un cadou numai din chestii de Star wars.
pup!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
madishor spune:
Salutare dragi mamici!
Nu ma dati total disparuta, mai citesc atunci cand apuc, cu scrisul am o problema.
Magda felicitari!!! Vad ca nu stati degeaba .
La noi se cam termina trimestrul, au venit carnetele de note si au fost sedintele cu parintii. Matei a iesit decent la toate materiile si stralucitor la matematica si stiinte. E de-a dreptul enervant cat e de obsedat de cele doua si, mai ales, cu ce lipsa de interes priveste orice nu are de-a face cu stiintele. Intr-un trimestru de scoala nu a luat nici macar o data de la biblioteca (2 carti pe saptamana x 14 saptamani) care sa nu aiba subiect stiintific si singurul mod de a-l face sa citeasca e sa ii pun in fata o carte despre vreme, animale, constructii etc. Ca un adevarat inginer in miniatura i se aprind ochii cand vorbeste despre "parghie de gradul intai" si roti dintate. In schimb iti raspunde dispretuitor ca el nu citeste literatura, el citeste doar carti adevarate .
Evident si lista lui Mos Craciun tot pe acolo se invarte: un puzzle 3D cu globul pamantesc si o constructie din Lego.
La noi serbarea e cu parinti, dar au ales un text super complicat din "Polar Express" si cred ca o sa fie un fiasco total. Partea buna e ca nu au parti individual, vorbesc toti in cor asa ca poate din 20 de copii or fii vreo doi sa tine minte ceva din poliloghia cu pricina. Or sa fie draguti si daca nu stiu textul, nu-i asa ?
In materie de "activitati suplimentare" ai mei au ramasa doar cu karatele (la care insa de trei saptamani am tot chiulit ca a fost epidemie de gripa la club), inotul l-am intrerupt peste iarna si schiul nu l-am inceput inca.
La scoala nu prea avem teme, au de citit o carticica minuscula pe zi si inca o tema de 5 minute, de genul: 10 adunari/ 5 cuvinte care rimeaza cu cutare cuvant. Restul se face in clasa. Spre norocul nostru nu se scriu liniute si serpisori, iar copilul meu care a mostenit cele doua maini stangi de la mine, are ajutor suplimentar la scris.
La noi a fost o toamna lunga si calda cum rar vezi pe aici. Cu exceptia unei ninsori turbate in octombrie cand sotul meu a fost in ton cu cateva sute de calgarieni si a busit bara de la masina - evident la masina noua ca n-avea nici un hai daca busea autobuzul. Ca sa-si scoata iarna parleala vineri a tras un viscol teribil si azi dimineata erau -27.5 grade. Autobuzul scolii a intarziat o ora - noroc ca am fost noi baieti destepti si am incarcat toti copiii din statie in masina si i-am dus la scoala ca altfel era naspa.
Magda, si la voi adolescentii cred ca e cool sa se imbrace subtire cand e frig? Ca azi imi venea sa-i trag doua scatoalce unui baiat de clasa a 10a care era imbracat doar cu un softshell.
pe curand,
Madishor din congelator
floric_ea spune:
Buna fetele, ca ma incadrez si eu in tema cu cadourile si serbarea si gripa...
So, cadouri trebuia sa iau duminica, pt Craciun insa n-am mai ajuns
din cauza de copii (copil) virusati.
Deci, daca aveti probleme cu gripa noua/veche sau de care o fi ea recomandarea mea ar fi sa mergeti sa aflati de la mama omida daca e gripa A sau nu. Noi am luat un virus de pe 29 (Taisia) si am fost la Bals insa ei nu i-au facut analize, ne-au trimis acasa sa stam izolati ca e gripa. Acum cand a facut si Eva i-au recoltat duminica si vom afla maine dupa ora 1. Daca era sa faca vreo complicatie pt ce mai ma ajuta rezultatul de miercuri? Mai ales ca ea era din grupa de risc, cu astm samd...
Ma rog, se pare ca nu e mare chestie cu gripa asta, daca intr-adevar o fi ea. pe mine de ex m-a durut capul vreo 2 zile, cu frisoane si fara febra sau alte simptome.
In rest, Taisia are doi dinti (lipsa), scosi de stomatolog pt ca n-a u binevoit sa cada si cresteau cei definitivi deja, care sunt in V - eu sper sa se indrepte.
Serbare - Taisia sper sa mearga si sa nu se inchida gradi ca la ea au trecut aproape 2 sapt de cand cu gripa, despre Eva inca nu stim.
Cadouri - Taisia vrea numai bakugan...sau dinozauri, sau dragoni etc etc.
Pt Eva cred ca voi lua o masuta cu oglinda si farduri de jucarie, am vazut in Auchan.
Ca sa vedeti ce preferinte au.
In rest, plictiseala de la sfarsit de an, mai ales pt mine ca stau "izolata" la domiciliu (sunt ff contagioasa).