Puiuti de Randunici 2008!! (315)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zoze, cred ca mai dureaza inca o saptamana zugraveala asta, daca nu mai mult , am imbracat usa in folie, dar e naspa rau pe scara si bagi tot in casa , am si o folie pe hol unde ne descaltam...sper sa termine odata!

Ioana, ce bine ca mergeti si voi acolo! sanatate tatalui!

Ursulico, multumim pt. urari. Poze de la nunta inca nu am primit..mirii fiind in Dubai, in luna de miere
Ma bucur ca ti-au placut sarmalele!

Pana la urma am iesit cu Stef afara, de manuta, ne-am plimbat putin, nu prea sta sa-l tin de mana...ma rog, a luat aer si a alergat nitel...ma duc sa le dau supica cu galusti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salut!
Stela, sa-ti traiasca puiul de un an si jumatate! si uff, si voi cu raceala?
Kya nici nu stiu ce sa mai cred cu astia. Ei vor sa ne tina pe contract de colaborare, inca nu stiu sigur ce va fi cu cartea de munca. Cert este ca ne-au zis ca daca vrem sa ne ducem noi la Casa de pensii si de Sanatate sa incheiem cu aia nu stiu ce acord ca sa platim. Bineinteles ca cele din zona in care stai, nici nu stiu pe unde sunt si ce acte tb, asa m-am saturat...
Mimo si eu cred ca un necaz nu vine singur. La noi cel putin de un an tot vin si nu se mai termina. Si armonie in familie este, tinand cont ca Lucian pleaca dimineata si vine noaptea. Practic nu mai avem timp sa ne certam abia avem timp sa vb. Nu stiu, citeodata am senzatia ca n-o sa se temine in veci sit asta, cum ne revenim putin cum intervine ceva si o luam de la capat... asa am obosit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo Eurespal nu e ptr tuse?..
stela nu am gasit filmul!! il vreau si eu pe mess, sper sa mearga!
zoze nu stiam ca exista inhalant baby..in loc de karvol?..ia sa caut..abia astept sa te vad cu rochita si gatita!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

www.youtube.com/watch?v=peFgHsVS1cY" target="_blank">Asta-s eu parol, atat am ras aseara cu Teo de n-am mai putut. Bine, ea saraca (ea, aia din film , nu Teo )are gemeni...noi la matematici stam mai bine macar

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Luny mie mi-a zis doctorul ca e un antiinflamator al cailor respiratorii , in general. Deci bun si pt nas! Eu recunosc ca nu m-am obosit sa mai citesc prospectul mai cu seama ca de cate ori citesc ororile alea de la contraindicatii si efecte adverse (in general vorbind) mi se darama cerul in cap Prefer sa nu stiu de multe ori!
Stela e usor sa vorbesti, asa e! Si eu sunt exact ca tine, imagineaza-ti ca acum, cu Dudelle, sunt infinit mai relaxata decat am fost cu Teo Saraca , avea in camera 30 de grade si doua caciuli in cap Iar pe tobogan s-a urcat pe la vreo 6 ani prima oara, si asta pentru ca n-am fost eu atenta. Iar daca nu-i dadea bunica-su biscuiti nici ca mesteca ceva pana in ziua de azi Nebuna rau eram, rau! Leganata pe picioare pana la cinci ani, povesti la fiecare masa, a dormit cu mine pana la sapte ani (ca sa nu cada din pat ) si exemplele ar putea umple pagini . Asa ca-s experta la cosmaruri, sfatul a fost din categoria "nu faceti ca mine"
Zoze nu-s specific femeiesti, parol! Daca vei vedea filmul vei observa ca majoritatea vorbitorilor sunt barbati Ba chiar as indrazni sa spun ca e un domeniu cam exclusivist, in care cu greu patrund femeile cu CMurile si hormonii lor Iar al meu sot e la polul opus, NIMIC nu incearca sa inteleaga. Uraste sincer tot ce-nseamna despicat firul in paispe si adeptul principiului "asa a fost sa fie" Ma disperaaaa
Ursuleatamultumim pentru urari M-am si distrat!
Bubu zii mersi ca-i doar o zugraveala Eu tot cu astia de la Radet pe cap sunt, ieri am ocolit tot cartierul ca sa gasesc calea catre casa.Zici ca locuiesc pe vestigiile dacice si se fac sapaturi pentru descoperiri de mare valoare. D-alea cu ciocanelul mic-mic, incet-incet sa nu se strice "vaza lu' Decebal" ingropata la mine in subsolul blocului
Si i-am vazut zilele trecute si pe amicii lui Kya care patrulau pe la geamuri la etajul 7 pe Stefan Cel Mare ...Valeuuu! Alta distractie! Cica si la noi au depus astia dosar pt reabilitare termica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze pozici pozici cu lochita

si eu abia astept pozele lui bubu...

eu am tocat ardei sa bag la congelator,am pus si o punga cu ardei intreg pentru umplut..acu mai sed un picutz pana se trezeste micu'

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=3PKtWzNrjZ8" target="_blank"> Asa se nasc ei, baietii

Mergi la inceput

am primit comanda de la quelle cu papuceii de casa pentru andru..pfiuu daca ii luam marimea 22 ma tapeam ,i-am luat 23 si astia ii sunt buni desi cred ca ar fi mers si un 24 ca sa-i poarte toata iarna ...am talpau frate nu gluma,sa nu va mai zic ca i-am mai cumparat o pereche de tenesuti si astia sunt marimea 24

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

www.youtube.com/watch?v=3PKtWzNrjZ8" target="_blank"> Asa se nasc ei, baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Asa facea si Stef, l-am filmat! va mai amintiti?

Ramo, si eu astept pozele de la nunta am si eu vreo 2 poze facute inainte sa plec, dar nu le-am descarcat...

Zoze, ce lochita, ma? unde te duci? cred ca am citit printre randuri

Baietii fac nani si vreau sa ma spal pe cap...pana una-alta am facut meniul pt. sambata , am planuri marete, sa vad daca reusesc

Mergi la inceput