Juniori iunie-iulie 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

magdone - felicitari.sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.tu arati super!
sarbatori fericite si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Multumesc mult de urari, sunteti prea dragute

Adam e un cuminte deocamdata, mananca si doarme, mi-e si frica sa spun, sper sa-l tina tot asa.
Razvan a reactionat foarte bine, vine si-l mangaie protector pe cap, Olivia in schimb e cam geloasa, trebuie s-o urmarim mereu, ca ii mai trage si cate o palma cand nu suntem pe faza . Ne obisnuim noi cu incetul.

Fetelor, la noi a venit vara, sunt 25 de grade afara, nu stiu ce s-a intamplat cu vremea in lumea asta, dar eu ma bucur sa fie asa cald, in anii trecuti inca mai ningea acum.

PASTE FERICIT TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hristos a inviat!

Multa sanatate si liniste va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna ziua doamne dragi!Ankalaura a venit cu o idee excelenta si anume sa ne unim subiectele despre copilasii nascuti in 2003, din vreo 6 cite au fost sunt numai 3-4 active si numarul mamicilor care le mai frecventeaza e destul de mic asa ca numai bine am interactiona, mai ales ca toate vom trai in toamna emotiile primului an scolar ori trecerii in clasa a doua. Plus ca mai ne cunoastem si noi mai bine pt ca ,,, cu siguranta asa "din vedere" ne stim deja de atitia ani de cind suntem colege. Mai ales ca avem asa comori de 6-7 anisori in comun.Ce ziceti?La subiectul nazdravanilor am propus ca fiind de acord daca primim cit mai multe raspunsuri de DA la aceasta invitatie si nici un NU. Voi ce ziceti?Aici discatam cite ceva pe tema asta:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149836&whichpage=4Liliana Csaki e mami de baiat nazdravan dar si moderator asa ca ne poate ajuta cu partea tehnica.Paste fericit!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vikinga, mi-a trecut si mie o data prin cap ideea cu unitul . Deja avem copii mari, mai sunt putine mamici active pe DC, trece si o sapt. cateodadata fara sa scrie nimeni.

Eu una ma mai gandesc un pic . Asta e subiectul meu de suflet si parca nu as vrea sa dispara de tot. Sau poate asta e singura sansa sa supravietuiasca intr-un fel. E a treia odisee deschisa pe DC dupa mamici de aprilie si mamici de mai 2003. Ce vremuri .

Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

si pt noi e un subiect de suflet, nu tre sa ne grabim acum.mai vedem si noi pe parcurs, o invitatie, o cafea, o maslina virtuala, ne mai cunoastem si hotarim pe urma.avem timpVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Vikinga, sa stii ca si eu ma gandeam ca pana la urma asa o sa facem, asa ca eu sunt de acord.

Cornelia, ai dreptate, ce vremuri, dar cred ca e mai bine pana la urma, asa macar nu riscam sa moara subiectul de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Anul acesta am avut parte de sarbatori in familie, pline de caldura.
Copiii au crescut si sunt tare dulci. Ma uit cu drag la Vlad cand vrea sa-i spuna el povestea la culcare Alexiei...sau cand incearca el sa o convinga ca negru-i alb, cu argumente absurde, insa reuseste aproape de fiecare data
O faza haioasa cu Alexia: povesteste Alba-ca-Zapada si face o mare pauza dupa ce ne-a spus cum s-a culcat aceasta in patuturile piticilor. Ca sa-i dau un imbold am intrebat-o: "Si apoi ce s-a mai intamplat?". Si raspunsul ei m-a lasat masca: "Apoi am mers cu tine la toaleta", ca o dovada a faptului ca si-a amintit de pauza dintre cele doua parti din piesa de teatru.
Cu Iepurasul, au fost deliciosi. S-au trezit mai devreme decat de obicei si cautand cadourile, uitate de sot in balcon, se consolau unul pe celalalt ca n-au primit pt ca n-au fost suficient de cuminti. Bineinteles ca nu au abandonat cautarile pana nu le-au descoperit in balcon...

Vikinga: pe mine nu ma incanta prea tare idee cu un singur grup, de 2003...Sunt convinsa ca astfel multe persoane dintre cele care intrau mai rar, din actualul grup, vor abandona...Ma indoiesc ca voi fi mai multumita daca voi citi zilnic 20 de mesaje in loc de unul sau doua...Subiecte de grup extins am vazut ca exista, de ex. la "Scoli, gradinite...", asa ca nu prea simt necesitatea inchiderii acestui subiect...Daca sunt prea conservatoare si deranjez, imi cer scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Hristos a inviat!

ca si martta, si noi am petrecut Pastele in familie (de fapt, noi cam asa facem intotdeauna, familisti convinsi - acum siliti si de imprejurari)
ne-am bucurat de-o zi minunata duminica, in aer liber - la tzara: am jucat toata ziua tenis de masa, de camp, am sarit coarda si am alergat dupa mingii...
din pacate de luni s-a cam stricat vremea, spre marea tristete a copiilor (si socrilor) care sperau sa ramana cateva zile la tara, in vacanta. sper totusi ca macar maine-poimaine sa se faca frumos, om trai si om vedea!

eu zic sa lasam subiectele asa cum sunt, evident ca daca vrea vreo mamica sa vina la topicul nostru e bine-venita!
in fond nu mai e mult pana incepem scoala si probabil ne mutam la "scoli, gradinite..." - acolo vom fi evident reunite

sigur ca parerile sunt si vor fi impartite, dar in fond de vreo 6 ani asta a fost gasca mea virtuala, un subiect unde am intrat cand nu aveam timp de nimic altceva pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Magdone - felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna cu cei 3 pitici! Vaz ca pe aici in caz de 3 copii, 2 sint baieti...e vreo regula?!? sa risc a treia oara poate iese fata?!? hmmm!!!... Nu cred ca am atita curaj :)

Bobi - tu ce mai faci, are puta sau n-are?

Marta - si Luca se chinuie sa-l convinga pe frat-su uneori de diverse adevaruri absolute, dar Fred nu se lasa cu nici un chip convins; de citeva saptamini toata lumea ii spune ca el are ochii albastri, el - nu: verzi! a ajuns acum sa spuna ca iarba e albastra si cerul verde, ca sa-si sustina ideea.

Noi ne-am petrecut w-e prelungit de Paste pe linga Bucuresti, la casa de vacanta a unui prieten, in gasca asa. L-am avut doar pe Luca, Fred a fost in gasca cu verisoara lui si ai mei, la Breaza. Dupa ce saptamina trecuta cazute in curte si isi raschetase nasul, a cazut pe scari la Breaza si si-a facut si-o semiluna minunata in jurul ochiului...vorba lui Dani: daca il vad astia de la Protectia copilului, ne decad din drepturi . Copilul asta e atit de zurbagiu si neastimparat, la polul opus fata de cumintenia de Luca.
Luca e la fel de cuminte si acum, il mai chinuie pe frat-su, dar mai mult mental decit fizic. Si mai nou se straduieste sa citeasca, acum reuseste dar incet, cu greu. Cred ca abia asteapta sa poata citi el singur cartile, e fr. atras de ele in continuare. M-am apucat sa iau noua colectie Jules Verne pe baza acestei observatii, si tinind cont ca am 2 baieti, ca eu una nu cred sa fi citit mai mult de clasicele @ ani de vacanta, Insula misterioasa sau 20.000 de leghe sub mari.

pup u,
Andra

Mergi la inceput