Puiuti de Randunici 2008!! (315)
Raspunsuri - Pagina 15
mimonix spune:
Sunt complet dusa cu capul
Cu gandul aiurea, la mucii lui Vladutz, la aparatoarea de pat, la camera video, la crema mea minune (Kya , te iubesc
) la la la ...m-am dus la baie si cum stateam eu asa cu mintea aiurea face FSSSS odorizantul de baie (d-ala cu baterii) in spatele meu
La care am sarit ca arsa doi metri de ziceai ca a venit
Era sa mor de inima 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bitza037 spune:
hello
.....am aparut si noi....
....ati terminat de baut cafelutza??ca eu de abia acum o savurez in liniste pe a doua ca din prima nu am inteles nimic.....
.....Bubule am stat eu cu fetele aseara , separat de Antonia ca ele sunt mai tot timpul racite de la gradi.....si vad ca am niste semne ciudate...sper ca nu racesc si eu ca innebunesc.....tocmai acum cand o mentin pe ANtonia pe pozitie ca sa pot sa-i fac vaccinul ala odata...
..la concert as fi venit, dar m-am trezit eu prea tarziu....
Mimule.....si Antonia doarme in patut cu gratii(este adevarat ca are trei dintre ele care se dau jos dar rar le scot)...exact cu ziceti voi...asta mi-ar mai trebui sa o caut buburuza noaptea prin casa....
Ramo

si sa-ti traiasca baiatul!!!!
yupiiiiii a inceput seria chefurilor de un an si jumate pe crenguta

Mihutza
...si eu sunt fan Vichy,Max Factor...mai sunt dar nu le enumar.....MIMOde crema aia nu am stiu dar cred ca-i dementiala ca si mie imi place E.A. Green Tea.....bine, preferatul meu este Lancome Hypnose...dar nu m-as supara deloc sa am parfumerie acasa![]()
....pana una ,alta eu ce fac de mancare azi???immmm?????
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
Clau ....da, de ROC stiu si eu ca sunt super tari...numai ca nu am apucat sa-mi iau...
ma duc sa iau un Homeogene pentru gat ca vad ca ma racaie rau....
IRINA 
Antonia
sufletel
mihutza11 spune:
in loc sa dorm la ora asta.. statui pe Hi5 ca am descoperit niste colegi
.. si acum am dat un refresh inainte de nani..
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko ha 1. repede, repede sa spui ce-i dai fetei de nu arunca bre castronul ala de lut pe jos ![]() 2. repede, repede sa spui care-o murit dom'le din Grey's Anatomy: el? ea? amandoi? ca la noi inca nu a inceput seria noua si toata ma topesc de curiozitate. SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
1. pur si simplu nu-l arunca.. e cuminte..ssstt! sa nu fie de deochi!
2.care el si care ea? sa imi trag palme.. ca a inceput noul sezon si eu nu am bagat de seama..
dar daca vrei sa vezi uite aici (aviz si Mimo):
http://www.hulu.com/search?query=Grey%27s+Anatomy
un pic mai jos apar episoadele din sezonul 6.. maine am de lucru
eu la torente nu ma bag aici, in RO eram cu DC-ul la greu cu filmele.. aici ne e cam frica
si gata v-am pupat de noapte buna!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Kya spune:
Mimo www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_01310593000P?vName=Beauty&cName=Skincare&sName=Moisturizers%20&%20Creams&psid=FROOGLE01&sid=IDx20070921x00003a" target="_blank">Asta e crema, nu? Plec in jur de 20 decembrie, trage-ma de maneca, sa nu uit!
Bitza si tu racita? Sanziana a avut muci exact O ZI! Aspirat la greu cu BB, dar noaptea deja nu mai avea nimic, a dormit cu nasul liber. In schimb si pe mine parca m-a luat de asear... Pana acum cred ca am baut tone de ceai plus tantum verde si un coldrex hot rem cand am plecat de acasa. Vad ca e bine deocamdata, sper sa nu ma apuce mai rau.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
Kya.....eu sper sa nu racesc, mi-a curs putin nasul si vad ca ma jeneaza gatul...dar ii dau tare cu oscillo, homeoge......mai degraba cred ca mi s etrage de la sucurile reci baute aseara......
...noi mancam ceva...si ma duc cu buburuza in Grand Arena.....dupa mici cumparaturi
IRINA 
Antonia
sufletel
Simo27 spune:
Cata vorbarie
.
Ramo,La multi ani lui Andru
Bitza,chefurile de 1an si jumatate au incepute de mult![]()
Olga,sanatate
Gecko,si SAm are capul mare,imediat il ajunge pe David
.
Azi mergem la circ..ma duc cu amandoi,ca am mai fost prin vara si Sam a fost tare incantat de ponei,a facut si 2 ture,iar acum vin elefanti
.
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
bitza037 spune:
Simo, stiu ca au inceput de mult chefurile....ma refeream ca acum sunt mai grupate si mai multe
IRINA 
Antonia
sufletel
Kya spune:
Vreti sa ne mai intalnim we asta in parc cu piticii?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Hai ca am disparut ca magaru'n ceata, dar am avut teme la chimie
Apoi am dus don-soara, am adus mucosul, samd samd....acum doarme iar eu musai sa gatesc iar si nu stiu ce dar m-oi lumina eu cu ajutorul bucatarasului sef 
Pana una alta, n-am apucat sa va multumesc din suflet pentru linkurile si pozele aparatorilor de pat
si pentru ajutor cu crema (aia e
)si pentru raspunsurile cu supravegherea, pentru tot 
Si eu as vrea sa ne vedem in parc in weekend, dar zic sa fie mai pe la 11 dimineata sa fie si cald , mai ales ca seara acum se intuneca asa de repedeee
Bineinteles ca ar fi bine sa fie si IOR , dar daca e altul nu-i bai. Iar la noi mai depinde si de muci ca asta sigur e o viroza care se transmite usor si nu cred ca vreti si voi 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea