Juniori iunie-iulie 2003 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
Kehleyr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Magdone Altceva ce sa va mai zic, aaa Dana vreau sa te intreb, am vazut niste poze de ale voastre la sub celalalt la calatorii, zi si mie cu ce minune de aparat ati facut pozele alea bestiale, sau erau peisajele de asa natura ca nu conta aparatul? oricum superbe! |
Merci de compliment . Aparatul e Nikon D80 dar nu stiu daca e relevant, mai sunt si vreo 3 obiective diferite implicate, sotzul meu e mai semi-pro la fotografie, iar peisajele erau intr-adevar minunate... asa ca au fost multi factori.
Noi am avut fetele la socrii doua zile si ne-am facut de cap, adica am dormit pana la 10, ne-am uitat la filme pana seara tarziu si am fost la IKEA . Sofia se plangea aseara ca o doare urechea si peste noapte a fost agitata, constipata, a facut un pic de febra, asa ca azi o tin acasa, sper sa o luam cu tratamentul din pripa...
In rest nimic deosebit, Stefania e foarte incantata de orele de engleza. I-am cumparat in sfarsit si carti, Magdone, dupa cum mi-ai dat tu ideea, si citim cate un pic seara. Nu prea se concentreaza insa, mai ales ca stie povestile in romaneste si are tendinta sa le recite fraza cu fraza dupa cum sunt in romana. De stricat insa nu are ce sa ii strice.
It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife.
Claudya spune:
Hello, dragi mamici!
Multumesc mult pt. urari.Cred ca ramasesem singura in gasca cu un singur nazdravan la purtator...asa ca voi toate stiti ce momente magice traiesc eu acum.Parca sunt intr-un vis frumos din care ar fi bine sa nu ma mai trezesc.Nu pot sa-mi imaginez cum minunea asta mica a locuit la mine-n burta noua luni.E atat de mica si totusi cum a putut sa stea ea acolo ghemuita, cu capsorul , cu manutele si piciorusele, cu tot ce-i trebuie? E pur si simplu PERFECTA!!!S-a nascut cu 2984 gr. si 50 cm. si papa tzatzica din prima clipa.De cand s-a nascut are o fatzulie fericita si mi se pare incredibil cum zambeste ea de fiecare data dupa ce termina de supt. O cheama Elizabeth Tiffany (multumesc ,Magda, esti o draguta,ca intotdeauna) si inca nu suntem lamuriti cum s-o strigam ...Liz ,Elli, Bethy....eu pana una alta o strig tot Emma...pt. ca mi se pare leita Emma cand s-a nascut si probabil de la hormonii de sarcina stau cam prost cu memoria . Emma este o dulce si a asteptat-o tare mult. In ultima luna de sarcina, venea in fiecare dimineatza la patul meu(caci ea se trezea inaintea mea) si-mi spunea "the mail came!!!" si-mi dadea un desen proaspat facut in care se infatisa pe ea si pe mine cu bebelina in burta.Am pastrat toate desenele...sunt super!!!
Cand a vazut-o pe bebelina la spital a zis ca este cel mai cute baby pe care l-a vazut vreodata.Nu a dat nici un semn de gelozie pana acum si este foarte fericita si mandra ca are o surioara. Suntem atat de fericiti !!! Iar bebe mic doar papa ,face nani si face kk.Oare asa a fost si cu Emma? Cu siguranta,nu!!Pt ca eu eram mult mai stresata si ingrijorata si e incredibil cum o mogaldeata mica simte starea mamei....Acum sunt mult mai linistita si nu mai tresar la fiecare fasait a lui bebe,iar bebe sta si singurica si da doar din manutze fara sa planga...doar se uita prin casa...this is magic!!!
Eu declar ca tot ce tine de fiinta umana de la conceptie pana la nastere si inca primii ani dupa, este o minune!!!
Va imbratisez pe toate cu ai vostri puiuti si o sa revin cu poze. Inca nu am apucat sa le pun intr-un album...dar daca mai imi ia mult timp, am s-o rog tot pe Magda sa puna ea cateva poze.
gabitz78 spune:
claudya - sa va traiasca mica gagalice "emma".sa va aduca numai bucurii, sa creasca mare si sanatoasa.pupici dulci si refacere rapida si tie.
Cornelia spune:
Claudya, pupam fetele! Sa va aduca multe bucurii si sa fiti sanatosi cu totii!
Gabi, la multi ani!
La multi ani tuturor celor ce pooarta numele de Mihail si Gavril!
floric_ea spune:
buna fetele,
v-am citit si m-am bucurat sa aud atatea vesti frumoase: felicitari Claudya, sa va traiasca minunea mica!!! Felicitari Magda si sarcina usoara!!! sa va mai zic inca o data ca-mi faceti pofta?
felicitari Calin, pt rol. sa ne spui Maadi cand e piesa.
cum multe decizii importante le-am luat in acest fel, citind discutia voastra despre sistemul step mi s-a aprins beculetul cu Taisia - cum de nu m-am gandit pana acum? am pus mana pe telefon sa sun sa vad, mai ales ca am relativ langa casa o scoala in acest sistem.astept un raspuns dar sper sa se rezolve si sa scap de-o grija.
a mea fata mare e mai cumintica, mai nou e fan ferma animalelor unde ne pune s-o ducem de cate ori se poate. stim toti poneii dupa nume :D. in rest m-am hotarat sa o duc la un grup de pregatire pt scoala, sper sa-i prinda bine.
fata mica nu merge in continuare la gradi ci la "grupa mica" citez. ii place f tare si in continuare se descurca de minune in sensul ca e de-a dreptul obsedata, pana nu termina ce are de facut nu ii ia educatoarea foaia de sub nas.
eu mai nou am schimbat oarecum jobul si imi place, culmea, desi nu ma asteptam. nu credeam sa traiesc sa spun asta dar imi place la...scoala. adica la liceu; fata aveam eu de 18 ani acum m-am integrat unde ma potrivesc mai bine.
scolarii, ce mai fac?
va pup
Maadi spune:
Va pupic repede in trecere, ca zilele acestea nu prea mai stiu de capul meu.
Noi suntem bine sanatosi, ne impartim intre 4 joburi,festivaluri, pregatirile de iarna (nu ale mele, cele ce se vor organiza in capitala in Herastrau) inot, calarie, pian si repetitii la teatru. Azi avem prima repetitie generala. Sper sa fie OK deoarece dureaza cam 5 ore.
Si duminica scapam, adica va fi premiera.
Am uitat sa va spun rolul - este dl. Capulet.
O zi excelenta va doresc.
Kehleyr spune:
Gio, e bine ca o sa ne poti da informatii din interior cu privire la cum mai sunt adolescentii in ziua de astazi . Mult succes!
Maadi, va tinem pumnii duminica .
Eu sunt foarte mandra de Stefania. Seamana din ce in ce mai mult cu mine cand eram de varsta ei (vai, ce autolaudaros suna asta ). Se chinuie singura sa citeasca, ma intreaba despre toate cele, e foarte cuminte, pe scurt cred ca va fi o mare tocilara . I-a scris lui Mos Craciun o scrisoare in care il intreba daca face singur jucariile. Si, ce sa vezi, ieri i-a raspuns Mosul la scrisoare si i-a adus si o carte in care arata poze cu fabrica lui de jucarii si cum il ajuta spiridusii sa le faca . Aseara se ghemuise in fotoliu si citea de una singura (acum doua seri buchisea din Jamie reteta de dovleac cremos ). Sa va spun ce i-au lucit ochisorii cand a primit scrisoarea? Deseneaza planetele in orbita in jurul Soarelui (trebuie sa recunosc ca asta cu astronomia e pasiunea mea).
Sofia in schimb ne joaca pe degete cu zambetele si piruetele ei, si cu complimentele, si cu pupicii. Cred ca asa le va face si barbatilor. Dar si cand pune botic si incepe sa maraie, nu stii unde sa te mai ascunzi... Mi-au laudat-o la gradi ca deseneaza cel mai frumos din grupa si o sa o duc la galeria unde face Stefi pictura sa vedem, poate avem o micuta Picasso (eu sincer ma indoiesc foarte tare, dar ma bate barbatu' la cap, nu cumva sa avem un geniu in familie si sa lasam talentul sa se iroseasca ).
Mi-e dor de madishor si de Andra. Am senzatia ca ne-au abandonat .
Aditzu, Irina ce mai face? Cum mai meege cu insectarul?
If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate.
3500+ km prin Norvegia
anamaria spune:
salutare fetelor!
n-am mai ajuns nici eu de mult sa scriu, nici macar sa va citesc!
saptamana trecuta am tot fost prin diverse locuri in delegatie, ne strofocam sa facem publicitate pt niste proiecte pe care sincer in acest moment nici nu prea mi le doresc
(adica evident ca asa pt binele naturii & stuff ar fi perfect sa se faca, dar daca stau sa ma gandesc cata munca va insemna pt mine asta in viitor parca imi vine sa sper ca nu voi avea decat maxim 1 proiect plus ca cu salariul redus de ore fara plata iar perspectivele sunt destul de sumbre )
scuze de paranteza...
copiii sunt bine, strang poze cu fotbalisti in niste cataloage si se tot cearta pe posibilele schimburi intre ei. tudor s-a enervat intr-o seara atat de tare ca si-a rupt vreo 2 pagini din catalog si dupa aia l-a aruncat la gunoi. nu stiu ce sa fac cu el, seamana atat de mult cu noi, este extrem de impulsiv in plus, este un maaare suparacios, ceea ce nu pot spune ca ar fi ereditar (eu nu pot sta suparata nici macar daca imi pun asta in minte )
duminica i-am dus la muzeul satului, unde au calarit pe 1 ponei (de fapt era o poneitza care avea si pui in burtik dupa cum le-a spus ingrijitorul in timpul plimbarii). erau asa de frumosi in sa cu palarii de jokei pe cap...
gio - ce este si unde este ferma animalelor? poate ati scris dar nu am fost eu pe faza...
Edit: intre timp am googalit si m-am lamurit. e o idee buna de petrecut timpul liber
Magdone spune:
Hello hello fetele,
sa mai dau si eu semn de viata, sa nu ziceti ca am dezertat si eu
Nu prea avem noutati, aceleasi chestii cu scoala, Razvan a inceput sa ia lectii de pian in pauza de masa la scoala, doar o data pe saptamana, nu prea cred eu ca invata mare lucru, dar decat sa stea in curtea scolii sa se certe cu unul sau altul am zis mai bine asa. Am vorbit si cu invatatorul si ne-a zis sa insistam mai mult cu scrisul ca nu prea scrie cum trebuie, nu frumos neaparat, dar sa inceapa cu litera mare de la inceputul liniei si lase spatiu intre cuvinte, ceea ce el nu prea facea, dar acum facem progrese.
Vroiam sa va dau si eun exeplu de sondaj cum i-a invatat pe ei la scoala stiti ca ne miram noi cate le cere si eu ma gandeam ca tre sa fie ceva la nivelul lor.
Deci i-a pus pe o foaie de hartie sa faca un tabel, pe linia de jos sa scrie de exemplu 4 fructe care le plac si pe linia din stanga verticala 4 - 5 copii, si ei au hasurat in casuta din dreptul fructului care le place cel mai mult si a iesit ca de ex cutare fruct e majoritar in preferintele lor.
Lui Razvan ii plac tare mult chestiile astea si ca urmare a venit acasa sa faca el un sondaj ce bebe o sa avem noi acum!!! ne-a scris pe toti in linia din stanga si jos a trecut baiat si fetita. La fiecare a hasurat ce prefera baiat sau fata si concluzia a iesit ca o sa fie baiat, ca a trecut el la Olivia ca tot baiat vrea!!! Am murit de ras cu totii
Dana, si Razvan e pasionat de planete, avea si un sistem solar agatat de tavan, dar l-a dezmembrat intre timp, asculta la Cd-ul ala cu prezentarea in fiecare seara in loc de poveste
Floric_ea, felicitari pentru noul job! ce faci predai la scoala? la ce clase? oricum bafta mare!
Oricum stau si eu pe ganduri mai incolo peste cativa ani daca nu ar merge sa imi deschid o gradinita, copii am destui eu o angajez pe mama sa ii educe si gata afacerea:)))
Imi vine sa rad acum, mi-aduc aminte de niste prieteni care cand au flat ca noi o sa mai avem inca un copil au zis, pai acum la petrecerile de zile de nastere, e destul sa o invitam pe Magda si avem destui copii la masa
cum petreceti sarbatorile, ati inceput cumparaturile deja? aici magazinele deja sunt pline cu decoratii si alte chestii.
v-am pupat!
Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Kehleyr spune:
Nu mai ziceti de cumparaturi de Craciun ca deja devine un cosmar in loc sa fie o placere . Eu intentionez sa ii rezolv pe toti (copii, sotz, parinti, nasi, copii nasilor, fini - o groaza de lume ) pana pe 1 decembrie. Asa ca la urmatorul salariu imi iau o zi libera si ma duc sa ma ocup de asta. La copii e cel mai simplu, pentru ca am de unde alege. Stefania vrea ceas cu printese (i-a scris deja mosului), i-am comandat si niste enciclopedii de la RAO (religiile lumii si universul, parca). Azi am vazut langa Carrefour o casuta de papusi uriasa lucrata toata din lemn, era superba . Cu tit ce ii trebuie, camarute, mobila, totul foarte natural. Era insa 4 mil asa ca e cam scumpa, nu stiu daca ma indur - oricum ar fi un cadou pentru amandoua. Am mai vazut tot pentru fetite cutie de bijuterii cu Hello Kitty, cu parola - cred ca poti sa o faci sa se deschida numai cand spui parola. Ce mai, tot felul de lucruri minunate. La gradinita vor primi jocuri educative asa ca eu imi calc pe inima (sau ma las in voia tentatiei ) si iau ceva mai de joaca.
In rest, sanatosi, voiosi, am avut vacanta de la cursurile de engleza ca a fost H1N1 la British Council (am trecut saptamana ). Am probleme maaaari de tot cu Sofia cu constipatia, iese numai la 3-4 zile si atunci cu urlete si cu supozitoare. Problema e ca deja ii este groaza de momentul in care e asezata pe toaleta, si psihologic e blocata. Am inceput de ieri un tratament cu niste siropele, sper sa o mai regleze. Metodele clasice cu suc de morcovi sau de citrice nu au dat rezultate. Aseara am stat cu ea 1 ora, cred, ca sa iasa. Timp in care a urlat non stop.
Maadi, cum a fost la spectacol?
If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate.
3500+ km prin Norvegia