Juniori iunie-iulie 2003 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
cami_antonia spune:
sunt un user dc
si am nevoie de ajutorul dumneavoastra
cititi
donati daca puteti
si dati mai departe
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
stela30 spune:
Referitor la step by step deja ma enervez cand vad a se generalizeaza faptul ca acolo copii se joaca si nu fac teme.Probabil ca persoanele care afirma lucrurile astea nu au copii acolo sau au stat doar foarte putin. La copilul meu in clasa a3a se lucreaza foarte mult , vine cu 5,6 pagini de ex si probleme la mate zilnic lucreaza si pe fise si au si teme acasa chiar daca nu zilnic.Atunci de ce ar fi sistemul traditional mai bun? Pentru ca doar se preda si restul se face acasa.
Inteleg ca mai sunt si exceptii dar de ce se generalizeaza si se descurajeaza pe eventualii doritori?
Intrebam si eu asa....
Magdone spune:
Multumesc f mult fetelor , credeti-ma ca n-am vrut sa tin surpriza asa de mult, dar pur si simplu am fost atat de stresata pana am primit rezultatele la analize, incat n-am avut chef de nimic. Nu ma rog decat sa fie bebe bine si nimic mai mult.
Adevarul este ca dupa ce am nascut-o pe Olivia, am observat ca e intr-adevar mai greu cu 2 copii, dar in acelasi timp simteam ca familia nu e completa, ca lipseste cineva si ne-am pus pe treaba
Cu baietii si fetele e diferit asa e, eu vad la ai mei cat sunt de diferiti. Razvan cand vorbesc cu el nici nu ma aude, se gandeste la altele, cand il intreb ceva, el imi zice stii faza aia funny din nu stiu ce desen? ca si cum nici n-a auzit ce i-am zis, pe cand Olivia e cu ochii in gura mea si e in stare sa stea juma de ora sa ne uitam pe o carte....si multe altele. Au energii diferite, cel putin eu obosesc numai cand ma uit la Razvan cum se invarte de ici colo
azi i-am zis vestea si sefului meu, care a primit-o mai bine ca data trecuta asa ca m-am relaxat si din punctul asta de vedere> INtr-un viitor apropiat sper ca jobul asta sa devina part-time si as avea si eu mai mult timp de ale mele.
va pup si mai revin
Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
amik spune:
magdoneeee, felicitari!!! te pup cu drag pe burtica!
fetele, ma omorati cu scoala! asta mi-e grija de cateva luni deja, dar n-am intreprins nimic inca. doar vorbesc cu parinti/ bunici despre experientele lor...
cand se fac inscrierile?
anamaria spune:
hello fetelor !
nu prea am nhoutati, doar ca tudor azi de dim s-a trezit cam cu fundul in sus pe motiv ca nu vroia sa mearga la gradinita. l-a duruut pe rand urechea, piciorul si burtica. cand a primit promisiune ca va fi luat de mamaie la pranza i-au trecut deodata toate bubele rele
eu ma simt tare rau, nu prea imi pot pune diagnosticul... ma doare capul de vreo luna deja, cam in fiecare zi, nu insuportabil dar suficient cat sa devina extrem de sacaitor. ieri mi-a fost rau si de la stomac, aseara aveam frisoane, azi ma doare din nou capul si ma simt taaare ametita.
in concluzie n-am chef de nimicutza...
felicitari magdone!
chiar o surpriza si inca foarte placuta, daca e vorba de un bebe nou-noutz in gasca!
sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si pt tine sarcina usoara!
romana - am locuit dintotdeauna in Pitesti, niciodata la Ploiesti
martta spune:
Buna, fetelor!
Magdone: felicitari! Ma bucur tare mult pentru voi! Sarcina usoara si un bb sanatos!
Anamaria: cred ca ar trebui sa faci banalele analize de sange...S-ar putea sa ai o carenta care se poate corecta usor si atunci cred ca nu se merita sa suporti disconfortul zilnic al durerilor de cap
Kehleyr: mare adevar ai rostit cu energia inepuizabila a baietilor...La mine problema se acutizeaza, caci Alexia parca ar bea energizant in loc de apa la gradi.
Vlad a trecut cu antibiotic peste viroza, in cateva zile, in timp ce Alexia tuseste de ceva vreme, iar medicul e de parere ca n-ar trebui sa-i mai dau niciun medicament...Sper sa nu apara complicatii!
Inca ceva, le dati in continuare Vigantol?
Mie imi recomandase pediatrul, prin vara, ceva mai eficient, dar trebuie sa verific in agenda lui, caci nu-mi amintesc denumirea. As vrea sa inlocuiesc Vigantolul.
La gradinita am observat ca au reluat lectiile de toamna. Acum doua saptamani am dus frunze, acum o saptamana fructe, maine trebuie sa duc legume de toamna. Imi ramane speranta ca vor epuiza tematica specifica pana vine iarna!
Pupici voinici!
gabitz78 spune:
ziua buna tuturor.
magdone - felicitari.multa sanatate si bb voios si cuminte.
multa sanatate bolnaviorilor.
despre scoala ce sa mai zic?deja sunt stresata, ma gandesc in fiecare zi oare ce-o sa mai zica doamna?ce tampenie a mai facut?e oaia neagra a clasei, vb mult, se foieste in banca...etc.eu sper sa-i treaca mai repede starea asta.altfel ii place la scoala, isi face temele.
va pup dulce.sa auzim numai de bine.
alinuta spune:
Fetelor, am o veste mare: a nascut Claudia, astazi in jurul prinzului! Si galusca si mami sint bine, revin cu vesti de indata ce mai vorbesc cu Claudia!
Magda - o facusi si p-asta doamna! Te puuup si sa fie totul bine! Felicitari si sa ai o sarcina cit mai usoara!
Pup si week-end frumos!
Maadi spune:
Felicitari Claudia, sa va traiasca galuscutza, sa creasca mare si sanatoasa!
Tare vrednica a fost barza anul acesta!
Eu sunt la pian cu Calin. Toata saptamana am cam fost virusati, pe rand fiecare. Acum se pare ca este pe trecute.
Am reusit si noi sa vorbim cu viitoarea invatatoare si sa ne inscriem pe lista cea magica, urmand in iarna sa incepem intocmirea dosarului.Mi-am luat o piatra de pe inima. Ma bucur ca scoala este aproape de noi, iar socrela a fost foarte incantata sa vina si sa-l ia pe Calin de la scoala, ceea ce a rezolvat si problema afterschool-ului. Sunt incantata ca se poate odihni la pranz cum trebuie, cu semi internatul nu prea aveam inima foarte impacata.
la toate fetele si sa aveti un we frumos.
Maadi si Calin (19.07.2003)