Puiuti de Randunici 2008!! (315)
Raspunsuri - Pagina 17
ariel_7000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui VALENTINA C
Olinth Aromatherapy era... Valentina cu Matei si 21+ cu Luca/ Mihnea |
ntz...de asta nu dau...decat de karvol si calpol...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
VALENTINA C spune:
Revin si eu dupa o saptamana de cheauneala...
Adica dupa ce de vineri de la pranz n-a mai avut nimic si l-am bagat pe Augmentin, duminica noaptea maraieli, scancete, plansete...Am dormit o ora...
La gradi a fost ok. Luni si marti noapte la fel...
Am observat niste chestii albe pe varful limbii. Dr zice ca-s afte si ieri ne-a trimis acasa, ca cica sunt virale si le imprastiem.
Asa ca ieri am stat acasa...azi a stat doar el...
De aici intrebarea mea: a avut vreunul din copiii vostri vreo reactie din asta pe limba dupa inceperea Augmentinului?
Intreb pt ca si in iulie, cand ii dadeam antibiotic, s-a umplut de afte sau ce naiba or fi. Atunci am tras rau de tot si cu somnul, si cu mancarea...
Valentina cu
Matei si
21+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Si de 2 nopti dormim linistiti toti..adica cu trezirea de rigoare pt lapte...![]()
Valentina cu
Matei si
21+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Mimo, apropo de supraveghere video, nici nu stiam ca exista asa ceva...![]()
Si noi inca mai avem patutul cu lateralele ridicate noaptea. Ziua i le mai dau jos, ca sa exerseze catararea, sa mai treaca si la altceva de la masa din bucatarie si de la birou...![]()
Valentina cu
Matei si
21+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Luny, cu mancatul si noi stam destul de prost in general. Vad ca la gradi daca ii dau eu sa manance face niste figuri...si eu ma enervez si-l ridic urgent de la masa.![]()
Daca ii dau fetele, mananca cat de cat, asa ca le-am zis ca eu nu ma mai apropii de el la masa...![]()
Valentina cu
Matei si
21+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Mesajul 1000!!!!!!
Voi le-ati dat crenvursti? ( nu dati cu pietre!~!!!)
Am luat azi cativa sa fac un sos pt spaghete si a mancat aproape unul...nu-l puteam opri... E prima data cand mananc si eu dupa ani, cred....Dar i-a placut. Cerea papa de zor...![]()
Valentina cu
Matei si
21+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Cat mai dorm copiii vostri ziua? Matei a dormit azi doar o ora si n-a fost chip sa-l mai adorm pe la 5...Era super marait si a plecat cu tacsu in Carrefour...Cred ca la 8 pica rupt...![]()
De obicei doarme intre 12-14 la gradi si atat. Seara adoarme cel tarziu la 9 si pana la 7 dimineata, cu oprirea de rigoare![]()
Valentina cu
Matei si
21+ cu Luca/ Mihnea
natynic spune:
Mimo, cred ca asta era, net pe telefon, sar'na de explicatii...Asa...intrebai tu multe; cereale Iulia nu mai vrea deloc-deloc, s-au inlocuit complet cu paine, mamaliga, orezul din mancare, biscuiti si uneori (dar fara mare entuziasm) gris. Vinete nu i-am dat decat de gust cand a cersit, ca nu scapi altfel. Conopida si ei ii place dar in niciun caz pasata ci cat mai "bucatzoasa"
. Eu am alta problema, cu ciupercile si cu maslinele, daca a dat cineva...tot asa, Iulia de gustat a gustat si a mancat, normal dar putin. La masline am o retinere cu sarea...
Luny, confirm...eu am fost cu Iulia la manastirea Radu Voda, in timpul saptamanii, biserica goala si am alergat efectiv dupa ea printre icoane si iconostasuri
-e un loc MULT prea atragator, daca e sa mergi la o nunta cu copchil de varsta asta (care mai e si..Mufa) vai de fundul tau. Si mai e ceva, asta o poti baga la precautiile mele excesive dar...dupa cum vezi incep virozele en-gross, el deja e virozat, a-l baga intr-un loc aglomerat si foarte neaeristi nu e deloc o idee buna (stiu ca Simo
se va supara pe mine dar e parerea mea)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Vali, NU ii dau crenvursti!! De dormit, Iulia doarme o singura data la pranz, 2-3 ore. Mai era ceva de zis dar se catara pe masa 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!