Puiuti de Randunici 2008!! (315)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bey, cu inaltimea stati la rand. Patrick detine suprematia la capitolul "degetica". Nu l-am masurat ca nu am cum dar masa din bucatarie are 75 de cm inaltime si cand se plimba dupa ea ii vad doar un pic de ciuf din varful capului. Mare minune sa aiba 80 cm...dar daca nu e zestre de unde atunci nu este. Citeam undeva ca la sfarsitul celui de-al doilea an copilul atinge cam jumate din inaltimea adulta, vai de steaua mea ca si la asta va trebuie sa-i caut camasi bussiness la raionul de copii.
Totusi nu stiu cat de adevarat e ce-a citit, caci unul din fratii mei a fost tare prapadit cand era mic, cu un cap mai mic ca cei de varsta lui, si acum bate spre 180. Nu e mult dar in comparatie cu barbatu'miu pare omul muntilor.
Si pana la urma tot raul spre bine, ca citeam tot acolo ca la 2 ani capul are dimensiunile adulte. Baremi bostanul sa nu-i mai creasca ca sa isi poata tine echilibrul

In alta ordine de idei, copilul asta o da tot mai mult pe engleza in conditiile in care toata ziua ii turuiesc pe romana. Nepoata'mea vorbea doar romana acasa, stia foarte multe cuvinte si le folosea corect si acum la 5 ani de'abia se intelege cu bunicii...cu al meu ce fac? Ca la cat de capos e parca vad ca imi va fi mai usor sa invat bunicii engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, ia sa ma uit la Stefan cum va fi! CA am agenda cu mine, desi nu am fost foarte consecventa...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

si tot am uitat sa va zic...

mai tineti voi minte marul nemuritor a lui mimo? si discutiile despre branza topita?...
ei da, aici, branza topita "vaca ce ranjeste" (ca nu stiu cum se scrie in franceza) sta pe raft normal intre conservaraie si faina...cat de naturala o fi ca nu moare niciodata. Dar o cumpar in continuare, ce sa-i fac, puterea obisnuintei. In plus purandelul, cand ma vede deschizand frigiderul, vine si el zicand PAPA si cautand-o de zor. Nu stiu daca chiar ii place asa mult sau doar i se pare interesant modul de ambalare.

Mergi la inceput

1 an jumatate 84 cm, 2 ani jumatate 93 cm. deci... cam ca tati? Ia sa vezi cum il dau eu la baschet!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriutza am vazut noutatile! e fortos rau ginerica!

fetele, la noi e zestre genetica, ca suntem amandoi inaltogi.. si chiar daca nu ar fi zestrea un pic de sport (baschet, volei sau handball) rezolva.. de exemplu verisorul meu, din doi parinti de talie medie spre mica a jucat baschet si acum e o namila de 190 si ceva.. cand l-am vazut ultima oara nu imi venea sa cred ochilor..

Gecko si eu sper sa nu mai creasca bostanelul.. ca e de ajuns, nu stiu cu cine seamana asa capoasa fata mea..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

mai nicoleta, baiatul e inalt dar...la baschet cu 1.90 esti cam piticosenie. Dar nu-i bai, compenseaza cu jocul de glezne Hai ca ti-am mai dat un stres

Mergi la inceput

ha, mihutzo ca te vad:
1. repede, repede sa spui ce-i dai fetei de nu arunca bre castronul ala de lut pe jos
2. repede, repede sa spui care-o murit dom'le din Grey's Anatomy: el? ea? amandoi? ca la noi inca nu a inceput seria noua si toata ma topesc de curiozitate.

Mergi la inceput

Eu zisei ca-l dau la baschet tocmai, ca sa fie mai inalt decat tati, care are 1.81-82. Nu ca vreau sa-l fac baschetbalist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimi ...

am biat mare de 1 an jumatate asa ca luati o ,o beuturica,o

sa-mi traiasca si sa fie sanatos ca mare se va face el...am vazut ca vorbiti de inaltime,nu l-am mai masurat pe andru de asta vara ,cand avea 83 cm,acu 'nu stiu dar tare-s curioasa...

am inceput ziua cum un cosmar,am visat ca era andru la socrelu in brate si s-a dus cu el la aragaz si a tras de o oala cu apa fierbinte,am tipat o data,cred ca doar in vis ca m-am trezit f speriata si andru dormea linistit..plus ca a mai sunat si telefonul si m-am trezit,am boscorodit putin dar m-am linistit...ca era deja ora 9.30

l-am lasat pe andru sa doarma,m-am dus la bucatarie am pus de-o ciorba de perisoare...ma indreptam catre camera sa vad ce face micu' si cand aud o usa deschizandu-se si cineva strigand"mama"..se trezise baiatul meu mare care nu a mai plans ca pana acum,a mers la usa si a deschis-o ca un baiat mare si a strigat-o pe mama ca un baiat mare...pupici pentru baiatul meu mare care ma face fericita in fiecare zi si imi alina sufletul cu imbratisarile lui atunci cand il iau in brate,atunci cand il imbrac,atunci cand doarme...

gata am intrat intr-un butoi cu melancolism

felicitari andra lungana mica si frumoasa

multa bafta lui stefan la scoala si doamne ajuta sa fie bine

special pentru adriuta..

naty hmmm sa mergi cu masina..uneori trebuie renuntat la caposenie,doamne fereste daca se intampla ceva rau..tznnnt tznnt

Baremi bostanul sa nu-i mai creasca ca sa isi poata tine echilibrul esti nebuna

va multumesc pentru parerile despre yves...ariel cand am timp te apelez pe mess

acu' va las sa va tihneasca ospatul...revin mai tarziu cu ceva proaspat...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Sa inteleg ca-s singurul om de pe craca asta care inca mai are camera video de supravhegere??? Ce ma fac??? Dar copii care inca mai dorm in patutul lor din care nu se pot da singuri jos mai exista????????? Bai, in imaginatia mea, daca el cand deschide un ochi sa se intoarca de pe o parte pe alta vede ca se poate da jos, nu va ezita Chiar de-i 3 noaptea Ca-i prea interesant prin casa Presimt ca s-a dus naiba linistea mea si aia putina care mai era
Raluca, de unde iau "laterala" pe care sa o atasez la pat normal??? Sau la voi asa a fost patul?
Acum sa va zic...mucii intr-adevar ne-au napadit, desi ieri au fost doar "o impresie" azi e plin Dimineata de cosmar, cu aspirat muci , urlete...nu vrea sa sufle...a fugit nervos ,a cazut si a dat cu gura de gresie de i s-a umflat buza Si iar a plans si iar s-a umplut de muci Eu nu ma intreb de unde are macar, ca stiu clar ca-s de la mine
Mai departe L-am masurat de curiozitate si mi-a iesit 86 cm desi parca-mi amintesc ca ultima oara cand l-a masurat doc avea 87 Dar el mai castiga vreo 2 cm stand pe varfuri , e smecher
Mai departe...pe vremea cand foloseam cosmeticale, eram client fidel Clinique si Ester Lauder ...acum prea putin ma mai intereseaza, mai apuc sa-mi dau cu crema din an in pasti si nici p-aia nu stiu daca mai apuc s-o intind bine toata DAAAARRRR, Ariel fi pe faza ca ce-ti spun e extrem de important (pentru mine cel putin ).Asta iarna din free shop am luat in goana calului de la casa un borcanoi de crema E.Arden ...crema de corp Green Tea Honey Drops....e ceva sensazional, miroase divin, se absoarbe instant, fara aia chiar nu mai pot "sa traiesc". Toata lumea care mi-a vizitat baia m-a intrebat de unde am luat-o...Am cautat-o pe aici de mi-a venit rau si am aflat cu ocazia asta ca Sephora nu lucreaza cu firma asta (nu importa Arden) si doar ceilalti (imi scapa numele, e cea mai veche firma de cosmeticale din Buc).M-am dus la ailalti , in Cora, si am gasit parfumul Green Tea ...f ieftin de altfel (apa de toaleta) , am fost in extaz Cu ocazia asta am aflat ca si SunFlower e al lor si mie tare mi-a placut asta intr-o vreme ....in fine, crema NEMA. Nu se gaseste nicaieri in Bucuresti, am mai luat un borcan de la Barcelona..a mai luat Teo unul de la Londra....dar tare bine ar fi sa le aduca cineva, ca la cata lume m-a intrebat de unde o am sigur clienti ai avea. Costa 15-17 Euro in magazin si e catamai borcanul ! Eu te astept cu "banul" la avion
Si cu asta....am zis cam tot..."SA FITI BINE!" iaca sloganul meu (m-am inspirat,ca tot vine iar campania electorala )

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput