Puiuti de Randunici 2008!! (315)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo : Mufa papa salata de vinete cu pofta mare de prin vqara, dar ii dau limitat, ca-s grele, ulei, ceapa alea-alea...in mancare, merg mai bine..cereale Minnies cu scortisoara si fulgi de porumb simpli, combinate, de vreo 2 saptamani ii mai dau...la biserica mergem amandoi, nici nu stim bine unde e, singura nu merg la d-astea, plus cadou de carat dupa mine etc febra nu mai e, dar noaptea-i lunga, insa dupa experienta horror cu herpangina-stomatita etc, sunt mult mai zen..
vali eu nu i-am datr niciun fel de mezel, si sper asa sa ramana lucrurile cat mai mult timp
naty mai multe griji imi fac ca e el virusat...dar nu am ce sa fac, cu cine sa-l las, ca ai mei pleaca la tara, si sor-mea la fel...daca e si nu se poate altfel, va sta Liviu cu el afara si asta e..dar daca se simte maine rau, are febra etc, ma duc singura, cumva, daca reusesc...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gata, mi-am amintit! Mimo, intrebai de chiloti: eu precum am zis am fost ieri in Cora care e destul de bine aprovizionata la capitolul copii si NU am gasit chiloti Pampers (ii cautam pt ca intrebasem recent disperata cum mai puneti voi scutecul ca Iulia nu sta deloc si Tuchi mi-a sugerat ideea cu chiloti, dar Libero). Libero aveau, dar numai pachete de 24 de bucati, 30 ron-tare scumpi, dar am luat, sa-i pun barem noaptea pt ca dupa baie CHIAR nu sta locului si ii puneam scutecul aiurea si curgea pipi de langa-cu chilot e super. Deci nu stiu ce e cu chilotii Pampers, da' nu-s (a, si marti am fost in Billa si de asemenea nu erau)...De asemenea, Huggies vad ca iar au disparut.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Nimeni pe aici?????

Valentina cu Matei si 21+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hai ca a venit si la noi toamna.. i-am dat sosete in picioare azi dupa nspe luni ..

Vali, cred ca lui Matei ii ajunge de acum numai un somnic.
Naty, eu i-am dat Andrei si masline si ciuperci, cate un pic din fiecare.. maslinele nu erau prea sarate, dar tare i-au placut..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Ce vreme naspa se anunta in weekend!!!!Brrrrr!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mimo...eu am zis acum ceva timp ca ii dau cherrios(nu mai verific acum daca asa se scrie)...si
Naty eu ii dau masline..........cand le vede nu mai mananca altceva....ii cumpar dietetice..sunt fara pic de sare.....

cred ca mai trebuia sa scriu ceva dar nu mai stiu.....am mancat intre timp carbonara....in schimb Antonia nu a manact decat lapte azi si putin sandvis cu cascaval facut la aparat de dimineata....

ma duc sa mai beau ceai cu echinaceea, lamaie si miere......am gatul varza....am luat si tantum verde cu toate ca se bate cap in cap cu homeogene.......dar ma ustura.....cine m-o fi pus sa beau aseara suc rece de la frigider????nu stiu.....

Kya...as veni in parc, dar depinde cum ma simt .....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Bitza, eu iau Homeovox pt gat si imi trece repede. Si mie mi se intampla ca la 15 minute dupa ce beau ceva rece sa ma doara in gat, asa ca toata vara n-am baut decat la temperatura camerei si inghetata am mancat doar de cateva ori...

Mergi la inceput

ma duc sa ma intind, ca am navigat pe Bucataras si mai am putin si va inund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Si eu votez Elizabeth Arden! Foarte bune creme. Sunt si gelulele restructurante cu ceramide. Bestiale! Din pacate f scumpa marca si cum eu sunt la buget de criza, sunt deosebit de bune si cremele Vichy
Tot din gama mai piperate sunt si unele produse Lierac bune.

Si ca vorbim de available only abroad: Helena Rubinstein.

La capitolul farduri eu folosesc farduri minerale. Nu de alta dar daca va uitati ce contin produse scumpe de la mega-firme, va ingroziti: http://www.cosmeticsdatabase.com/index.php?nothanks=1

Fardurile minerale le-am descoperit acum ceva timp, parca am mai zis pe forum de asta. Le comand de pe un site din America si ma costa muuult mai ieftin decat produse clasice de la firme fara mari pretentii. La calitate nici nu exista comparatie.

Mimo,

Si mie-mi place sufleul de conopida
Eu fac sufleu cu bucatele de conopida si cascaval. Bine si albus batut etc. ca la sufleu. Bagat la cuptor sa creasca ... e o bunatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,nu ma supar ca nu am de ce.Pot doar sa spun ca David si Sam de mic merg la biserica in fiecare duminica si sarbatoare si niciodata nu s-au imbolnavit dupa.Si am o observatie,in biserica sunt mai multe icoane dar doar un iconostas!te
Sam a papat si masline si ciuperci,de toate
Simo-Mimo,Sam papa cheerios,tot ce are David si vede ca mananca.
Ariel,dupa cum sti Sam nu a facut Ror-ul si nici David cand a fost micut.acu David il va face..sa ne ajute Bunul Dumnezeu
Vali,si Sam a mai luat cateva inghitituri de crenvusti..doar l-a vazut pe David

La circ a fost tare frumos,foarte diferit de ce am vazut pana acum in brasov la circ!Copii incantati,avem poze cu elefantii si pe camila...

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput