Juniori iunie-iulie 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Claudia! Sa iti traiasca bebelina si sa fiti fericiti cu totii! Felicitari surioarei mai mari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

felicitari claudia! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o fetitza sanatoasa si frumoasa si cuminte si sa va bucurati de copii

eu inca ii dau vigantol lui tudor. medicul ne-a recomandat sa le dau pana la 9 ani, mai ales ca tudor are si rahitism congenital. oricum, si lui bogdan i-am dat pana anul trecut, in lunile cu 'r'...

vineri am fost din nou la canto cu tudor, care spre marea mea mirare a cantat taaare frumos; in vacanta nu s-a ocupat aproape deloc de cantecele de la profesorul de canto, dar totusi le-a stuit binisor. si proful era multumit de el

la innot este tare curajor, saptamana trecuta au facut sarituri in bazinul mare. doamna ii tinea de manutza pana ajungeau inapoi la scara sa iasa; totusi, restul copiilor nu prea vroiau sa sara, le era frica. al meu insa aproape ca ar fi sarit singur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Fetelor sunt tare fericita si mandra de al meu fecior, care astazi a fost la primul lui "casting" si l-a si luat. La Teatrul de Opereta s-a organizat casting pentru piesa "Romeo si Julieta Junior" care urmeaza a avea loc in cadrul Festivalului International din noiembrie. Si l-am inscris si pe Calin, care de altfel era cel mai mic, copiii fiind cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani. Au avut proba de dans - modern si balet, recitat (din piesa originala, am invatat cateva versuri) si muzica. Si a fost OK.
Acum urmeaza vreo 3 saptamani de repetitii si va invit la opereta.
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

maadi - felicitari lui calin.e foarte tare!bravo lui!
azi e randul meu sa dau o cafeluta, un suc, un tortulet si...sa curga sampania!
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Eliza!!!

Felicitari Maadi pentru Calin!

Anamaria, felicitari si lui Tudor! Ce frumos ca au un talent artistic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

"La multi ani ELIZA!" Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai noroc cu carul.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

La multi ani Eliza .

Maadi, ce frumos . Va tinem pumnii sa fie in continuare cu succes si fara trac .

Anamaria, cum te mai simti? Te plangeai de ceva neplaceri acum vreo saptamana.

Claudya, felicitari . Asteptam detalii, nume etc etc.

It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ms mult de urari.
stef maine merge in excursie cu clasa, apoi vineri participa la petrecerea de hallowen cu fostii colegi de gradi si va trebui sa-i fac un dovleac.asa ca petru el deja a venit vacanta.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Nu stiu cand o sa scrie Claudya sau sa puna poze, dar pot sa va spun ca pe fetita o sa o cheme Elizabeth-Tiffany, sper ca am scris corect, n-am intrebat-o exact cum se scrie

Maadi, Anamaria felicitari pentru Calin si Tudor! Bravo lor!

Vreau sa zic ca si eu l-am inscris pe Razvan la lectii de pian, deocamdata la scoala, vine o prefesoara pauza de masa si ii invata acolo, ce stiu eu, gama si altele, macar sa ne dam seama daca o sa-i placa si sa vedem daca continuam in particular.

Gabi, La multi ani Elizei, cu intarziere, stii cum se spune aici, daca intarzii cu felicitarile? Happy Belated Birthday!

Si noi avem maine petrecere de Halloween la scoala, iar mama o sa mearga cu Olivia la gradinita acolo tot asa costumata, i-am luat un costum de gargarita, o minune!!! sper sa faca poze sa vi le arat.

cine intreba de vigantol, noi am incetat cu asta cum am ajuns aici, in Canada, cica nu e cazul, asa ne-a zis doctorul si nu i-am mai dat. Oliviei i-am dat doar pana la 1 an, cand am inceput cu laptele din comert, care are adaugat vit D si deci nu ii mai trebuie.

Altceva ce sa va mai zic, aaa Dana vreau sa te intreb, am vazut niste poze de ale voastre la sub celalalt la calatorii, zi si mie cu ce minune de aparat ati facut pozele alea bestiale, sau erau peisajele de asa natura ca nu conta aparatul? oricum superbe!

Magda, 17+ cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

hello fetelor!

multumesc de atentie, sunt mai bine adica nu m-a mai durut capul chiar zilnic.
ideea e ca faceam un tratament pt niste probleme pe la sani, si am luat vit E 1 luna in fiecare zi, plus niste gel cu care ma ungeam, timp in care au aparut si durerile de cap. nu stiu de-o fi fost coincidenta sau nu, acum ca nu mai iau cele 2 medicamente s-au rarit si durerile...

la noi ninge... si nu stiu prea bine daca sa ma bucur sau nu

mi-e dor de consoarta mea care e plecat de 2 zile prin europa, aseara se ratacise prin milano in cautarea unui restaurant.

copiii s-au apucat sa colectioneze abtibilduri cu fotbalisti, ma pun sa le iau in fiecare zi si aseara erau tare bucurosi ca au facut schimb de dubluri intre ei.

Mergi la inceput