Puiuti de Randunici 2008!! (315)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Olgule, multumesc mult pentru informatia cu concertele U2!
Habar n-aveam ca mai vin in Europa!
Problema mea e cu cine ma duc??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Noi cu muci, tot cu muci, aspirat si urlat. Eurespal turnat pe gat cu forta.
Teo are in program Mall si iar Mall (zile de nastere serbate la Mall ) , noi cumparam cadouri si iar cadouri si vom avea musafiri.
Sanatate multa bolnaviorilor , aveti grija!
Gecko, have fun!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, vreau si eu la Mall!
In ciuda faptului ca imi plesneste capul si ca imi curge un puroi superb din nas, trebuie sa le fac si de mancare!
Sanatate!

Seb saracul imi aduce singur BB sa ii scot mucii!
Asta nu inseamna ca nu urla cand ii scot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
na ca am patit-o si eu, prima durere-n gat de cand am nascut...ori am luat-o de la Mufa, ori de la apa rece mi se trage, cert ca ca ma doare-n gat ca naiba, nimic altceva, deocamdata..
olgule Mufa e mai bine, multam de intrebare, parca nici muci nu mai sunt asa multi, daca peste noapte nu la-m auzit..azi noapte nu a facut febra si culmea, a dormit, a marait o data scurt si s-a culcat singur la loc!! s-a trezit la 7, s-a laptarit, si iar CULMEA, e 11 si inca doarme!!!asa ceavaaa.... oricum, cred ca e o exceptie doar..
tuchi imi pare rau de bolesnite, fir-ar ele... sa va faceti bine repede de tot!
naty noi tot Nivea folosim, aia cu Omega 6, sau cealalta mai albastra..a, nici Muf nu a mancat inca ciuperci, mai stau pana pe la 2 ani

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Tuchi..eu stiam ca pentru sinuzita(dar nu stiu daca in timp ce curge puroiul) poti sa pui pe frunte niste hrean ras...infasurat intr-un tifon sa nu se arda pielea si in pralabil fruntea sa fie data cu crema tot din acest motiv....
..eu zic sa incerci daca vrei....

...eu am pus sa fac o supica de vita...sa vad daca cu taitei de casa sau altceva...ma duc sa-l consult pe sefu

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Luny, si la mine cu durere de gat a inceput!
Bine macar ca a dormit Matei!
Bine, nici nu se treminase bine tusea cu care trageam de 2 saptamani!
Bitza, tot de pe la voi am auzit de hrean, n-am pus niciodata.
Bag buline pe gat deocamdata, sper ca pana luni sa recuperez!

Eu fierb la o supa, a luat randunoiul pastrav din piata...bine ca l-a luat gata curatat, il condimentez si il arunc in cuptor!

profit de 5 minute de liniste( se joaca cu plastilina amandoi!) sa ma duc sa strang prin casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gecko mai de mult nu am mai fost la IKEA.. eu am luat o sg data crenvusti de la un magazin si nu mio-au placut, semanau "nevoie" ce cei de acasa.. si la fel m-am tzapit cu un leber.. oricum era asa de o pofta ca magazinul polonez e cam departe de mine..

Olgutza nu stiam ca nu merge linkul.. mai am :
http://abc.go.com/watch/greys-anatomy/93515/235549/good-mourning
daca si asta e cu drepturi, atunci asta sigur merge:
http://www.free-tv-video-online.info/internet/grey_anatomy/season_6.html

tot pe site-ul asta ultimul sunt jde mii de seriale.. eu aici am vazut Nip/tuck si The Tudors. Unele linkuri merg, altele mai putin, dar in mare merg.

intre timp m-am pus la curent cu actiunea din Grey.. ca sa nu mai zic: l-am corupt si pe al meu si abia asteapta sa vada continuarea .. si tot asa l-am mai corupt si cu alte reality show-uri de pe aici ..

Tuchi imi pare rau sa aud iar de otita.

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mi-am adus aminte..
uite Naty Cheerios:
http://members.gocivilairpatrol.com/media/static/Cheerios_lo.jpg - astia sunt simpli, neindulciti. Andra din astia papa.
dar sunt si multe alte sortimente dulci:
http://keetsa.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/honey-nut-cheerios.jpg
http://blogs.westword.com/cafesociety/fruity%20cheerios.jpg

dar preferatii Andrei sunt astia:
http://dearbloginheaven.files.wordpress.com/2009/06/kix-cereal-box-web.jpg
tot asa simpli sunt, dar sunt o idee mai dulci decat Cheerios.

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty multam de cafeaeu il spal pe andru ori cu dalin cu miere sau johnson baby...

gecko plimbare placuta

tuchi off multa sanatatenoi ne luptam cu tusea de apropae 2 saptamani,tot mai tuseste cu tot cu eurespalul meu,acum am inceput sa-i dau plantusin sa vedem ce rezulatate am...Evident ca eu sunt ATAT de proasta, ca n-am zis ca-s dr!..mare greseala ai facut..stii ca in romania conteaza ce esti ,cine esti...stiu ca nu-i frumos dar asta-i romania...
am vazut ca vorbeati de ciuperci si crenvursti..ciuperci a mancat doar zeama,am facut o ciulama si a mancat putina zeama,crenvusti a mai ciugulit de la noi dar nu f mult cu toate ca am vazut ca ii plac , i-am dat mancare de mazare si ii place doar ca scoate cojite afara

mimo Eurespal turnat pe gat cu forta. nu m-ai chinui copilul...de ce nu il pui in lapte sau ceai?

luny ma bucur ca mufa e mai bine multa sanatate

olgutza,mihutza,clau ,bitza si restul randunimii...ma duc sa papacesc niste prostioare..azi nu mai gatesc ..maine vreau sa fac ciulama cu inimi si pipotele a la bubu si o ciorbitza sa vedem cu ce ca nu mai stiu

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty eu o spal pe cap cu Dalin(l-am schimbat)ca ma plictisisem de Nivea...dar indiferent de care, iau sampon simplu nu din ala care se spala si pe corp....eu cred ca are parul asa Iulia din cauza ca se freaca de perna......pe corp o spal cu sapun nivea si mai nou am descoperit sapunul TEO BEBE care miroase bestial...

Ramo,Mimo de ce nu incerci sa-i dai PROSPAN.....eu numai din asta ii dau cand tuseste(la recomnadarea dr. bineinteles)..este adevarat ca-i cam scumput(in jur de 35 ron)dar mertia ca este f.bun.....

Mimo si eu sunt de acord cu Ramo ca trebuie sa gasesti o metoda sa nu-i mai dai cu forta siropelul.....uite, Septilinul nici Antonia nu se omoara dupa el.....si trebuie sa o fugaresc prin casa...si fac asta pana ce o prind ca este atenta la reclame, sau se joaca, sau este in baie si se joaca cu galetusa in apa ....atunci profit si i-l administrez pe tot ....chair deschide gura singura

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput