Puiuti de Randunici 2008!! (315)
Raspunsuri - Pagina 14
Olgutzika spune:
Deci nu mi-am inchipuit
, chiar nu ma "vad" pe aici

acu' ma aud, macar
?
Edit, pusesem un emoticon gresit!
Iete ca ma vaaaad
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
raluca2107 spune:
Mimo eu am asa ceva:
Edit ca nu ma lasa nici pe mine , cauta cum ti-a zis Gecko margine siguranta copii pe trei ursuleti, eu am comandat-o pe net.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mstela spune:
Salutari.
Ramo,sa-ti traiasca Andrucul sa fie sanatos!

Adriuta,m-ai provocat si am bagat nasul la hi5 si v-am vazut...e minunat Adrienul
,iar tu te-ai transformat nene,o slabatura.
La fel si eu cu incaltarile Teodorei.Am observat ca nu corespund deloc numerele de la o incaltare la alta.Ba poarta 21,ba 20,ba 22
..Asa ca eu car dupa mine pantoful care ii vine si pun talpa pe talpa pantofului nou...simplu.
Ori iau la fel,ori un pic mai mare..cu iau copilul dupa mine sa ma innebuneasca prin magazine,nu.
Cu dermato-cosmeticaraiele nu zic nik ca eu iau ce-mi pica in mana-din toate
.Dar inshfac un sfat de la voi cu privire la crema ca tocmai vroiam sa trec pe ceva mai bun,ca parca au inceput sa va invadeze ceva cute

,dupa loreal,YR,garnier folosite pana acum.So,vichy,Clinique,ziceti,aa?
Naty,ce naspa cu anestezia aia!
Mimo,relaxxxxxxxxx,nu cred sa fi pus multe mamici copilul in pat de adolescent.Eu inca nu dau muchia laterala de la patut la o parte sa o pun pe cea ingusta fiindca ar insemna sa nu se mai culce ever sau cum zici si tu,cand se trezeste noaptea sa o ia la fuga prin casa..e in stareee...dar tare ma tenteaza sa dau muchia jos sa se urce/coboare singura,insa poate cand o merge cu povestea citita si o intelege ca trebe sa stea in pat sa se culce,nu acum.
Olgutz,bine ai revenit..dar de ce bolnava?
Ho-i ce face?
mami de TEA (1.04.08)
raluca2107 spune:
Mimo, am rascolit prin pozele mele si uite aici cam cum arata (cat se vede):
http://good-times.webshots.com/photo/2605646970104255880cFPbvl
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
cami33 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gecko dar voi de unde stiti mai?????? Sa nu imi spuneti ca in Ro au inceput deja sa-l difuzeze Din ce in ce mai mult stau cu impresia ca ma aflu la capatul pamantului![]() SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
Pentru asta s-au inventat torentele
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
gecko spune:
olgule, pe mine m-ai bagat in ceata cu ce nu se vede dar se aude
...cum bre nu se vede, nu te-am intrebat de unde stii? M-a lamurit cami intre timp, nu-s la capatul lumii ci sunt eu ramasa in secolul trecut
Ce-s alea torente? Ca eu stiu doar de alea scrise de Marie Anne Desmarest
. Ca sa nu mai zic ca eu pe youtube ma uit doar la linkurile date de voi
Ar trebui sa ma mai tehnologizez si eu
Si acum sunt foarte, foarte fericita
...caci tocmai mi-am vazut liceul tineretii in pozele Ralucai.
Olgutzika spune:
Gecko, deeeeci: torentii sunt niste d-alea ilegale, normal, de unde descarci tu ce vreai ( filme, muzici, carti, etc ). Descarci de pe bittorrent.com programelul ce te ajuta sa "iei" ce vrei. Si pe urma intri in diverse locuri ca de ex: demonoid.com, mininova.org., cauti ce iti doresti, descarci si...enjoy!
Stela, am luat virusul Sofiei, cu febra, tuse, muci, stare ingrozitoare de rau. Si am venit si la serviciu, sa il daruiesc si celor din jur 
Mimo, am reusit, sa stii! Le fac poza cand le primesc
!!!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
raluca2107 spune:
Pai mai Gecko de ce nu spui ca asa usor te facem fericita ca acu o pun de-o sedinta foto cu tot orasu', numai graieste! Chiar, maine incep zilele Bacaului, vreo poza de pe langa Sala de Atletism te ajuta cu ceva? ![]()
poze
clauclau spune:
Stela, eu zic ROC. Sunt faine, mie-mi plac.
Fug la masa...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Pai mai Gecko de ce nu spui ca asa usor te facem fericita ca acu o pun de-o sedinta foto cu tot orasu', numai graieste! Chiar, maine incep zilele Bacaului, vreo poza de pe langa Sala de Atletism te ajuta cu ceva? Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |
Mai, sala de atletism nu prea ajuta ca e cam departe de locurile copilariei mele. Cam la parcul mare se termina (in imaginatia mea) Bacaul
Fain e ca butonam eu prin pozele tale, cu mintea in alte locuri si cand colo
hop liceul...si uit la cine ma uit in poze si ma gandesc ca mai ce seamana cu liceul meu

dar voi de unde stiti mai?????? Sa nu imi spuneti ca in Ro au inceput deja sa-l difuzeze