Juniori iunie-iulie 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna seara fetelor!
A trecut muuult timp de cand nu am mai scris pe aici. Noi suntem bine. Alex s-a facut mare este cel mai inalt din gradinita, praxctica AIKIDO (a castigat sambata Cupa Romaniei si centura verde).
Nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul si ca au facut deja 6 anisori.
Suntem in aceeasi formatie de 3...nimic nou in sensul asta.
O sa citesc din urma sa vad noutatile voastre si cine mai "trece" pe aici.
Va pup pe toate si pe toti si sper din suflet sa pot reveni si zilele urmatoare.

Magda si Alex
Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetelor,

long time no ”see” :)

dragele mele, v-am mai citit eu ici colea dar nu m-am pus niciodata sa va scriu pe indelete.

claudia - felicitari pt buburuza!

magdone - asta da surpriza, sarcina usoara!

romana - mi-a parut sincer bine ca te-am mai vazut pe aici.

gio - iar ti-ai schimbat serviciul :)? sa fie intr-un ceas bun, esti mai tare ca mine.

si eu trebuie sa ma apuc iar de cautat ceva, la sfarsitul lunii mi se termina proiectul. :(

Sa va spun vestea cea mare: nu, nu sunt gravida .Am plecat din bucuresti! mi s-a indeplinit visul pe care il am de 15 ani ani, de cand m-am mutat in Bucuresti.

Ne-am mutat in Pucioasa cam de 2-3 saptamani.

Pe Andi l-am inscris aici la gradi de stat, a fost primit excelent si s-a acomodat din prima zi.
dincolo i-am facut petrecere de adio, cu desenute-amintiri, etc si cred ca i-a fost relativ usoara schimbarea asta, de asta ma temeam cel mai tare ca va duce dorul colegilor prea tare.

si andi deseneaza super - dupa parerea mea - face desenutze in spatiu, face benzi desenate, lucruri care se vad mai de apropae, mai de departe, etc. si ptr asta maine mergem la cercul de desen, prima ora, sa vedem care e faza.

ne-au cazut doar 2 dinti pana acum - si nu mai da niciunul semne... o fi rau?

Pt cine nu stie, Pucioasa se afla la 20 de km de Turnul Chindiei si 100 de Piata Universitatii, e statiune sau mai degraba a fost, are baze de tratament dar e din ciclul statiunilor decazute dupa revolutie. E un aer minunat, mie im vine sa ma plimb non-stop. E un oras mic si linistit - aparent, nu am apucat sa il cunosc prea bine.

Cu jobul aici e cam nasol, dar mi-am facut PFA pe traduceri si dupa ce termin proiectul asta ma apuc sa caut cleentela.

val - le sotz - e bine, el se descurca oricum de la distanta.

noi suntem in pline amenajari, stam intr-un apartament de 3 camere, din care doar camera lui Andi e gata, noi dormim la el in camera pe jos . cred ca mai dureaza ceva pana terminam.

va las, dupa cum va spuneam sunt in camera unde doarme restul familiei, eu am avut de terminat o traducere, si nu mai vreau sa le tzacan in cap.

nu ne mai intalnim si noi?

pup, pup si iarasi pup!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele, si de la mine .

Nici eu n-am mai scris de mult, dar eu am fost (si mai sunt inca) virusata, nu stiu daca o fo' porcina, dar m-a durut gatul de saptamana trecuta si-mi curge nasul ca la balamuc si acum. Am stat eu acasa vreo 2 zile, dar saptamana asta m-am intors la munca. Noroc ca ai mei de-acasa n-au luat, asa ca doar eu am suferit pana acum. Mariuca chiar mi-a zis, ca eu am stat mai departe de ea (si nu prea mi-e in fire) sa nu-i dau virusi/microbi: "mami, eu stiu ca tu ma iubesti, chiar daca nu ma mai pupi".

Asa, acum sa incep cu felicitarile :

Claudya - sa va traiasca printesa, sa fiti sanatosi cu totii!

Magdone - felicitari pt bb3 si curaj, sarcina usoara iti doresc.

Bobi - sa va fie de bine mutarea in noua locatie, eu stiu unde e Pucioasa , ca am colegi/amici de pe-acolo.

Felicitari si micilor artisti/sportivi si ce mai avem noi pe-acasa, pentru care tinem pumnii si ne bucuram la fiecare reusita. Si noi o sa avem concurs de dans pe 6 dec, de-abia astept.

Am vazut ca ati deschis subiectul cumparaturilor de Craciun si voiam sa va vand un pont (in lipsa Andrei). Eu am terminat deja cu achizitia cadourilor pt Mariuca (si pt mine ), respectiv pt copil o papusa Baby Annabell varianta 5 si inca niste jocuri: unul cu sistemul solar si unul cu modelaj-pictat, exact ce isi dorea copilul.
Pontul este ca le-am luat de pe amazon .uk, la jumatate de pret cat sunt in magazinele noastre. Papusa de care v-am zis costa in CORA 413 RON, iar pe mine m-a costat echivalentul a cca 200 RON, cu transport si un set pe pampersi de rezerva. Si la LEGO diferentele sunt imense, tot cam de 50%, pe verificate. Se plateste cu cardul, deci nu implica alte complicatii gen pay-pal si alte alea. Ca si durata, eu am dat comanda pe 10 nov, iar aseara am ridicat cel de-al doilea colet (cu papusa). Dana - si Mariuca isi doreste un ceas/set de care ziceai si tu, mai caut si poate mai completam sacul Mosului. Daca doriti careva si alte informatii, dati de stire.

In rest, n-am mari noutati, inca fac sapaturi sa gasesc invatatoarea perfecta pt fie-mea (dac-o exista asa ceva), saptamana viitoare ma duc la o alta "vizionare". Sotul meu saracul zice c-am luat-o razna, lui daca i-am spus ca 1-2 cunostinte au inscris copiii la cineva, imi zice: pai hai s-o dam si noi acolo, ce mai asteptam? Iar cand ii spun ca eu intai vreau sa vorbesc cu invatatoarea, il apuca disperarea, ca-i ramane copilu' neinscris la scoala .

Cam atat deocamdata, poate v-oi povesti mai multe si despre noi zilele urmatoare.

Va pup.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Neata fetelor!
Felicitari Magda, sa fie intr-un ceas bun.
Noi l-am inscris pe Alex la scoala 56, cea de langa Pro TV. Ne ducem prin ianuarie sa definitivam totul. Si cred ca il inscriu si la after school.

Magda si Alex
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,
Revenim si noi, tot pe fuga, cu ultimele noutati: duminica totul a decurs super si copiii au fost niste frumosi si s-au descurcat de minune (si cu ajutor cateodata). A fost dragut la sfarsit cand au venit langa copii si artistii care au jucat in piesa. Am inteles ca o vor relua la inceputul anului, dupa care vor urma alte workshop-uri.
Sper sa pun in curand poze si pentru interesati sa va spun cand va fi difuzat spectacolul la TV.
Nu am reusit sa facem nicio cumparatura pentru Craciun. Lista pentru Mosu' este fff lunga, avem de unde sa ne inspiram.
Deocamdata ne pregatim pentru Sf. Andrei.
Pupici multi si un we frumos va doresc.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Claudya: sa va traiasca printesa si sa fiti fericiti toti 4!

Pitzinuca: sa va fie de bine schimbarea!Nici eu nu pot sa spun ca sunt innebunita dupa Bucuresti.Tocmai m-am implicat intr-un proiect in urma caruia ar trebui, cel putin pentru cateva luni, sa locuiesc in provincie, in cazul in care proiectul se va finaliza asa cum imi doresc.

Magdone: super haioasa faza cu sondajul de acasa!Poate ca de data asta socoteala de acasa se va potrivi cu cea din targ :)!

Magda: ma bucur ca ati reaparut. N-am reusit sa ma uit pe poze inca, asa ca ma limitez la a va felicita pentru performantele sportive!

Cu cumparaturile de Craciun nici eu nu stau prea bine.Pentru Alexia am luat deja ceva, la Vlad trebuie sa fac si eu sondaj ca sa descoper care e preferinta nr. 1. De Mos Nicolae vrea webkinz, in mod sigur. Asa ca, macar de data asta mi-e clar. M-a rugat ca, in varianta in care Mos Nicolae ii va aduce o nuia(stie el de ce se-asteapta la asa ceva :)), sa-i cumpar eu totusi un webkinz!

Cu serbarea de Craciun, probabil ca si la voi este acelasi lucru, organizare fara parinti din motive de securitate din cauza gripei porcine. Urmeaza sa fie distribuite astazi rolurile...

In rest, sunt ocupata si cu noul proiect am inceput sa dorm ca pe vremea cand ma pregateam pentru admiterea la facultate. Am ajuns sa ma culc pe la 11pm si sa ma trezesc pe la 03 am. Cu toate astea, nu ma simt obosita, caci am scazut gradual ora de trezire. Mai devreme de-atat nu intentionez, deocamdata, dar...vorba sotului, poate incep sa ma culc mai tarziu :)!

Pupici voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ma bucur ca vad mai multe postari si nume pe care nu le-am mai vazut de mult.

Doar ca nu am avut timp sa va citesc . Sper ca sunteti bine, sanatosi.

Noi tot am tras-o cu raceli, dupa craceli. Nu stiu c ei-a apucat pe copii anul asta. Vladimir a scapat ieftin, cu o tuse si ceva mucisiori.

La mine la serviciu e o perioada infernala. nu stiu ce se intampla daca nu ma intorceam (ce modesta sunt ). Stau si 12 ore la birou, in conditia in care am intrat si in concediu fara plata . Atmosfera e urata rau, de muncit, muncesc cu drag chiar , dar imi fac probleme vreo doi colegi (din care unul e directorul meu ).

Cu inscrierea la scoala nu am progresat deloc. Nu stiu incotro sa o apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

asa pe fuga,

mi se pare super Bobi ca v-ati mutat din Bucuresti. Chiar sunt interesata de experienta voastra poate candva cine stie...

Magda
, acum fac consiliere, si predau psiho la liceu, e f cool. apropo cele mai mari probleme provin de la clasele 5-8, ce mi-au auzit urechile n-ati vrea sa stiti; elevii de liceu sunt relativ ok, in ideea in care e un liceu obisnuit, fara fite etc etc.

scoala - am vbit cu o invatatoare, la scoala 197 - acum as vrea sa vbsc si la cea de langa noi, just in case. doamna cu pricina am inteles ca e f rabdatoare, de altfel a vorbit f frumos bla bla,

ma duc, ies cu fetele in oras (a se citit cu pritenele de shopping :))).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Buna.

O sa fiu foarte scurta, pentru ca am foarte putin timp...

Fetita (6 ani)unei prietene a fost diagnisticata cu leucemie in Grecia. Diseara se intoarce in tara. Stiti vreun oncolog pediatru bun ? Daca stiti si imi puteti da numele si nr de tel, va rog....

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna,

uite aici un subiect despre, poate te ajuta. Am vazut ca sunt date cateva nume de doctor, din pacate n-am numarul nici unuia.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=87326&whichpage=1

Ca spital iti recomand Fundeni , e mult mai curat , aerisit si neaglomerat.

Pa Adi

Mergi la inceput