Puiuti de Randunici 2008!! (315)
Raspunsuri - Pagina 11
Kya spune:
'Neata 'neata!
De ieri ne cunoaste si tot BCR-ul de pe Mosilor - copil urlacios, tipacios, tavalitor pe jos, care scrie pe pereti
(asta pentru ca i-am dat un pix sa stea linistita si ea a ignorat foaia - s-a dus direct la pereti). A trebuit sa ma duc sa mai platesc niste chestii pentru masina, si n-am avut cu cine sa o las. Asa ca am luat-o cu mine. Saraca a stat ea cuminte cat a putut, dar la un moment dat s-a plictisit. Eu eram la ghiseu, nu puteam sa o las sa umble in voie. Asa ca a concertat de zile mari, ca doar avea acustica buna in banca... 
Despre pantofi, eu nu pot sa ii cumpar ceva fara sa o probez. N-am gasit nici unde marimi care sa corespunda. Are niste sandale 19!!! daca puteti sa credeti. Si pantofi 24...
Asa ca trebuie neaparat sa o probez. Mai ales acum incaltarile astea de iarna, cu blanita sau captusite.
Blanka offf, cate mai trageti si voi...
Mama, mama Simo budinca in 3 straturi

Ariel sanatate multa!
Mihu 88 cm
ce lungana ![]()
Cosmetice: YR destul de bunute la pretul pe care-l au, dar nu se compara cu altele mai scumpe. Cremele sunt insa taaare slabute. Gelurile de dus miros foarte misto. Teoria mea la cosmetice, farduri si alte alea: mai bine economisesti bani o luna si-ti cumperi ceva mai scumput dar de calitate. Mie de exemplu Oriflame, Avon nu-mi plac deloc. Dintre marcile enumerate de Ariel prefer intai Max Factor apoi Bourjois. Fiecare are produse si produse - de exemplu mi se par mult mai bune lacurile de unghii de la Bourjois. Dar pe de alta parte blush-ul de la Max Factor este net superior celui de la Bourjois...
Adriuta

Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix [Stela e usor sa vorbesti, asa e! Si eu sunt exact ca tine, imagineaza-ti ca acum, cu Dudelle, sunt infinit mai relaxata decat am fost cu Teo Saraca , avea in camera 30 de grade si doua caciuli in cap Nebuna rau eram, rau!![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Mai Mimo, tu sigur nu esti sor-mea??!!
Eu i-am scos marginea de la pat Brianei anul asta cand ne-am mutat, dar nu ca as fi vrut, ci ca de griji am uitat sa o pun Apropo de cum se nasc baietii, Briana m-a intrebat aseara cum se sterg ei la cuc, asa ca noi??!!
Ramo, si al meu e tapaligos, la adidasi cel putin nu ii mai vin 23.
Blankar, off Doamne ce de belele. Multa sanatate

Mimo eu am camera de supraveghere cu dioptrii 0,75
Si mie imi plac produsele Yves Rocher, imi plac mai ales gelurile de dus (cel de liliac e demential), crema de maini cu arnica e super, iar parfumul Comme un evidence e minunat...si multe altele...aa si sapunul de bujor e foarte placut. In rest farduri si rujuri nu am incercat pentru ca nu cred in fidelitatea culorilor din poza, iar la creme sunt fan declarat Clinique.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Nicoleta spune:
Salut.
Ce inalta este si Andra!! Cat despre fontanela, si MAtei o are putin deschisa. Asta e, vedem ce zice si pediatrul de aici (cand vom arvuni unul). Matei a fost masurat la 1 an si 3 luni la medicul de familie, intins (culcat) intr-o caseta cu un centimetru lipit de ea si avea 86 cm!! Am vazut si eu, dar parca prea mult! 
Azi, prima zi la scoala noua! Am emotii pentru Stefan. Uf, sa se adapteze repede si sa fie atent, desi nu stie limba si e mai greu pentru el. Pupa-l mama pe el de copil! ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
natynic spune:
Eu mai rarut ca am treburi de nu+mi vad capul (de ieri s-a mutat cineva in fostul apartament, a trebuit evacuat totul ca mai ramasesera diverse fleacuri dar si alea atat de multe, nene si atat de greu de sortat ce ramane, ce se da si ce se arunca...) plus smotru plus gatit, etc. Bona e o binecuvantare dar cand pleaca raman si cu Iulia careia parca mai multa atentie vreau sa-i dau si...tot asa. Plus ca nu prea am avut ce scrie. Plus ca ieri la stomatolog am facut o lipotimie de la anestezie; anestezie ce m-a tinut de la 10.30 la 17
si nu doar cu falca ci cu o stare ca de betie...Dela cabinet m-am dus in Cora care e alaturi, mi-am facut cumparaturile, le-am dus la masina dupa care am realizat ca nu pot pleca de ameteala. M+am intors, am baut o cafea si m-am suit la volan si...Dumnezeu mi-a ajutat sa ma intorc cu bine dupa ce nu am observat pietoni la 3 treceri si de vreo 2 ori nu am nimerit sa schimb viteza. Uff!
Simo, multam de intrebare, e mai bine ochiul!
Mimo, eu stiam ca aparatele de supraveghere sunt pt bebei, ca sa nu se sufoce ca nu stiu a se intoarce pe parti
. Cu saritul din pat, ca stii ca noi suntem mega-patite, recomand ptul pliant daca inca nu vrei de junior (nici eu n-am vrut). Nici nu m-as gandi sa mai stau sa o cercetez si cand doarme linistita in camera ei ca si asa mi se pare ca-s cam nebuna cu cate o controlez, o iau naibii razna. Iar la trezire+ce+i aia jucat linistit, Iulia striga instantaneu dimineata APTE, APTE si dupa ce bea laptele afara din pat si camera!
Cosmetice la mine: parfum NUMAI Givenchi Very Irresistible sau Cerutti 1881, creme NUMAI Vichy, farduri in ultimul timp am devenit fan Sephora, inainte mergeam pe Max Factor care-s ok. El Arden am avut cateva chestii primite, le dau nota 10. Si, ma credeti sau nu, daca iti da mana producele Amway sunt de asemenea de nota 10 dar sunt acu la buget de austeritate.
Bubu, o sa pun poza
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
neatza..
..mda, deci Mufa ar fi si cel mai pitic, pe langa cel mai nedormicios si nemancacios, are 81 cm sau p-acolo, iar pediatra a zis ca-i superok, desi eu insistam ca e miiic
..si daca va zic cum se urca el singur pe toboganele alea maaari si late, verzi, din Tineretului, sa pune pe burta si se da singur, ma scot, aici sunt cea mai ZEN?!![]()
![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
si mie imi plac anumite produse de la Yves Roche, gelurile de dus in special, desi preferatele mele sunt gelurile de la Burjois..am primit de ziua mea o crema antirid Yves Roche, nu am desfacut-o inca, sunt curioasa cum o fi...acum am un set de creme Vichy, mi se par ok, si Avene imi plac, si in general folosesc creme dermatocosmetice, iar la machiaj, ca si Kya, Burjois si Max Factor rulzzzzzzz
Iubirea mea,
luny spune:
adriuta
mama, naty, dar te-ai aventurat ieri, nu gluma, cu anestezia aia, sa mai faci cumparaturi, sa si conduci..
bine ca ai ajuns ok acasa! spor la treburi!
si noi azi cu cumparaturi, poate-o punem si de-o lasagna..
Iubirea mea,
natynic spune:
Luny, pai ce era sa fac, Cora era la 2 pasi, pana acolo n-am realizat ca-s rau...acolo m-am tarat eu cumva sa cumpar ce aveam de luat...si na, trebuia sa ma intorc acasa, am crezut ca fiind la volan o sa ma "trezesc" mai repede, plus ca din Militari pana la mine drumul e destul de drept-ma rog, bine ca nu mi s-a intamplat nimic rau
Si-apai recunosc, is si eu capoasa, in ruptul capului nu mi-as fi sunat sotul sa vina sa ma ia pe motiv ca mi-e rau, nooo, io-s puternica!
Iar 81 de cm chiar e super ok, pai pediatrul meu a zis de Iulia ca e lungana la 82 de cm si mie chiar asa mi se pare comparativ cu altii prin parc, dar nu stii ca pe crenguta noastra e plin de recorduri?![]()
Ariel, poate ma insel dar nu exista cumva in homeopatie un autovaccin anti-streptoccocic? Ca vad ca se cam tot lipeste beleaua de Alexu si cu asta nu e de jucat, stii si tu...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ..si daca va zic cum se urca el singur pe toboganele alea maaari si late, verzi, din Tineretului, sa pune pe burta si se da singur, ma scot, aici sunt cea mai ZEN?! |
Ehh, nu stiu, ca venim si noi tare din urma.
In fund atinge cu talpile si o franeaza, dar pe burta, toata alunecarea e a ei! Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!

Saraca , avea in camera 30 de grade si doua caciuli in cap 
(16 ani) si