Puiuti de Randunici 2008!! (315)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iar ati fugit...poate vremea sa va tina mai pe aproape de calculator
Oricum, neata si pt toata lumea.
Kya, n-am raspuns la apel pt ca stiam ca azi se anunta ff urat afara (uf, la cat s-a obisnuit fie-mea sa stea afara in parc, minim 3 ore cu bona si un pic si cu mine dupa-masa, turbeaza azi cred) iar maine daca e mai frumos ne facem program si cu feciorul randunoiului...
Simo stiu ca ai dreptate, ma luase valul expunerii
Gudinde, suna interesant tare, da si tu site-ul ala cu minerale cumva. Eu am avut o pudra din SUA cu minerale, EX-CE-LEN-TA si acum am una pe care cel putin tot asta scrie de la Sephora.
Eu nu stiu ce-s Cheerios astia, m-ati facut curioasa; sunt dulci? Ca daca nu, de nu-i plac Iuliei le pap eu Sa incerc desi in ultima vreme ii place orice cu cat e mai solid, mai de muscat si mestecat. O sa incerc si masline dietetice, cu ciupercile mai stau.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Mimo, Luny, Vali, ce fac picii?

Naty, si eu tot farduri mineral folosesc de vreun an, de la www.puretouch.ro ( mai ales ca stiu cine e in spate si am incredere in ce e acolo ) Sunt lesinata dupa fdt!!! Sa stii ca eu i-am dat ciuperci, e drept, putine, ca am facut saptamana trecuta pilaf cu pui si ciuperci, nu a avut nimic...pana acum!

Va multumesc pentru urarile de sanatate, sunt uuuun pic mai bine, parca.

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hop si eu, pe fuga ca azi am program artistic cu baietii. E Perth Royal Show (echivalentul sarbatorii recoltei) si o sa tragem o fuga pana acolo. O sa imi mananc nervii cu aglomeratia, copchil ce vrea doar in brate etc dar musai mergem ca sa vedem animalele (ca poate asa nu mai zice copchilu puppy si la vaca si la porc...ce combinatie ar face el cu Sabin si Vlad).

Mimo, zic eu sa nu punem in aceeasi categorie branza topita ambalata doar intr-o foita de aluminiu si borcanelele ce sunt inchise ermetic si sterilizate la temperaturi inalte. N-or fi ele cele mai cele mancaruri sanatoase dar nu patesc nimic depozitate la temperatura camerei (ca si zacusca din camara soacrei). Branza, cuget eu ca, e super extra procesata si rasprocesata ca sa reziste pe raft fara mucegai...cred ca e aproape plastic iar singura legatura cu vaca este desenul de pe cutie. Oricum, eu sunt cam in lipsa de optiuni aici asa ca i-o dau daca mi-o cere.

Cu crenvustii noi nu avem experienta pentru ca, din pacate, aici nu gasesc din aia "ca la mama acasa". Singurul loc unde am putut manca cat de cat crenvusti a fost la Ikea (aviz Mihutza daca te apuca dorul de chestii nesanatoase), doar ca Patrick nu si-a exprimat interesul cand mi-am luat eu si atunci nu am insistat.

M-ati lamurit cu torentele si altecele nitel ilegale. Nu ma bag ca sa nu dau cu subsemnatul pe la departamentul de frauda electronica si oricum nici nu am legatura la net buna pt asa ceva.
Mihuitza, vazusem un preview aici ce zicea ca incepe noua serie de Grey's din 24 septembrie pe ABC. De aia te-am intrebat.
Gata. Fug sa pregatesc bagajelul. In extaz o sa fie purandelul caci vom merge cu trenul

Mergi la inceput

Tuchi, baga http://www.u2.com/tour/index Viena incepe sa se vanda peste o ora

Mihuta, linkul dat de tine nu merge in afara US, in cauza drepturilor de difuzare

Gecko, have fun!!! Si spinare puternica sa ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Seb are otitaeu sinuzitaIlinca deocamdata doar muci!

As vrea sa zic mai multe dar nu mai poci!

Mergi la inceput

Olgutz, multam, studiez imediat. Si ma bucur ca esti mai bine.
Intrebare: cu ce va mai spalati copiii pe cap? La Iulia parul in fata a crescut destul de frumos, lucios dar la spate, pe ceafa arata groaznic, e tocit, asa ca ala ars dupa permanente multe. Nu-mi place; bona zice ca o sa mai cada si o sa se regenereze dar mai intreb daca nu pot face si eu ceva. Eu o spal cu Nivea de-ala "din cap pana in picioare"...

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Buna dimineata!
Seb are otitaeu sinuzitaIlinca deocamdata doar muci!

As vrea sa zic mai multe dar nu mai poci!

Catalina, mami de si

Off, mama naibii! Acuma de unde???

Naty

Mergi la inceput

Tuchi,! Sanatate multa! Ai apucat sa ii faci rapelul la Prevenar lui Sebi?

Naty, cu Klorane. Si Sof a avut parul tocit la spate, si i l-am tuns pur si simplu. I-am tuns varfurile alea urate...Vezi ca daca nu iti dai seama de culori, nuante, etc, acolo, poti fi consiliata pe mail, cred ca si la telefon etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la noi....

barrrrrrr ce vreme este afara si ce bine este in casa cu o cafeluta aburinda bauta pe DC....voi scoateti azi copii putin la aer pe timpul asta????ma refer asa in jurul blocului.....

..uitasem sa raspund in leg. cu crenvurstii.....Antonia a mancat unul intreg fiindca nu am reusit sa i-l iau din mana.....cumparasem pt noi ca ne era pofta nu am mai mancasem de mult....ciperci i-am dat si eu din ciulama...doar cateva....

Olgu si Gudinde multumesc pentru link-uri super interesante habar nu am avut de ele...cred ca sunt super bune...

offf mai Tuchi ce rau imi pare

Vali eu toata vara am mancat inghetata si am baut de la frigider....si daca se intampla sa inceapa sa ma jene putin gatul...rezolvam cu cateva pastile de Homeogene, numai ca acum nu mai este vara......si Homeovoxul este bun....

.. ieri nu am facut nimic ca nu m-am simtit bine:nici curatenie, nici mancare, doar cateva rufe am bagat la spalat...... acum ma simt mai bine dar vad ca vremea asta ma trage la somn.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Miercuri i-am facut rapelul la Prevenar!
Avea o tuse usoara, fara febra, fara nik altceva!

De ieri dimineata plange ca il doare urechea!
Mucii au venit de-abia aseara!
Am fost la o dr la Sanador, mai bine imi bagam in fund 90 de lei si eram mai fericita!

Nu aveam unde sa ma duc vineri seara decat la garda la spital, unde sigur as fi stat 2 ore cu amandoi!
Si m-am dus la ididoata asta, gandindu-ma ca nu tre#539; sa fii mare scula ca sa te uiti in urechea unui copil.
Se pare ca am gresit, ca prestatita ai a lasat mult de dorit, mai mult s-a chinuit sa-i scoata ceara din ureche!
Doar dintr0una, in cealalta n-a binevoit sa se uite!

Evident ca eu sunt ATAT de proasta, ca n-am zis ca-s dr!
Ar fi trebuit sa-i atrag atentia ca examenul obiectic complet se face BILATERAL!
Anyway, verdictul ei a fost otita acuta,informatii suplimentare n-am obtinut, mi-a dat picaturi in ureche, pe care Dan Gheorghe mi-a zis sa nu le mai pun never ever, picaturi de nas in doza de adult si Nurofen.

Sper sa gasesc joi la cabinetul privat al lui Gheorghe loc, ca la el la spital n-am cum sa ajung, pentru ca si saptamana care vine sunt singura pe sectie si n-am nici macar cum sa intarzii o ora, d-apai sa lipsesc!

Mergi la inceput