Juniori iunie-iulie 2003 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
alexandrueduard spune:
Buna dimineata. Va doresc o primavara frumoasa si calduroasa!
Am terminat si noi cu inscrierea la scoala. Dupa ce i-am spus si lui ca i-am depus dosarul m-a intrebat daca de maine se duce in clasa I.
Magdone spune:
Hello,
O primavara frumoasa cu multe bucurii! si din partea mea
Se pare ca si la noi va veni primavara mai repede, azi sunt 5 grade iar in weekend se anunta 10 !!!! asa cevaaaa nu mai stiu de cand nu s-a pomenit:)
Felicitari ca ati terminat cu inscrisul la scoala, ati scapat de un stres!
Noi mai avem o saptamana si intram in vacanta de primavara, Razvan e f bucuros. Rezultatele dupa al doilea semestru nu numai ca sunt surprinzatoare dar ne-au dat pe spate, numai A si B, ne intreba invatatorul ca ce i-am facut de s-a schimbat asa?? nu i-am facut nimic, cred ca face parte din procesul de maturizare, zic si eu ca nici noi nu stim...
Oricum Razvan s-a schimbat mult intr-adevar e mult mai matur, e atent la orice in jurul lui, il intereseaza chestii tot mai tehnice, si cu innotul a progresat, a inceput sa inoate singur cate 5 - 10 m. Ce sa mai, avem baiat mare!
Eu sunt in concediu de acum, am terminat cu serviciul, astept sa nasc ca deja nu mai pot, sunt f greoaie, f greu mi-a fost in ultima perioada, de-abia ma misc.
Anamaria, bravo pentru kg date jos! asta da vointa!
Kehleyr - ce frumos ca Ste faniei ii place la ski. Da cu remi aprob si eu joc cu Razvan, ii place si lui.
Pitzinuco- bafta la eco, sa ne spui ce e bebe.
Pupici si mai revin eu.
Magda, 36+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kehleyr ....V-am povestit ca am invatat-o remi? Acu jucam aproape in fiecare seara, ii place tare mult si trebuie sa recunosc ca si mie ca barbata-miu nu joaca si am si eu cu cine . Va pup, o primavara frumoasa si cat mai rapida . If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate. 3500+ km prin Norvegia |
Si noi jucam remy cu a noastra de vreo 2 ani.Acum am trecut la monopoly si Phase10 (un joc cumva remy dar cu carti).O distreaza sa ne bata...se oftica atunci cand pierde...asa, ca in viata!
melany72 spune:
citat din mesajul lui pitzinuca bellaiza, melany, bine ati venit! eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Multam!
Ce-mi place de voi cand va aud cu schiurile.A mea nu are curaj deloc.De abia am convins-o cu rolele dar inca nu merge la perfectie...
melany72 spune:
citat din mesajul lui anamaria ........ tudor e un scump... citeste cot la cot cu frate-sau, insa cu mult mai multa placere, ca pe bogdan il cert sistematic si cu greu reuseste sa citeasca; nu-i place si ori il las intr-ale lui, ori il conving sa citeasca - printre lacrimi, de cele mai multe ori. asta micu' insa citeste destul de usor din carti de povesti cu poze (sa fie textul cu litere mari). si intelege ce citeste, povesteste dupa... mai citeste si text cu litere mici, de ex din enciclopedia aia cu Winnie ursuletul. cam astea ar fi noutatile... sa aveti o primavara minunata, plina de martisoare frumoase si bucurii! |
Wow, cititi asa devreme...felicitari.La noi asa catinel..Incearca, adauga litere care nu sunt, se uita in ochii mei sa vada la fiecare litera daca a citit bine...dar o sa reusim noi.
Am uitat sa va zic ca ieri am primit " indicatii" de ziua mamei..."Mami, mai stai si tu si lafaieste-te, nu mai munci atata!!"..
Cornelia spune:
Hai ca nici sa va citesc nu mai am timp. Si voi scrieti asa de mult .
Sa vina o ata primavara asta, ca m-au apucat toate depresiile cu revenirea iernii. Eu tocmai ce imi scosesem duminica rotile de iarna . Ne-am mai ales is cu o viroza, eu si copiii si tusim care mai de care, de nu mai stiu unde sa ma invart si ce siropuri sa dau. Stefan e rau acum, Vladimir se taraie cu raceala de ... cand s-a nascut , tot tuseste si muceste. Dar imi efrica cu Maria, ca si ea are ceva semne si a inceput sa tuseasca timid, dar ea nu prea se opreste aici cu tusea si mi-a graoza ca iar dam in altele, nu de alta, dar doar ce se potolise .
Magdone, eu ori am uitat (foarte posibil, ca sunt nauca si nu prea stiu pe ce lume traiesc), ori nu ne-ai spus ce e bebe.
Bobi, si eu astept sa ne spui ce e bebe!
Vad ca v-ati inscris pe la scoli. Mare nebunie , zic eu acum, cand m-am linistit.
Si Maria citeste binisor. Nu are mereu rabdare, dar seara ii citeste ea lui Stefan cateva randuri. M-a uimit o data cand a citit patru pagini din Peter Pan, pana m-am invartit eu cu Vladimir la baie, de mai sa nu o cred si sa ii dau si extemporal .
Partea proasta e ca eu nu mai pot sa scriu un e-mail sau sa deschid DC-ul, ca ea e in spatele meu si citeste tot. Mai si pune intrebari suplimentare. M-am trezit o data cu ea peste umarul meu, cand citeam un topic nu tocmai indicat pentru primele lecturi. Noroc ca ii ramasesera ochii pe un citat de la sfarsitul postarii si nu pe continutul mesajului .
Am fugit, ca maine avem program plin de dimineata, cu cei mari la Fastrack si Vladimir la gimnastica si eu racita cobza... o sa fie o placere.
madic spune:
Buna fetelor,
Eu tot in dilema sunt cu scoala, adica tot nu ma pot hotari intre 195 si 199. La 199 lucrurile sunt aranjate, am fost cu fie-mea sa o cunoasca pe dna invatatoare si, daca ma hotarasc sa ramanem acolo, nu avem probleme.
Dilema mea este in continuare sc 195, la care am fost sa depun si acolo in mod oficial dosarul, iar pe cererea de inscriere aveam urmatoarele puncte:
1. copilul se obliga sa poarte uniforma scolii (ok, asta e, multe scoli au uniforma);
2. parintele se obliga sa achite lunar/trimestrial contributiile stabilite de comitetul de nu-stiu-ce (mie aici mi se pare ca se cer bani pe fata. Stim cu toate ca in scoala sunt de platit diverse, dar pana aici n-am intalnit-o spusa atat de direct);
3. in cazul in care comitetul de disciplina al scolii constata ca cc copilul a incalcat normele de conduita si disciplina, parintele se obliga ca in termen de o luna sa-l mute la alta scoala (aici iar mi s-a parut deplasat, poate ca nu am cum sa-l mut in cursul anului).
Punctele astea 3 de mai sus m-au pus pe ganduri si ma fac sa ma intreb daca are rost sa ma mai zbat sa obtin un loc la sc 195 (intelegeti voi), sau ramanem la 199, unde macar nu am intalnit astfel de "pretentii" pe cererea de inscriere.
Ati mai semnat vreuna din voi astfel de angajamente si sunt eu exagerata, acestea fiind normale, sau sunt singura care am dat peste asemenea minuni? Nici nu stiu daca sa cred ca sunt eu pe-afara realitatii, sau alta este realitatea/normalitatea.
Va pup.
Madi
floric_ea spune:
buna,
madic, din ce stiu eu, nu numai ca sunt exagerate, dar ultimele doua cel putin sunt si ilegale (zise vocea justitiarului din mine.
magda, nastere usoara iti spun de pe acum!!!
taisia cu siguranta inca nu citeste, a ramas la vechea ei pasiune cu cartile - ea le confectioneaza si ma pune pe mine sa le scriu. astept cu interes sa le scrie singura si eu sa cer autografe.
una peste alta, caut loc - spatiu de inchiriat - decent, ieftin si central unde sa-mi deschid un cabinet, asa ca daca aveti idei, pls spuneti aici. vreau sa devin freelancer, a sosit momentul si mi-am dat termen 6 luni pentru fericitul eveniment...
va pup
martta spune:
Buna fetelor,
doua cuvinte ca-s grabita rau...
Madic: la noi erau primele 2 clauze.Raspunderea poate fi agravata prin acordul partilor, e drept, dar parerea mea este ca n-ar trebui sa dezarmezi. Nu sunt prevederi imperative, ci de recomandare. Altfel, care ar textul legal pentru a aplica sanctiunile?
Va pup!
gabitz78 spune:
buna tuturor.
madic, la noi la scoala nu am semnat asa ceva, nu de alta, dar asta ar fi insemnat sa-mi mut copilul la alta scoala de la bun inceput...
va pup.las ca vedeti voi din toamna!