Puiuti de Randunici 2008!! (315)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata...luati de aici

Si de aici

Ca azi am fetita de 1 an si jumatate

Si,cuculina mea a racitdeodata,ieri am gasit-o cu guturai-curgeau mucii in gura,stranuta la greu,ii curgeau ochisorii si se vaita la greu.. Mi s-a rupt inima.
Cu greeeeu am putut sa-i apropii BB de nas,nu a iesit mare lucru,i-am dat vitamina c, oscilococcinum,aseara nurofen,o feliuta de lamaie a lins-o,am facut ceiulet cu putintel cimbrisor,echinacea,miere si lamaie dar nu a vrut mai mult decat o gurita,asa ca am facut o alta fiertura cu apa multa,un plic de babycalm si lamaie si miere=zeama cu gust din care a baut mai bine,vibrocil nu, fiindca avea muci la culcare si mai mult decat sa apelez la servetel nu am mai fost in stare sa ma lupt cu BB,putin pulmex pe gat si vedem ce-o mai fi..
Febra doar 37,4...de-a Domnul sa nu creasca..S-a vaicarit putin azi noapte,dar a dormit...
Eu am avut un vis straniu cu ochii deschisi,ca o somnambula:randunoiul a muncit pana la 1 noaptea,iar eu m-am trezit speriata in noapte,stiam ca Geo vine tarziu,dar am simtit langa mine un cap,mi-am spus ca e Tea,desi ma intrebam cum de am culcat-o langa mine,m-am cutremurat ca are cap asa mare,sigura fiind ca ea este,m-am ridicat cu tendinta sa o duc la ea in pat/camera,am plecat mai intai sa deschid usile,sa ma intorc apoi sa o iau in brate si cand am deschis usa la sufra am vazut-o pe Tea in patul ei,respirand greoi de la raceala..Mi-au tremurat picioarele,putin mai aveam pana sa tip,vazand ca e un copil in patul ei,sigura fiind ca ea era langa mine in dormitor...in cateva secunde m-am desmeticit si mi-am dat seama ca venise Geo de ceva timp si el era langa mine,dar m-am cutremurat rau si gandindu-ma ca incep sa innebunesc...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI TEA SA CRESTI MARE SI SANATOASA brrr mstela mda oboseala isi spune cuvantul... mare si multa sanatate teei

raluca si soacra mea ia tramadol,noi nu suntem de acord,i le-am aruncat de n ori dar tot isi cumpara,zice ca asta e singurul care ii face bine...e posibil ca de la asta sa aiba varsaturi si ea sa zica ca e de la "operatia de fiere"hmm naiba stie ...la cate medicamente ia cum naiba sa-i fie bine?sa nu vorbesc intr-un ceas rau dar de cand a patit-o bunica cu atacul cerebral si soacra mea se simte altfel,adica nu mai boleste cu zilele,are responsabilitati pe care trebuie sa le rezolve ea...cred ca la ea tine si de psihic...adica intrase intr-o faza ca-i e rau si asa o tinea,acu 'nu mai e asa...mai zice ca-i e rau dar mai face si treaba,se duce si la tara ,nu sta numai de zacut...

andru e mai bine,mai tuseste dar mai putin ,azinoapte a dormit f bine si nu a mai tusit ca ieri noapte...

si va doresc o zi minunata...daca cafeaua stelei nu v-a trezit poate va trezeste o olteneasca...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani Scumpa TEA!
multa sanatate

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

raluca, ramo, Tramadolul da varsaturi de numa si pentru aia se administreaza impreuna cu Metoclopramid.
Raluca, nu imi prea vin acum in minte durerile neurologice care sa se amelioreze la Tramadol. Sigur nu exista alte solutii medicamentoase? Scrie-mi pe privat daca vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si noi muciosi...macar azi noapte a fost mai bine...s-a trezit pe la 5, nu a mai plans, dar s-a foit si s-a impachetatin tot patul meu, si eu il pazeam sa nu vina-n cap...si tot asa pana pe la 7, apoi am mai dormit vreo 2 ore...
si ce-mi face acum, nu va pot spune, in ce hal ma caslareste si trage de mine, m-a terminat! ori se urca in spatele meu, in carca, si apoi se lasa jos in cap, sa cada , ori sta in fund in bratele mle, cu spatele la mine, se tine de genunchii mei si se apleaca in fata cu capul in jos, si se prelinge pana ajunge cu freza pe parchet.. si sa vedeti ras si distractie pe el...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Mucii cred ca stau la panda S-a trezit copilul dimineata cam fornait...nu stiu daca din cauza unui muc urias ce-i statea in nara (uscat) sau din cauza ca s-a martait un pic cat am fost eu la baie...cert e ca am scos ceva cu BB si apoi n-a mai aparut nimic. Dar mie-mi suna cunoscut, a mai inceput el in stilul asta si alte dati Mai ales ca o saptamana a fonait Teo, urmatoarea eu, asta ar fi urmatoarea Ce sa mai zic!
Omul trimis la neurolog aseara a ajuns unde a vrut el, adica la oftalmo si la cardio. A capatat ochelari permanenti +o,5 si doctorita s-a jurat ca d-aia il doare capul . Mie 0,5 mi se pare "frectie" dar lui i-a convenit varianta asta mai ales ca va avea acum un acccesoriu suplimentar :ochelari! Tii, ce de prbleme, ce fel de rame, ce fel de lentile, nenorocire!
La cardio EKG normal , alte verificari nu arata nimic...prea gras, fumator,bla bla Trebuie sa faca o ecografie la rinichi, un doppler si un TSH (ca si transpira rau de cand se stie). Si uite asa !
Nu vreau sa insist cu neurologul ca nu vreau sa-i bag prostii in cap, il las sa vedem ce face el de capul lui. I-a schimbat si pastilele pt tensiune cu Miscardis Plus de 12,5 mg. V-am povestit vazand ca Gecko e in mare forma medicala si poate mai aflu vreo parere
Si ca veni vorba ...care-i planul,Gecko? Ma refer la servici, BB2, pasaport, carnet de conducere....hai, varsa tot, sa nu crezi ca te poti da la fund!
Kya am vazut "secretul" , mi-a placut si eram de mult adepta teoriei ca daca iti doresti ceva fff mult pana la urma se intampla. Pe de alta parte , din experinte personale stiu ca e si fff periculos sa exersezi, pentru ca nu poti sa prevezi si cum se va "intampla" iar uneori ramai "masca" la intorsaturile pe care le iau lucrurile. Pentru ca tu stii, ca sa primesti ceva trebuie sa si dai ceva...si nu mereu vrei sa dai ce ti se cere la schimb. Ei, e varza creierul meu, sper ca ai inteles ce vreau sa zic. Pot perora pe tema asta, cu exemple cu tot, zile intregi desi asta nu inseamna ca am inteles ceva ...e un fel de brainstorming care imi face placere ...inutil de altfel pentru ca incercarea de a transpune in logica umana lucruri de genul asta e un esec de la inceput

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Am uitat ceva:
Ioana, ma bucur mult ca vestile sunt bune. Important e prognosticul dat de medicii de acolo in urma operatiei (fireste ca e important si cum va raspunde la tartamentul cu citostatice, f important). Pe de o parte inteleg ca tratamentul e f scump acolo fiind vorba de o clinica privata si in plus e fff greu sa nu fi acasa sau aproape de casa...dar pe de alta parte Gudinde are si ea ff mare dreptate...un semenea tratament presupune respectarea cu f mare strictete a protocolului international, ceea ce in Romania , din pacate nu se prea intampla. Se folosesc inlocuitorii medicamentelor standard, se fac intreruperi de tratament fie din lipsa spatiului pt spitalizare fie din alte motive aiuristice, in cazul aparitiei complicatiilor e o chestie numai de SANSA omului sa se poata intervenii prompt, samd. Parerea mea este ca fie apelati la formularul E112 pt recuperarea cheltuielilor si face tratamentul acolo, intr-o clinica de stat , pe banii de la buget, fie vine acasa dar cu schema de tratament de acolo pe zile, doze, medicamente, teste...etc si cu medicamentele (asta e extrem de important) in sacosa, cumparate de acolo. TOATE! Plus un medic f bun aici si o recomandare sanatoasa. Atentie la medicamentele impotriva greturilor care in Romania nu se fac si sunt extrem de importante (Kitril cred ca se numeste cel mai important). Ce mai face diferenta intre Romania si alte tari e modul de administrare ...in Romania se administreaza pe branula ceea ce e oribil pt medicamentele sunt f toxice si ard vena , afara tratamentul e prin pickline (un cateter montat direct pe vena in profunzime). Fara intepaturi, fara stricaciuni. Plus ca acolo tratamentul e ambulatoriu si spitalizarea se face doar in caz de urgenta, aici totul e cu spitalizare.
Nu mai vorbesc despre iradieri in cazul in care e nevoie...tehnica a evoluat in lume dar nu si la noi, din pacate.
Ma scuzati pt aceasta mare si trista dizertatie, dar eu am considerat ca e f bine ca aceste lucruri sa fie stiute in caz ca nu erau deja.
Multa sanatate si pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam frumos de urari.
Sanatate tuturor,mai ales mucoseilor.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Of Stela, de tine am uitat. N-ai innebunit si nici nu se va intampla Dar pe langa faptul ca esti f obosita pui si f mult suflet...adica na, toate punem suflet dar incearca sa faci cumva diferenta intre grav si mai putin grav. Ca te stresezi f tare si pentru lucruri importante dar si pentru cele care pot sa treaca de la sine...nu stiu daca am fost explicita, nu vreau sa te superi sau sa o interpretezi nicicum. Si stiu ca e greu dar macar incearca
Luny din lac in put...muci va mai lipseau, dar bine ca macar a dormit!
Acum va las, ma apuc sa aranjez rufe in sifonier Ca vad ca am o dispozitie melancolico-depresivo-filosofico-meditativa Poate-mi trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Mimo, am vazut si eu montajul si mi s-a facut un dor de munte toamna... incat ma gandesc serios sa incerc sa vin in tara pana la sfarsitul lunii si sa ajung cu copiii la munte.

Numai sa nu se strice vremea. L-am si sunat pe sot ( eu sunt la birou , iar el acasa cu Iorgos) sa-l anunt, sa vada si el daca poate sa aranjeze sa aiba liber de la serviciu si diseara poate vorbesc si cu ai mei sa vad ce zic si ei.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput