Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)
Raspunsuri - Pagina 20
unombun spune:
manga,bafta multa la moasa
Te cheama Maria si azi e sarbatoare legata de Maica Domnului.Sa te ajute si sa te indrume
sa nasi pe bebe usor
Andrecluj spune:
As vrea sa le intreb pe mamici, poate isi gasesc timp de un raspuns, credeti ca, teoretic, ati putea lucra in 2 - 3 luni de la nasterea bebelului? Ma refer la o munca de maxim 3 ore pe zi, de acasa, presupune doar stat la calculator si folosit putina minte, daca ramane? Eu nu as vrea sa imi iau concediu de maternitate, pentru ca mi-as permite sa iau 2 luni de odihna si apoi sa lucrez un 2, 3 ore pe zi de acasa, dar ma intreb daca nu cumva sunt prea optimista? Multumesc de pe acum de raspunsuri 
30+
Chiara Ada
Andrecluj spune:
Am uitat sa spun, daca ati avea in permanenta si o mami batranica, dar foarte activa ca ajutor.
30+
Chiara Ada
Fragutza spune:
Neatza tuturor!
Ma simt atat de bine, am dormit vreo 3 ore legat si am si visat! Primul vis dupa nastere, ma rog, am visat ca pierdeam un tren
, dar nu conteaza, a fost vis!
Anomis, ziua ma mulg mai rar ca pun des fata la san, noaptea, cam la 2-3 ore tre sa ma mulg pt ca imi pocnesc sanii. Daca insist,pot scoate cam 180 ml, dar e obicei ma opresc la 90 cat ii dau ei la o masa. Ceaiurile, Galaforul, Galactogilul si copilul atarnat de san toata ziua m-au ajutat sa-mi revina laptele.
Nela, si fetitza mea tot la san se linisteste. Daca plange o pun la san si instant tace, daca vreau sa doarma po pun la san si gata. Si ma bucur ca am gasit aceasta metoda, mi se rupe sufletul s-o aud plangand. Si uite asa au ajuns sa-mi vada sanii vecinii, rudele, doctorii, oamenii pe strada, prin parcuri..asta e, nu imi mai e deloc jena.
Crisbebe,nu t necaji cu cicatricea! Eu am una pe tot abdomenul de la 17 ani. Pielea mea se cicatrizeaza f urat si am avut mari probleme cu ea, aveam dureri destul de mari. Acum, dupa cezariana mi-a recomandat medicul o crema, Zeraderm se numeste. O poti incerca, se pare ca ajuta ca o vindecare frumoasa.
Va pup,
Raluca
Baby
de Natalia (03.09.09)
suede spune:
Buna fetele!
Astazi implinim si noi 37 saptamani
...si pentru ca e aniversare,am rezolvat doua lucruri importante:am luat masuta cu cadita de infasat si am facut programare pentru recoltarea de celule stem.
o zi de 1 octombrie reusita
...
37
Mihnea Costin
Ellenuta spune:
neataa
stati asa si nu miscati ca fac capitol nou, da?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj As vrea sa le intreb pe mamici, poate isi gasesc timp de un raspuns, credeti ca, teoretic, ati putea lucra in 2 - 3 luni de la nasterea bebelului? Ma refer la o munca de maxim 3 ore pe zi, de acasa, presupune doar stat la calculator si folosit putina minte, daca ramane? Eu nu as vrea sa imi iau concediu de maternitate, pentru ca mi-as permite sa iau 2 luni de odihna si apoi sa lucrez un 2, 3 ore pe zi de acasa, dar ma intreb daca nu cumva sunt prea optimista? Multumesc de pe acum de raspunsuri ![]() 30+ Chiara Ada |
eu sunt sigura ca se poate dar cred ca depinde foarte mult si de copil. Eu am deja timpi morti si avem 2 sapt jumate
Ma gandesc ca singurul inconvenient ce s-ar putea ivi este acela ca nu vei putea lucra zilnic la aceeasi ora; adica sa iti propui sa lucrezi zilnic de la 1 la 4.
Trebuie sa fii flexibila la orele alese.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Dana15 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Buna dimineata, unde ai vazut-o, ca eu o caut de o ora si pe net gasesc doar cea cu sarcina. Multumesc ![]() 30+ Chiara Ada |
Andre am vazut-o la libraria din Iulius Mall (carturesti..parca?)..acum o luna; cobori la subsol si in partea dreapta au un raft intreg cu carti despre sarcina si cresterea bebelusului..inclusiv editii in limba engleza!
sper sa o gasesti!
Dana 39s mamica mandra de

final countdown... 3 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Cred ca ai dreptate,e important cum si unde se invata sa doarma... Eu cred ca o sa-i iau unul de lemn...am vazut pe la Ikea,poate tragem o fuga azi maine... ![]() |
Si eu sunt de parere ca arata mult mai bine cele din lemn, dar am o prietena care nu e multumita de el ca sa loveste bebe,isi baga piciorusele printre gratii... Acum... si eu am crescut in patut din lemn si nu mi-am rupt nimic. Am luat pt acasa unu' gen tarc cu doua nivele de la chicco si pt la tara(e la 50km de Bucuresti si vom merge foarte des acolo sa luam aer ca aici stau in Vitan , stradal si fara urma de parc in zona) din lemn da' n-am mai apucat sa iau saltea.
Iulia
38+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
AMR 8 ZILE