Puiuti de Randunici 2008!! (315)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sunt complet dusa cu capul Cu gandul aiurea, la mucii lui Vladutz, la aparatoarea de pat, la camera video, la crema mea minune (Kya , te iubesc ) la la la ...m-am dus la baie si cum stateam eu asa cu mintea aiurea face FSSSS odorizantul de baie (d-ala cu baterii) in spatele meu La care am sarit ca arsa doi metri de ziceai ca a venit Era sa mor de inima

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello.....am aparut si noi........ati terminat de baut cafelutza??ca eu de abia acum o savurez in liniste pe a doua ca din prima nu am inteles nimic.....

.....Bubule am stat eu cu fetele aseara , separat de Antonia ca ele sunt mai tot timpul racite de la gradi.....si vad ca am niste semne ciudate...sper ca nu racesc si eu ca innebunesc.....tocmai acum cand o mentin pe ANtonia pe pozitie ca sa pot sa-i fac vaccinul ala odata...
..la concert as fi venit, dar m-am trezit eu prea tarziu....

Mimule.....si Antonia doarme in patut cu gratii(este adevarat ca are trei dintre ele care se dau jos dar rar le scot)...exact cu ziceti voi...asta mi-ar mai trebui sa o caut buburuza noaptea prin casa....

Ramosi sa-ti traiasca baiatul!!!!

yupiiiiii a inceput seria chefurilor de un an si jumate pe crenguta

Mihutza

...si eu sunt fan Vichy,Max Factor...mai sunt dar nu le enumar.....MIMOde crema aia nu am stiu dar cred ca-i dementiala ca si mie imi place E.A. Green Tea.....bine, preferatul meu este Lancome Hypnose...dar nu m-as supara deloc sa am parfumerie acasa

....pana una ,alta eu ce fac de mancare azi???immmm?????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Clau ....da, de ROC stiu si eu ca sunt super tari...numai ca nu am apucat sa-mi iau...

ma duc sa iau un Homeogene pentru gat ca vad ca ma racaie rau....

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

in loc sa dorm la ora asta.. statui pe Hi5 ca am descoperit niste colegi .. si acum am dat un refresh inainte de nani..

Citat:
citat din mesajul lui gecko

ha, mihutzo ca te vad:
1. repede, repede sa spui ce-i dai fetei de nu arunca bre castronul ala de lut pe jos
2. repede, repede sa spui care-o murit dom'le din Grey's Anatomy: el? ea? amandoi? ca la noi inca nu a inceput seria noua si toata ma topesc de curiozitate.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

1. pur si simplu nu-l arunca.. e cuminte..ssstt! sa nu fie de deochi!
2.care el si care ea? sa imi trag palme.. ca a inceput noul sezon si eu nu am bagat de seama..
dar daca vrei sa vezi uite aici (aviz si Mimo):
http://www.hulu.com/search?query=Grey%27s+Anatomy
un pic mai jos apar episoadele din sezonul 6.. maine am de lucru .. bine ca m-ai tras de maneca..

eu la torente nu ma bag aici, in RO eram cu DC-ul la greu cu filmele.. aici ne e cam frica .. asa ca prefer sa le vad online, asta cand uit ca sunt la tv.. pana ma reobisnuiesc cu grila de toamna.. ca eu am multe la care ma uit si de aia mai uit..

si gata v-am pupat de noapte buna!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimo www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_01310593000P?vName=Beauty&cName=Skincare&sName=Moisturizers%20&%20Creams&psid=FROOGLE01&sid=IDx20070921x00003a" target="_blank">Asta e crema, nu? Plec in jur de 20 decembrie, trage-ma de maneca, sa nu uit!

Bitza si tu racita? Sanziana a avut muci exact O ZI! Aspirat la greu cu BB, dar noaptea deja nu mai avea nimic, a dormit cu nasul liber. In schimb si pe mine parca m-a luat de asear... Pana acum cred ca am baut tone de ceai plus tantum verde si un coldrex hot rem cand am plecat de acasa. Vad ca e bine deocamdata, sper sa nu ma apuce mai rau.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya.....eu sper sa nu racesc, mi-a curs putin nasul si vad ca ma jeneaza gatul...dar ii dau tare cu oscillo, homeoge......mai degraba cred ca mi s etrage de la sucurile reci baute aseara......

...noi mancam ceva...si ma duc cu buburuza in Grand Arena.....dupa mici cumparaturi

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cata vorbarie.
Ramo,La multi ani lui Andru
Bitza,chefurile de 1an si jumatate au incepute de mult
Olga,sanatate
Gecko,si SAm are capul mare,imediat il ajunge pe David.

Azi mergem la circ..ma duc cu amandoi,ca am mai fost prin vara si Sam a fost tare incantat de ponei,a facut si 2 ture,iar acum vin elefanti.

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Simo, stiu ca au inceput de mult chefurile....ma refeream ca acum sunt mai grupate si mai multe

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vreti sa ne mai intalnim we asta in parc cu piticii?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai ca am disparut ca magaru'n ceata, dar am avut teme la chimie Apoi am dus don-soara, am adus mucosul, samd samd....acum doarme iar eu musai sa gatesc iar si nu stiu ce dar m-oi lumina eu cu ajutorul bucatarasului sef
Pana una alta, n-am apucat sa va multumesc din suflet pentru linkurile si pozele aparatorilor de pat si pentru ajutor cu crema (aia e )si pentru raspunsurile cu supravegherea, pentru tot
Si eu as vrea sa ne vedem in parc in weekend, dar zic sa fie mai pe la 11 dimineata sa fie si cald , mai ales ca seara acum se intuneca asa de repedeee Bineinteles ca ar fi bine sa fie si IOR , dar daca e altul nu-i bai. Iar la noi mai depinde si de muci ca asta sigur e o viroza care se transmite usor si nu cred ca vreti si voi

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput