Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Eu ma bag la un .

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE

Somn usor.

Din pacate cam atat am putut sa stau si eu azi. Am niste arsuri si niste dureri de burta destul de urate asa ca ma duc in pat. Sper sa treaca daca stau mai intinsa.

Va pe toate si va tin pumnii sa nasteti usor voi cele care sunteti la rand dar si voi cele care va veti baga in fata .

Pe curand.

Monica 36+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

multumesc ca m-ati trecut in listuta

despre kk la bebei..e normal sa fie moale, si mai spre galben cu chestioare mici si albe printre...ganditi-va numai ca ei nu mananca solide ...si din lapte ce va imaginati ca iese? ..iar carnaciori ...o sa faca cand or sa manance diversificat...si atunci o sa va rugati sa fi facut tot galben si moale ..ca ala miroase mai placut...

eu tocmai m-am intors de la medicul de familie...care mi-a spus ca bb e "angajat" pregatit sa iasa...din momentul angajarii el mai sta asa max 2 sapt ...eu cred ca e angajat de vro saptamana ..asa ca daca vreau sa mai prind si saptamana viitoare tre sa stau cuminte pe curul meu ...si cate nu mi-am propus sa fac saptamana viitoare: vopsit + tuns, epilat, manichiura+pedi...poate nu ar strica sa le reprogramez pe saptamana asta

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Luto Gogo face caca perfect. Asa e la copii alaptati exclusiv. Trebuie doar sa fi atenta la schimbarile de culoare. Sfatul meu - nu lua chiar de buna tot ce zice Capraru.
In ceea ce priveste dormitul in patut, pediatrul nostru are o vorba cand ne sfatuieste sa facem ceva si noi ii spunem ca am incercat dar nu reusim " "insistati si veti reusi"

Eu am avut o seara si o noapte destul de horror, sper sa se termine cu bine, cand revin lucrurile la normal va povestesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

lutoniana, e chiar asa grav daca renunti la patut? Daca tot nu-l vrea... Mai bine incerci si altceva decat sa superi frumusete de copil.

...e deja a doua varianta ....ca la cosulet am renuntat dupa 2-3 zile ...nu mai am ce sa ii ofer

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Luto Gogo face caca perfect. Asa e la copii alaptati exclusiv. Trebuie doar sa fi atenta la schimbarile de culoare. Sfatul meu - nu lua chiar de buna tot ce zice Capraru.
In ceea ce priveste dormitul in patut, pediatrul nostru are o vorba cand ne sfatuieste sa facem ceva si noi ii spunem ca am incercat dar nu reusim " "insistati si veti reusi"

sper ca e totul bine
Deci tu zici sa ma insist....
Multumesc....inca nu m-am dat batuta suntem "care pe care"

Mergi la inceput

Fetelor de Kateryna nu mai stie nimeni nimic ?
E ar fi intrat sigur pe la noi....sper sa fie bine micuta Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

salutare la toate fetele!

rog si eu pe cineva priceput sa ne treaca si pe noi in lista.
Ne-am nascut pe 14 septembrie, la Craiova, la ora 8.53, prin cezariana, scor aprgar 8, am avut 3,460.
Ne cheama Bogdan Teodor Constantin. ... si da, astea sunt doar numele mici, pentru ca am niste parinti tare caposi care au tinut fiecare la varianta sa.
Cinci zile am stat in spital, si dupa aceea am ajuns acasa.
Acum facem nani, spre bucuria lui mami .
Am recuperat greutatea, acum avem 3,730

Am citit mai devreme ceva de rupere de ape si chestii de genul atentie ca vine BB.
Mie nu mi s-a rupt apa, in schimb am avut dureri de spate de am zis ca acolo imi ramane sira lipita de pat.
S-au declansat seara pe la 8, dar nu le-am luat in seama, am zis ca e de la faptul ca statusem in picioare sa fac de mancare de dimineatza (oricum toata ziua s-a zvarcolit in burtica de ziceam sa imi pleaca burta la plimbare fara mine). Mai pe la 10 seara am incercat sa le monitorizez, erau la 10 minute.
Eu, in naivitatea mea, am zis ca poate mai scap, ca poate se potolesc si mai sta BB in burtica.
Noooooo....n-ai sa vezi. Asa ca pe la 3 dimineata nu mai puteam de dureri de burta. Am rezistat eroic pana la 5 dimineata, cand dupa incercari nereusite de a sta inclusiv in patru labe, am renuntat la lupta, am trezit soatza si am plecat la urgenta, cu gandul de am spune aia de acolo ce am: nasc sau nu.
Si se pare ca da!
Cand m-am dus aveam deja dilatatie de 4.
Cand m-a urcat pe masa pe operatii, avem dilatatie de 7.
Mai aveam putin si nasteam natural. Din pacate, nu era bine pentru BB, deoarece avea cordonul in jurul gatului...si asa am iesit putin cam mov

Pentru fetele care pot sa nasca natural dar se gandesc la cezariana, sfatul meu calduros este sa va mai ganditi inca o data. Durerile nasterii trec repede, si le uiti si esti 100% langa BB tau. Pe cand la cezariana, nici dupa 2 saptamani nu sunt functionala 100%. Nu pot sa il tin prea mult in brate, nu pot sa ma aplec sa il iau din patut, nu pot sa ridic de jos....si multe altele...basca operatia care te DOARE....nu zic de cea exteriaora, aia se vindeca repede...ci vorbesc de cea din interior.

Nah, ca ma mai eliberai si eu!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+36/37 cu

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Nela daa e sa fie in Octombrie...nu mai am preferinte...numai sa fie mai la inceput cat despre epilat...ai curaj asa rpd? Iar Ana ta mananca si face kk exact ca la carte. brava!

Adriana_m felicitari pentru bblina! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea si ea de voi!
Kemsy draga mea...noi aveam acelasi DPN...adik azi, nu? Noi am intrat azi in 40 de sp. Trebuie sa facem o poza aniversara! Ultima...sper

Dana sa deci...vis la vis cu bucurie...parca vad ca ficioru-meu o astepata pe fiica-ta...ca deh...domnisoarele au prioritate.

Dana despre mancare...aici Luci poate confirma...ni s-a spus sa mancam bine cand incepe travaliul mai explicit...pentru ca dupa aia cine stie cand mai apucam. Deci nu as tine-o numai pe lichide zilele astea....sfatul lor e clar...mancati bine cat mai puteti...ca dupa aia...
aleesico felicitari pentru sarcina.
moni ai am fost la supermakret si mi-am luat ciocolati, biscuiti, grisine. de acum camera s-o mai gasesc. bai...a intrat in pamant. cred ca mai cuat o data in dulapul cu fire si multe cutii. ca altundeva nu are unde sa fie, mama ei de camera.
kemsy admirat pozele.

Ioana felicitari si bun venit pe lume lui Vladimir!
bun venit coolutz.

monica eu zic sa-l intrebi pe ficioru-meu, ca eu ganduri am...dar el vad ca nu. cat despre camera. mi-a stat mult timp in sufragerie si cerea de mancare, asa ca am impachetat-o frumos si am pus-o bine...Doamne fereste-ma...ajung ca mama...asa de bine am pus-o ca nu o mai gasesc.

decalotarea...care ar fi argumentele contra...eu tin minte saracu' de frate-miu care la 2 ani a fost chiuretat pe viu ca se infectase. avea putzulica verde si o tinea saracutzu in musetel si nu putea face pipi. ca ai mei nu au facut decalotarea cand era mic.so, cine stie de ce nu e bine sa fie facuta?

Doro . Sergiu imi spune mereu sa enjoy it while it lasts si se roaga sa vina bb vinerea...ca un om civilizat in week-end.

luci eu cred ca Gogo are un program rezonabil...adik se trezeste o data pe noapte...pai e parfum, manca-l-ar mama pe el!

Emma bine ai venit pe lume. Giuella, sa fiti sanatosi si fericiti!

Andre toti avem frici...cate momente horror nu imi fac si eu in cap...scenarii am vrut sa zic. dar incerc sa le aman repede. linistita nu voi fi decat atunci cand il vad ca e intreg, urlator, cu 2 maini, picioare, 2 ochi si asa mai departe. Dar gandeste pozitiv...mult a fost, putin mai e. vezi ca trasmiti starea Chiarei si nu vrei o bblina suparata de la nastere. Stiu ca mama mea a plans mult in ultimele 2 luni de sarcina cu fratele meu...pentru ca nu putea sa mearga. a trebuit sa stea exclusiv la pat ca sa nu-i rupa baietu uteru' in doua. si a plans...iar fratele meu a iesit foarte serios...si nervos. asa ca...zambeste....si gandeste pozitiv.

monikus la intrebarea ta...p yahooo este emoticonul ala de-ti smulgi parul din cap. cam asta fac eu de 3 zile.

Luci la 3 luni Gogo va fi super ok cu avionul. Promit eu. Stiu multi prieteni care au zburat la 3-4 luni. sa ai un bibe la indemana sa=i dai sa molfaie.

kinga suces pentru maine....wow...
doamna senioare...felictari...ce bine va shade cu stelutze albastre.

arsuri de stomac raportez si eu...uneori dis-de-dimineatza...din nimik...alteori de la mancare. de exemplu de la o ciorba facuta si cu un cub de knorr...mi-a fost rau tare.

kemsyazi noapte chioara de somn si un dureri...cautam dopul...degeaba...
Monikus sa te auda D-zeu...ca eu VREAUUU...ma vad ca in filmele alea cu prosti....I WANT PAIN, GIVE ME PAAAAAINNN!!!

luhtien ce ma bucur ca te vad pe aici. Ss traiasca bb Bogdan, sa se faca mare si voinic si cuminte si sa va umple sufletele de bucurie.

si gata,...am terminat...si am si obosit...poate trag un pik pe dreapta ca durerile sunt inca suportabile.

kemsy sun cu ochii pe tine...

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Fetelor, odihna placuta !!!!

Eu vroiam sa va spun ca am reusit .....va multumim pentru sustinere

Si vroiam sa va mai zic ca eu ma plang ca o baba sclerozata pe aici si mi-am amintit azi de Miha74 care este acasa cu 3 copilasi.
Sa-mi fie rusine, tot respectul mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
Monikus sa te auda D-zeu...ca eu VREAUUU...ma vad ca in filmele alea cu prosti....I WANT PAIN, GIVE ME PAAAAAINNN!!!

Vai Maria

Luthien bine ai revenit! sa creasca mare bebe Bogdan!! sa fie sanatos si mancacios!!

Ufff..rea mai sunt!!! am scapat..si nici nu a fost asa rau; (dar totusi cu 4 pulpe de pui ce sa facem noi??!...manacam doua zile, asta o sa facem!)

Luci am vazut puiutul Gogo cum doarme frumos in patutul lui..felicitari pentru perseverenta!

ma duc sa ma intind si eu putin..

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 4

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput