Juniori iunie-iulie 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti!

a venit iar iarna... sau ma rog, ce-o fi... ca mai mult imi seamana a toamna asa

dupa ce in we am reusit sa ma bucur de soare, am stat in maieu si chiar m-am ars un pic pe fatza - mai mult din cauza vantului, ca soare n-a fost asa mult

cei mici s-au bucurat f tare ca nu mai ajunsesem la tara de prin toamna cred.

tudor s-a inscris cu chiu-cu-vai la un concurs la gradi. doamna tot insista si el nu vroia sa ne spuna. ulterior am aflat si motivul: la concursul care a fost acu vreo 2 luni, a luat nota 10, si n-a primit nici un premiu. interesu' poarta fesu' in fine, l-am inscris si trebuie sa fiu atenta sa ii cumpar ceva ca premiu... ca daca tot e baiat bun si ia note mari nu pot sa-l las sa se descurajeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hello fetele,

ce mai faceti? slaba activitate pe aici...
Eu n-am nascut inca si nici nu am vreun semn ceva. Gio, merci de urari, sper sa fie usoara si sa nasc repede ca la Olivia a durat cam mult.

Si la noi s-a mai racit putin, desi azi se anunta 15 grade, in weekend o sa fie frig, deja m-am obisnuit ca in timpul saptamanii sa fie frumos si in weekend se strica vremea, o fi vreun paradox ceva...

Am inceput si noi ultimul trimestru de scoala, deocamdata f bine, sper sa se mentina asa si de acum incolo. Cu innotul continuam dar in schimb nu l-am mai inscris la nici o activitate extra in timpul orelor la scoala, ca se plangea ca ceilalti copii se joaca in pauze si el trebuie sa cante la pian sau mai stiu eu ce, asa ca lasam pe la anul.

Cornelia, ca sa-ti raspund la intrebare, noi nu am vrut sa stim ce e bebe de data asta, dar sa stii ca mi-a ajuns suspansul acum as prefera sa stiu, dar deja nu mai conteaza.

Bobi, cum te mai simti, ai fost la eco?

va pup si mai revin eu, sper cu vesti:)

Magda, 39+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

magdone - ai de gand sa nasti pe paste?
anamaria - felicitari lui tudor.

Mergi la inceput

Gabi, hai ca nu m-am lungit pana la Paste . Am nascut sambata dimineata la 4.30, o minune de baiat, 4.475 kg, 56 cm, Adam Leo. Pun si poze cat de curand.

va pup ca ma striga deja:)

Magda, 39+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Magda, felicitari! Sa iti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii! Dar l-ai crescut frumos in burtica . Ai nascut normal? Refacere usoara!

Ce zic Razvan si Olivia de fratiorul lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Magdone - Sa va traiasca flacaul! Sa fie sanatos si norocos.
Refacere usoara iti dorim si asteptam poze.
multi.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

wow ... Magdone

felicitari!
sa-ti traiasca puiul, si fratiorii si mami si tati...
si bunici, ca e super-oferta!

sa fiti toti sanatosi si fericiti, sa va bucurati de minunea mica (ma rog... nu prea mica )

Mergi la inceput

Merci mult de urari. Am pus niste poze
Cornelia, da normal.

Va pup si mai vin eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Magdone, sa-ti traiasca "micutul canadian", sa fiti sanatosi si fericiti!
M-am uitat la poze si cred ca esti una dintre cele mai fericite si mai implinite mamici din lume. Ai trei pui superbi, o familie minunata! Cele 2 poze in care apar toti trei sunt favoritele mele. Nu pot sa trec cu vederea peste faptul ca arati extraordinar dupa nastere...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Dragele mele, va doresc sarbatori fericite si fie ca Lumina Sfanta a Invierii Domnului sa va aduca sanatate, liniste sufleteasca si belsug!

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput