Puiuti de Randunici 2008!! (315)
Raspunsuri - Pagina 16
mimonix spune:
Credeati ca m-am apucat sa fac ceva????
Nu, ca rad de nebuna aici 

-Do you speak English?
- Yes!
- Name?
- Abdul al-Rhazib.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no...I mean male or female?
- Yes, male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile?
- Horse style, doggy style, free style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ariel_7000 spune:
m-am adunat si eu de pe drumuri, am alimentat contul cu bani ca ma mananca palma sa mai fac niste comenzi
, am studiat ofertele de cosmetice, insa crema lui mimo nu am gasit-o pe nicio lista, decat la unii unde era scumputa, cam ca pretul indicat de ea..., in schimb am gasit oferte bunicele la parfumul Green Tea, ma studiez cand mi s-o limpezi capul, caci momentan sunt capiata.
naty, in legatura cu misterul mess...sotul tau avea mailul de la yahoo deschis atunci? daca da, atunci asta e, din cauza chatului yahoo, care probabil ca era setat pe "available".
stiu ca este un vaccin homeopat care protejeaza de strepto, voi studia problema si probabil ca i-l voi da lui alex, caci mergand in colectivitate e expusa la el. si cum magaria asta nu da imunitate, probabil ca va avea nevoie de o protectie suplimentara.
acum vreau sa aflu cum e cu schema homeopata de eliminare a efectelor nocive a vaccinurilor, tind spre asta si cred ca in final voi face ROR lui teo, mai ales ca am inteles ca se va repeta vaccinul la picii de clasa 1 si cum alex va intra la anul la scoala, mi-e teama sa il expun la carcaiasii purtati de catre ea in urma inocularii atunci...la naiba! grea decizie am de luat, mai ales ca mi-e teama rau de rujeola, care cica in ultimii ani e modificata, mutanta si mai rea ca oricand...nu stiu, nu pot sa gandesc acum, trebuie sa ma odihnesc, sa am mintea limpede cand voi decide.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
ariel_7000 spune:
de ce aparat de bagat in priza anti-muci vorbea vali? zicea ca nu-l mai gaseste? de karvol? cat era la noi in farmacii?
am gasit eu la englezii mei, daca vrea cineva sa zica, ca azi fac comanda. mai au si de la calpol. am gasit si gelule (pastilute) karvol, am inteles ca la noi pe piata nu mai sunt. chiar ma distra cand citeam pe net mai devreme motivele "odioase" ale retragerii...de fapt am gasit lista oficiala cu motivele retragerii si adevarul este ca s-a retras din cauza ca au inscriptionat ceva gresit pe eticheta...
si
luny spune:
no, Mufa e cu febra...dar ATAT de vesel si vioi, tulai Doamneeeee, ca a fost in parc cu ta-su pana la 1,30 in timp ce eu eram la Auchan, a mancat si el bine acasa, un ciocanel cu cartofi la cuptor, dar nema somn!!prima data!!
ne luptam sa asamblam o lasagna sper sa iasa buna..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
gecko,mstela,bitza,simo
andrutzul meu daca ieri a dormit 3 ore azi nu dormi decat o ora jumatate...mai stam putin,ii dau sa pape si plecam la plimbare singurei pentru ca randunoiul are ore,sta pana la ora 19.30...asa ca-s singurica socreii au plecat la tara ca a facut bunica crize,s-a suparat femeia care o ingrijea si a plecat ,am vorbit cu ea si a zis ca mai vine de luni dar sa stea si socra 'miu cu ea..
ca la nebuni...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
in alta ordine de idei, cine e campion aici la plimbat noaptea prin casa, Mimo??? pai Mufa, ovcors, asa ca iti inteleg oful..
dar el doarme, nu cred sa prinda gustul la d-asta acum, la batranete!
macar sunt inca linistita ca din pat nu are cum sari!..inca! Green Tea, cunooosc, miroase super parfumul
...pacat ca nu e si prea persistent..
aa, stela, eu acum sunt la prima crema antirid, Vichy, mi-a placut, desi nu am folosit-o ca la carte
dar si de Roc stiu ca-s bune tare, cum zice si clau
, dar nu am apucat sa folosesc decat apa termala de la ei..
noi nu cred ca venim in parc, virusati asa...maine tre sa ma duc la biserica sa-mi vad colega maritandu-se si cred ca nu am unde sa-l las pe Muff..cred ca-l iau cu noi..
nu mai stiu ce vroiam sa zic si cui, dar va pup pe toate!
tare bancul Mimoooooo

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Ariel deci nu eeee
Asa am eu noroc na, parca-i un facut! Asta e! Cu pastilele neinscriptionate ma apuca nebunia...ca doar stim ce nebunie a fost si cu borcanele Hipp neinscriptionate
Zici ca asta-i marea problema si unica in tara asta!
Iar cu vaccinul daca nu m-ai zapacit , zau! Bafta! ![]()
Naty mi-a adus Ariel aminte. S-ar putea sa aiba net pe mobil si de cate ori il inchide/deschide sau suna cineva (nu stiu exact care-i motivul) se activeaza netul de pe mobil si face sign up automat pe mess. Eu am vorbit degeaba cu o prietena de nu stiu cate ori si o tot certam ca nu-mi raspunde, ea zicea ca nu e online si pana la urma am lamurit misterul, era de la mobil.
Gecko ziceai de branza aia topita si eu ma gandeam ca si borcanele pt copii si mai ales iaurturile si budincile pt copii , tot acolo pe raft prafuite stau
Sa fie oare la fel de chimicalizate si alea? Ca parca nu-mi vine sa cred ca-s toti asa criminali 
Si acum intrebarea secolului: Chiloti pampers (dar nu cu banda adeziva, chiloti) nu se mai gasesc??? Ca eu am cautat si in Mega si in Auchan si nu aveau ? Am avut eu ghinion sau pampers n-are chiloti sau sunt la inscriptionat si aia ?

Si v-am zis cum ii fac eu lui Dudelle sufleu de conopida? Conopida fiarta+ ou fiert+ br de vaci sau br cu smantana , bag in blender si gata. Se bat turcii la gura lui, cred ca ii place si pt ca iese f fina pasta...nu stiu, dar am dat lovitura! Si nu v-am spus ce a mai mancat el cu pofta si m-am mirat de nu va pot spune (nu i-am dat mult ca mi-a fost frica) :salata de vinete cu ceapa

Voi le-ati mai dat vinete? Sunt bune de-acum?
Si chiftele ii mai dau, din carne de vita, coapte la cuptor pe tava
Asta am inventat pentru regimul Teodorei dar merge bine si pt Vladutz.
Alta intrebare : Ce fel de cereale din astea expandate , din cutie, le dati copiilor? Ca eu pana acum nu i-am dat dar la munte avea Damian si i-au placut si lui Dudelle . El avea Cerios, ineluse mici. Eu caut cu disperare ceva sa-i dau seara cu lapte...ca nu mai vrea nici gris nici biscuiti...Voi incerca orez cu scortisoara dar tare ma indoiesc , si tare mi-e ca-l baloteaza sor-sa daca-l vede 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
mimonix spune:
Valeu Luny, mai bine lasa-l acasa cu tati sa-ti tihneasca si tie. Eu am fost cu dumnealui la un botez si mi-a trecut os prin os ! Cate chestii lucioase , luminoase , noi si interesante sunt la biserica, nici nu stii
Problema cu virusii o avem si noi, fir-ar, ma gandeam doar ca poate-i trece ! Va doresc "sa fiti bine", sa se duca febra aia fir-ar ea!
PS Crema miroase la fel, mult mai persistent insa.Si e f fina , o Doamne!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
ariel_7000 spune:
mimo, ba am gasit crema, dar nu ieftina. cat ar trebui sa fie in ron, pret final (de cumparator), ca sa-mi fac idee daca merita luata sau nu?
karvolul cica a fost retras ca nu scria clar pe eticheta ca NU se recomanda sub 2 ani....
chilotei pampers au englezii mei
, dar nu stiu ce pret sunt aici, ca sa stiu daca merita sa-i aduc de acolo. asa ca zi-mi cam cat costa 1 bucata aici, marimea, calculez si iti zic daca merita
cu vaccinul, am ametit si eu si nu mai am chef sa ma gandesc 1-2 zile la el 
si
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 de ce aparat de bagat in priza anti-muci vorbea vali? zicea ca nu-l mai gaseste? de karvol? cat era la noi in farmacii? mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!" |
Olinth Aromatherapy era...
Valentina cu
Matei si
21+ cu Luca/ Mihnea