Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

unombun...sonda e cea mai mica problema.
Mie mi-a pus-o nainte de anestezie...si a fost mai mlt ca o ciupitura...o durere usoara scurta. La 24 de ore mi-au scos-o si atunci m-a cam durut si inca ma doare cand fac pisu..si nu am infectie urinara..ca am facut urocultura si e negativa...ci e doar o iritatie de am facut-o de la sonda.

Oricum...mi-a parut rau cand mi-au scs-o caci dupa cezariana durerile sunt mari si mersul pana la wc si inapoi e extrem de nasol. Dar toate trec si minunea din burtica merita orice.

Deci nu sonda ar trebui sa te ingrijoreze...ca pusul si scosul sunt nimicuri fata de durerile operatiei din primele 2-3 zile. Eu prima data(la o zi jumate de la operatie) am mers la bebe sa incerc alaptarea tinandu-ma cu o mana de sot si cu una de pereti.

Dar, repet, toate trec si se uita.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

AAAA

Criss- stai cumintica si incearca sa te linistesti. Eva a iesit din burtica avand laba piciorului stang intoarsa in interior rauuu de tot. Si dai plansete pe mine..ortopezi si alte alea...S-a rezolvat cu masaj..vreo 3 saptamani, de cinci ori pe zi. N-are copilul nimik acuma. Si vezi ca majoritatea pediatrilor recomanda echo pentru displazie de sold. Dar asta se diagnosticheza in maternitate....Si se verifica de catre pediatru rotind usor piciorul din sold..

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

platfus - din cate stiu eu se poate spune ca are cineva asa cea dupa ce implineste 2-3 ani, pana atunci e fiziologic...

displazie de sold - nu stiu cum e prin alte parti, dar la targu mures este un control de rutina care se face cam la toti copii indiferent de sex (desi am inteles ca la fetite e mai probabil sa apara),cand implinesc 4 luni si se trimit la echo sau radiografie pt a verifica daca totul e in regula..in cazul in care exista displazie,in functie de gravitate, copilul va purta un ham pt cateva luni, sau in cazurile mai nasoale e posibil sa fie nevoie de gips...

cunosc cazuri de copii care au purtat ham, si altii care au avut nevoie de gips, dupa "tratament" isi revin foarte repede si totul e ok pe urma...asa ca nu va speriati

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Si cateva cuvinte despre noi in aceasta dimineata:
Suntem bine, dupa o noapte dormita.
Programul cu baita a luat-o razna si a fost imbaiat copilul la 1 noaptea, asta pt ca a dormit de pe la 9 pana la 12 noaptea.
I-am explicat lui Adi ca putem sa-l lasam ca-i facem azi DAR el nu si nu...ca are si el o datorie si el face baie la copil.
Nu am vrut sa-l dezamagesc pt ca il vad cat este de implicat si ma vede pe mine toata ziua cu copilul la san....si asa ca am hotarat sa-i las aceasta bucurie cu baita si cu masajul...si cu schimbatul din cand in cand atunci cand e acasa.
Am observat ca daca povestesc ce mult ma ajuta....si ca numai el ii face baita lui David este foarte madru si fericit de rolul lui de tatic si ma bucura si pe mine In plus, verifica zilnic dulapiorul sa vada cum stam cu servetelele si chiloteii...ca sa stie cand trebuie sa echilibreze stocul limita

David se da uta - uta ....pt celebra lui juma' de ora de fericire iar eu stau cu sanii goi, unsi cu Lansinoh (traiasca inca odata Adi !!!!! ) si forumesc .....si astept niste bebeloi pe ziua de azi ca sa fluier si eu in galerie

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Neata....mi s-a terminat ata!!!!
De la 2 am contractii, usurele, si se duce dopul, putin cate putin.
Oricum mergeam azi la monitorizare...si poate raman acolo.
Atat vroiam sa va anunt
Si sa las o
Acusica intra gladiolele in joc.....

Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !

Fotografii

kemsy

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
si mai vroiam sa spun Adi..acea carte pe care ai recomandat-o Luciei, am vazut-o si la noi..tradusa in romana; nu am achizitionat-o ca nu am stiut sigur daca-i buna (aveam deja Capraru si inca 2 mai subtirele..plus Spock-ul)..dar daca zici ca merita..asa-i ca are si varianta "la ce sa te astepti cand esti insarcinata?"..si pe aceasta o am, dar nu am reusit sa o termin inca..la tura urmatoare!
Buna dimineata, unde ai vazut-o, ca eu o caut de o ora si pe net gasesc doar cea cu sarcina. Multumesc 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza,

ce faceti voi? eu raportez o a doua noapte horror. . Azi ma duc la moasa pe la 11 si cred ca o sa ma dau mai lovita decat sunt. Pai azi noapte fiu-meu sa apucat sa ma stranga de ceva, nu stiu ce, dar m-a durut ingrozitor intre picioare, dupa care mi-a venit un val de greatza...dupa care iar m-am foit toata noaptea. Sunt rupta de somn...

Kemsy felicitarile mele, ce copil ascultator ai!

Adi, la multi pentru Lisa! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare. Ai mei s-au linistit. Acum taica-meu are alta paranoia. De ce refuz eu ajutorul lui la inceput si de ce vreau eu sa vina el abia dupa anul nou cand sper sa ma mut la 3 camere. mi-am propus sa nu-mi mai bat capul. de la o anumita varsta cred ca iau totul foarte personal.

Nela ce activa esti tu...se vede ca Ana e o fetita neamaipomenita si cu muuult caracter.

Ma bag si eu la citit articolul Ralukai ca acusi se face ora de plecare.

all in all, cam intoarsa pe dos. Nu mi se pare normal totusi sa am atatea greturi si stari nasoale...sau sunt eu prea nerabdatoare si ma enervez prea usor la toate? Desi nu cred...ca am fost destul de calma pana acum, dar cand nu ma odihnesc vad ca o cam iau pe ulei. Ma apuca bocitul tocmai acum la final.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Bine ai revenit,Biaz! Tare mult ne-au lipsit postarile tale!

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,multumesc mult pentru raspunsuri
uve got mail,o rugaciune facuta la Maica Domnului poate ajuta ca sa iasa fetita ta astazi.Oricum,Maica Domnului sa va ocroteasca la nastere si toata viata.Am vazut al doilea prenume la fetita Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mangulico bafta la moasa !!!!!!
mergi la spital sau la clinica ?
asteptam doar un semn ca sa sarim pe scena cu fetele

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput