Puiuti de Randunici 2008!! (315)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:

Bitzo, nu mai bine il lasai pe Bitzu cu fetele si veneai si tu cu noi la concert? ![]()
A fost taaaaaare dragut, numai la Luny m-am gandit, trebuia sa fii acolo!! i-au lipsit niste dansatori de salsa ceva, in rest a fost foarte frumos, un saxofonist si unul la vioara care dansau si faceau pasii aia misto, m-am relaxat!!
Ne-am intalnit si din intamplare cu un fost coleg de liceu si am depanat amintiri...
Simo, tz,tz, pe bucataras n-ai mai scris si tu o reteta de nu mai tin minte...nu ti-e mila de noi?
Vezi ca te-am intrebat la clatitele mele si astept raspuns ![]()
Naty, tu nu ai o poza la reteta ta? e super!
Mimo, ce tare esti cu camera ta
Nici eu n-am mai folosit interfonul PP, la fel, il tineam numai in priza...noi vom demonta curand patutul pt. ca Stef doarme doar cu Vlad.
Aoleu, Stela, gata vine iarna? 
ariel_7000 spune:
ramo, eu sunt fan YR. am cumparat zeci de produse de la ei, ca ma atrageau cu promotiile si cadourile si sunt foarte incantata. raportul calitate pret e f bun...nu cred ca se compara cu marile marci, care nu stiu cum sunt, ca mai sus de lancome nu am testat, insa dupa mine, sunt superioare celor gen avon, oriflame. eu iti recomand. parfumul meu favorit e de la ei, e cel de bujor. il iubesc!!! daca vrei, vorbim despre, pe mess. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
bubu05 spune:
Mama, Ariel, dar ce peripetii ati avut
Bine macar ca v-ati facut bine intre timp!
Ramo, eu n-am folosit produsele alea, dar am auzit ca ar fi bune...nu stiu ce sa zic...
Mimo, pai Stef asa face, sa stii, daca il pun singur in pat la culcare si plec, isi ia bibele si se pleaca cu el in bot la plimbare prin casa, lipa-lipa in picioarele goale
. Asa ca trebuie sa stea unul din noi cu el pana adoarme. Stau cu spatele nu-l bag in seama, in 10 minute bea tot si adoarme rapid 
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata mimo varianta mea de supraveghere o stii sincer nici eu nu pot sa stau fara sa-l vad cum doarme,cum se intoarce ,cum ..cummmmmm...mstela nu pun pe webshots pentru ca nu merg. am incercat si imi dau eroare...luny f tare ![]() ariel multa sanatate ![]() clodute ce face karo? este o urlacioasa... dar doarme noaptea doar cu o trezire la 1 si apoi la 4 sau 5...dimi.... ziua insa aproape numa in brate bitza imi pare rau ca nu mai plecati ![]() RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
mihutza11 spune:
Mimo Lynette avea deja 4 copii, din care 2 gemeni, asta e a treia sarcina.. deci mai ai de lucrat
.. e din sezonul ce abia a inceput secventa..
Luny stiam ala cu ten ten, dar e funny rau..
nu mai stiu cine intreba: aia nu aveau voie sa rada, ca daca radeau o incasau dupa cum se vede..
Bitza nu ma supar mai.. va trimit Elmo-si daca vreti
..
Ariel iar peripetii pe capul vostru!
Am fost si noi ieri la control:
88 cm
si 11.3 kg.. e lunga maiiii!! doar are cu cine semana..
cu fontanela, noi suntem ca si tea de Stelutz.. tot neinchisa, si ne-a zis pediatra ca putem merge la un neurochirurg sa isi dea si ala cu parerea, desi totul e ok..
nu am facut antigripal ca suntem mucioase, noi fetele, nu mult doar asa din cand in cand.. ca sa vedeti ca se raceste putin si in Arizona
..
in rest totul e ok!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
ariel_7000 spune:
ca tot vorbim de cosmetice...ce parere aveti despre bourjois, max factor si elisabeth arden? merita sa investesc (mai incolo!!) in ele?
vio, ce m-ai distrat cu palmierii (curmalii) aia! auzi, dar sigur sunt curmale alea la voi? sa nu fie ceva asemanator...rupe si tu una, desfa-o si vezi daca are samburele ala. oricum, sunt delicioase!!! in toate stadiile de coacere.
uite mai multe poze cu phoenix canariensis (numele latin al curmalului), poate identifici daca e cel de care iti zic cei de acolo sa iti feresti cainele:
curmal
si eu stiam ca arata altfel yasminul...dar daca aia asa aveau etichete la boscheti...na, am zis ca eu nu am vazut, nu cunosc, ii cred pe cuvant
. am cautat pe net poze si am mai vazut la unii ca ziceau ca e yasmin...nu stiu, poate sunt mai multe feluri.
mai am pozele de pe nikon, insa cred ca abia in we voi reusi sa le descarc pun in album.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
gecko spune:
'neata
, fara muci
, fara bolesnite
...S-a auzit????
Clodute, sar'mana de link
. Ma si duc sa studiez problema ca deja Picasso o ia razna
. Spor la mamicit si Karo sa fie cumintica.
adriuta spune:
Buna seara din Az
va spune o randunica ametita. O mai cunoasteti, o mai re-cunoasteti
.
Noi suntem bine, crestem mari dar de fel suntem mai pirpirei asa ca nu are rost sa ne comparam, fiecare cu ce i-a dat Dumnezeu. Important ca suntem sanatosi. Nu am bolit si ne-am facut mai cumintei.
Grupa mare sta mai prost cu timpul fizic, in rest sanatosi, voiosi. Ne bucuram de toamna arizoniana si asteptam sarbatorile pe care "s-ar putea" sa le petrecem in Ro.
Pupici la pitici si la mamici si la tatici si la bunici si la toti cei din neamu' randunicesc.

Simo27 spune:
Ia luati cate o cafea
Cuscra,m-ai dat gata cu toate detaliile alea..habar nu am![]()
.Astept sa ma descurci tu![]()

Ramo,eu am YR parfum de liliac
.am mai avut un demachiant,dus/geluri,foarte multumita de toate.
Ariel,prin cate ati trecut.Bine ca acum ii bine
Oana,deocamdata fac retete la greu de pe Bucataras...
Mihutza,
pt Andra .e lunga
Adriuta,
si pozeeee
Simo/Mimo,noi nu avem camera de supravegheat![]()
Clodute
pt toti
Naty,cum e Ingi???
Stiti cumva daca luni se face scoala??ca am uitat sa intreb invatatoarea![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
adriuta spune:
Simooo da sa te pup
am vazut carucior albastrel. Vaaaai 3 feciori ca 3 flori.

Sa traiesti sanatoasa sa ii vezi mari si impliniti in viata.
Pozici am la HI5. Imi place ca le poti lasa sa le vada numai prietenii. Ai optiunea asta sa selectezi.
Pt cine vrea sa se faca prieten cu mine
adresa mea de mail e la "randunici". Acum nu am timp sa pun si pe webshots.
Am unele traznet cu el cocotat pe biblioteca.
Din patutz s-a urcat pe bara de la pat de pe ea a sarit pe biblioteca(e una mai de 1,5 m) si statea cocotat acolo de frica si striga mamammmmmmmmmaaa mmmmaammmaa si se uita in jos.
Ce mai face.... foloseste scaunul de masa(cu role) pe post de taxi. Si-l trage in locul dorit si are acces la microwave, la aragaz, la frigider, la cabinetii de bucatarie aia de sus, la robinet(si-l duce pana in baia de jos), la masina de spalat....
Se urca pe el ca pe scara. De vre-o luna nu il mai pun eu, ii zic numai. Urca mami in scaunel ca e vremea de papa:))) Sa il vezi cum se urca si face papaaa mmmama mmmm bun bun bun![]()
Ma duc sa fac baie ca azi am alergat destul.
Pupici.