Puiuti de Randunici 2008!! (315)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
mimo m-ati facut curioasa cu filmul ala, il caut si eu...citind ce ai scris ref la medicatia tatalui Ioanei, constat ca habar nu vaeam de toate astea, cum e in tara asta
..fereasca Domnul..
ii dai ceva la Dudell ptr mucii aia?..eu in afara de limonada cu miere, nu am idei..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
RalucaSp ma bucur ca ti-a placut, ce bine ca poti veni! 
Luny deocamdata nu i-am dat nimic dar daca continua incep tratament standard: ser fiziologic +aspirat de cate ori e nevoie si Eurespal 5 ml/3 ori pe zi. Asta daca nu apar si alte simptome, fereasca Dumnezeu!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
'Neata!
Aoleu, ce de muciosi...ce rau imi pare...sanatate multa tuturor! Bagati ketof seara, ajuta enorm! 
Stela, saracuta de tine cu visul ala...esti obosita, mami! 
Azi si maine n-am nici o treaba, asa ca lenevesc..papica am...diseara mergem la concert ![]()
Vladut a dormit la cumnatica mea si acum l-a dus in Orasel si la Mc, iar noi ne-am trezit pe la 10 jumate, ce bine a fost ![]()
As iesi afara dar nu stiu cum sa fac...pe scara blocului au smirgheluit astia peretii si e un praf si in aer si pe jos de nedescris...cum naiba sa fac nu stiu 
mstela spune:
A fost socrela cu Tea la pediatra,asta pentru ca avea si ea nevoie mare de o reteta de tratament pentru inima,si tocmai bine s-a nimerit sa o vada si pe Tea.
E bine ca nu are nik in gat,fontanela zice ca desi are gauroaie pare spre bine
,deci nu ar fi cazul de o electrograma sau cum ii zice, deocamdata, si i-a prescris cam ce i-am dat si eu:oscillo,vit c,panadol...Sper doar sa fie totul spre bine,si nu invers.
Paranteza:o perioada va trebui sa stau cuminte in banca mea,ca l-am suparat pe director...asa ca o las mai subtire cu invoirile o perioada.![]()
Mimo,nu e de suparare ma, dar tu zici asa,dar ia pune-te in locul meu
...nu demult erai si tu speriata de mici chestiuni care pareau din afara mai putin grave...eee,asa-i ca e usor sa vorbesti?![]()

Poate sunt ff obosita,poate si fiindca nu prea am avut de-a face cu bolesnitele mi-e greu cand apare ceva,dar oricum e greu intotdeauna cand un micut sufera,chiar si pentru ca nu respira bine.![]()
Cu "secretul vietii" si eu am impresia cateodata ca belelele aduc dupa ele alte belele,alte efecte negative,alte si alte, dar nu intotdeuna mi se pare ca-i asa.Cateodata, dupa o belea,simt cum Maica Domnului ma mangaie si mai vad si "vreme buna", dar apoi are grija sa ma certe din nou sa nu ma obisnuiesc asa..![]()
Oricum ar fi,tare bun filmul...desi nici pana azi nu am avut timp sa-l termin de vizionat,atat optimism are filmul asta in el,atata energie pozitiva ca mi-amintesc de el de fiecare data cand intru in butoias
...deh,de-ale vietii,de-astea (vorba lui Tuchi
).Apropo,il am,Luny,in caz ca nu-l gasesti.
Si una si mai buna decat altceva: "aluna" aproape ca s-a retras,deci tind sa cred ca vreun fir pe sub piele a declansat-o,oricum voi ajunge la chirurg,dar cine stie cand.
mami de TEA (1.04.08)
ursuleata spune:
Ma bucur ca va place bulina din burtica mea
, toata ziua se fataie, nu are stare...o fi de la cola![]()
Am apucat sa vad si eu pozele din grecia, Mimo si Luny super totul.
Sa urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI pt:
GECKOLINA
TEO DE MIMO
GUDINDE
KITZY
SOT DE BUBU
NATY SI SOT
SI PT TOATA LUMEA SARITA

REVIN
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
bitza037 spune:
salutare randunime.....
noi ne pregatim sa iesim putin afara .....
Mimule sunt perfect de acord cu tine privitor la teoria aia...
Stelutza si eu vreau filmul daca se poate, ca m-ati facut curioasa...si chair as vrea sa-l vad....
Bubule si cine mai vrea....ma gandeam sa o rugam pe Mihutza sa ne trimita si noua Elmo...si platim noi taxele postale.....sau poate aveti alta idee....o veni cineva din SUA...ziceam si eu asa.........
gata, ma duc afara un pic si intru mai tarziu......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ursuleata spune:
Nicoleta, sa va fie bine in Viena, am vazut toate pozele, atunci cand le-ai pus dar nu am apucat sa zic nimic. Imi place casa ta mare
si baietii tai sunt frumosi foc. Cu alaptatul nu am cum sa te ajut din pacate
.
Ariela, ce fain v-ati distrat voi departe de casa, pacat ca a fost teo urlator, data viitoare va fi mai bine sigur.
Zozelici cu sclipici, ce baiat mare si frumos ai tu acolo
Stela, sa creasca fata mare, la multi ani!!! 
Bubulina, ce misto e rochia, dar nu am vazut, ai pus poze si de la nunta???
Fataaaaaa, am facut sarmale dupa reteta ta
Edit:
Ioana, ma bucur mult pt tatal tau!
Olga, am vazut vorbareata de So-i!!
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
zozela spune:
Fata m-ati ametit cu belelele care atrag alte belele,cu gandirea negativa/pozitiva..Io cred ca astea-s doar scorniri femeiesti,de-ale noastre,astea care avem CM-uri si PMS-uri,nascari si hormonei indraciti si incapatanati..Barbatii nu au nicio treaba,frateMeLeu
Barbate-miu e calm,are o solutie si o explicatie la orice,iar daca n-are..cauta pana gaseste
Toate astea tin de starile si inchipuirile noastre-parol-testat de JE!
Asa suntem noi facute..si trebuie sa traim cu asta..Parerea mea!
Acum-trebuie sa o pupacesc pe Simo,mami de 3 flacai mari si tari!!
ai grija de burtica!
Hai mai luny,cum sa nu te suporte?! Cred ca sunt lesinati dupa tatici,pt.ca pe ei ii vad mai rar..De noi sunt plictisiti![]()
Cu mucii si alte virozele mititele..nu stiu ce naiba sa zic..Eu nu i-am dat nimic inafara de ventolin-si asta doar de 2X..Il aspir cand are muci,ii pun seara inhalant baby langa patut si-atat!! Nu a facut febra,nu mi s-a parut nimic grav,mai behaie din joi in pasti..Sa lupte,ca viata e grea![]()

Una peste alta,mie "viroza" asta imi miroase a alergie,asa ca-diseara avem programare la alergolog!
Ralucaspm!
Oana s-au apucat si la voi de zugraveli? La noi s-a lucrat repede-in 2 zile a fost totul gata.Nasol cu prafaraia.Pune ceva pe usa de la intrare,ca tare greu se curata la sfarsit
ursulico di she bei mai-cola?!
![]()
Maaamaaa..ai 21 de saptamani deja!!Wow..cum trece timpul..Baga poze cu burtica,hai
Una peste alta..sau altul
,mi-am luat rochitza !! Pardon-soacra mi-a luat-o!
E o little black dress,am pantofi,oja si margici rosii,plic negru,ce imi mai trebuie,m-am reinventat?!

Edit,ca am inceput sa mananc litere!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
numeioana spune:
Mimo, multumesc pt informatii...cred ca va pune la punct toti pasii cu medicul de acolo... Internarea la clinica asta costa 1500 EU pe zi... +costul operatiei...au bani, dar nu tin o vesnicie... vom vedea...
In alta ordine de idei...maine plecam la Viena!!!
Eu, randunoiul si dav sa-i vedem pe bunici! Ne intoarcem duminica.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Mercic,Alina, la fel.Pup bulina colalizata.![]()

Bitza,sigur ca-ti dau,numai sa ne vedem cumva.Eu l-am gasit mai demult pe odc.
Zoze,sa-ti fie de bine in lochita..ce soacra.
mami de TEA (1.04.08)