Puiuti de Randunici 2008!! (315)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mai aveam ceva:
Cica maine e zi de vara si poimaine frig.

Olguuu?

Plec.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai, dar nu radeti de mine Ca m-am obisnuit cu aparatul ala de supraveghere de zici ca fara el nu pot sa respir. Iete-asa Stela vad eu daca-i copilul in camera inainte sa ma dau jos din pat Imi place sa ma uit la el cum se joaca singur dupa ce se trezeste, il ascult cum boscorodeste convins fiind ca nu-l aude nimeni, daca mai zice cate ceva noaptea ma uit sa vad daca s-a linistit sau e cazul sa ma duc la el...ca daca i-as freca usa de cate ori am eu nelinisti Si asa ma gandesc cum sa fac sa schimb patul cu unul normal ca deja are tendinta sa se ridice in maini pe marginea inalta si mi-e ca intr-o buna zi chiar reuseste si pica direct in freza pe partea ailalta.Sau se dezechilibreaza patul si cade cu totul Dar daca va avea posibilitatea sa coboare singurel, va mai sta el acolo cand il pun la culcare? Nani,nani si el vine dupa mine Chiar am probleme existentiale, dar nu vi le povestesc eu pe toate

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ma Mimo, esti cevaaa.....!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la multi ani, kitzy! la multi ani, tea!

am venit si noi de la iasi, eu am o stare de super mega extra lipsa de chef, inghit antibiotice, alex la fel si abia astept sa termin tratamentul. mda...cu 1 zi inainte de a pleca la iasi, s-a intalnit alex in parc cu prietenele si ele, tare fericite ca au vazut-o dupa vacanta, au pupat-o...cu streptococi cu tot. ea m-a pupat pe mine si uite asa distractia. mi-a facut fiica-mea 39.5 in tren, am tinut-o 7 ore pe nurofen si panadol si cu sosete ude, caci alte metode de scazut febra in tren nu aveam, apoi ajuns la iasi am cautat ca disperata in toate farmaciile supozitoare cu diclogesic si era sa le strang de gat pe alea ca ziceau ca NU EXISTA ASA CEVA, decat crema, iar una, mai batuta in cap ca toate, a zis ca daca ar exista, oricum ar fi interzis la copii!!! . nu-i posibil asa ceva!!! 7-8 farmaciste!
in fine...am apelat in final tot la algocalmin fiola, care ne-a ajutat pt fix jumatate de ora, cat am dat o raita la restaurant, am dat cadoul si banii, am vb 10 min cu soacra (pe care am bombanit-o in gand pt insistentele ei si pe barbat'miu ca le-a dat curs) si ne-am intors ca iar crescuse febra, in scurt timp ajunsese la 40 si pana la urma, am sters din memorie chestia ca nu se fac impachetari la febra mare si am aruncat copilul in cada, sub dus, apoi am schimbat n prosoape si spre dimineata am scapat...a scazut febra!
uitandu-ma lung in gatul copilului am zarit roshu ca focul cu puncte albe si am decretat, de la mine putere (de parca puteam face altceva la ora 5 dimineata), ca va lua augmentin. ehhhhh, pe la pranz cine avea gatul in pioneze???? MOI!
am luat copilul, l-am dus la spitalul de urgenta din iasi (care m-a impresionat in mod placut si chiar gandeam ca e net superior celor din Bucuresti) si in urma consultului s-a stabilit ca da, e infectie streptococica clar si ca sa continuam cu augmentin. dr, o draguta, si-a aruncat un ochi si in gatul meu si mi-a zis sa iau si eu chiar daca nu a aparut inca infectia...eheeee! noaptea cine avea infectie si febra 40? MOI!!
in fine, ne-am reparat, am stat departe de ilinca si de ai ei...asta e. punem si deplasarea asta la rateuri. bine macar ca teo a scapat, caci de la pupicul cu streptococ, pana ne-am intors, nu am avut contact cu el.

sa va mai zic ca azi m-am ciondanit iar cu pediatra? aveam nevoie de aviz pt alex, pt gradi, ca am zis sa mearga de saptamana viitoare si mi-a zis ca imi da, dar cu conditia sa vin cu teo la vaccin sau sa semnez ca nu i-l fac si ca ea a mintit la sanepid pt noi, ca suntem plecati din oras. i-am zis ca asta e adevarul!!!! ca am fost plecati jumatate de luna si ca nu a mintit cu nimic pt mine!
mama ce ma streseaza asta cu conditionarile ei! il trimit pe al meu sa semneze si gata, terminam circul.
si ma duc sa-mi tratez sictirul cu o noua doza de antibiotic.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Eu tot cu gandul la mancare,am facut ciorbita de perisoare ca asa a vrut David,apoi copanele si aripioare la cuptor-tot David a dat comanda ,plus chiftelute-asta eu,cartofi la cuptor cu marar ,budinca in trei straturi:banane,zmeura si ciocolata si clatite cu gem si ciocolata.offf

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

multumim de aprecieri... butoiul tot la locul lui si eu tot in el ca mi-s fata ordonata...
Am intrat ca tocmai am aflat (pt Gecko ca intreba ea odata) de la o fata tot din australia de carioci lavabile http://www.crayola.com/products/list.cfm?categories=WASHABLE,MARKERS

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny super tare ala cu ten,ten,ten........dar nu am inteles eu prea bine de ce isi luau aia la fund bataie???

Ariel imi pare rau pt cele intamplate...sa va faceti bine repede de tot!!!

Simo, bineinteles cu conditita sa vrea Mihutza!!!!...m-ai spart cat ai stat in bucatarie si cate ai gatit...eu am facut in seara asta corchete de pui de pe bucataras...reteta lu Miha

..noi nu mai plecam la Giurgiu....ca nu poate veni vaporul in port din cauza ca apa este prea mica...ceva de genul asta.....sotul prietenei mele cu care trebuia sa mergem lucreza pe vapor si ne intalneam cu el...poate data viitoare.....

eu in seara asta am fost super nanny pentru fetitele prietenei mele (Ioana de 5 ani si Maria 3,5 ani)...parintii au fost la concertul -Cesaria Evora.....si bitu a fost dadaca pentru Antonia...au iesit in parc...i-a facut baita...a culcat-o

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo varianta mea de supraveghere o stii sincer nici eu nu pot sa stau fara sa-l vad cum doarme,cum se intoarce ,cum ..cummmmmm...

mstela nu pun pe webshots pentru ca nu merg. am incercat si imi dau eroare...

luny f tare

ariel multa sanatate

clodute ce face karo?
bitza imi pare rau ca nu mai plecati

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

ehh ma bag si eu la nani...al meu randunoi e la o cu prietenii ,a fost sa vada meciul,mi-a tinut de urat fratele meu si prietena lui pe mess...ce frumoasa este adolescenta,anii de liceu...vazandu-i pe ei mi-am adus aminte de tineretea mea...doar ca nu aveam mess...este la liceul unde am terminat eu,mi-a povestit de x si y ,care au iesit la pensie..care ii lasa sa se aranjeze,rujeze ,fardeze...ups pe noi proaf de chimie daca ne vedea rujate "vai de pielishica noastra"...si pe colidor daca ne vedea ne zicea...cica a iesit la pensie ..gata va las...ma duc langa puiutul meu.. si va doresc o nopate linistita...

Mergi la inceput

mda ca sa nu uit ..ce parere aveti despre produsele yves-rocher?nu am folosit niciodata dar mi-au trimis cei de la quelle un mini catalog si sunt cateva chestii care-mi fac cu ochiul..preturi super plus o surpRiza daca comanzi de minim 49 ron,plus o apa de toaleta NATURELLE oferita pentru prima comanda ...

Mergi la inceput