Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Salut Burtici!!
Eu sunt deja mamica unui baietel de 5 ani,Matei si urmeaza sa retraiesc aceasta minunata experienta ,undeva in jurul datei de 05.nov.Eu citesc acest forum de 5 ani si pe voi de la inceputul odiseei,dar nu am indraznit sa va scriu.Acum presiunea este din ce in ce mai mare si simt ca am nevoie de incurajari.Va pup si sper sa am timp sa scriu mai multe.
Datele mele:
UM:30.01
DN.07.01.1976
DPN:05.NOV

Bun venit!!

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Stephy Ce scumpa trebuie sa fie buburuza ta, strica tot ce prinde, nu? Stii ce ma intrebam? Cat sunt in burtica si ne facem milioane de griji, ne promitem ca nu o sa-i certam numai sa fie sanatosi, etc, apoi cand se nasc ne tinem oare? No way, asa-i? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tiusca - bine ai venit. te-am trecut in listuta. sa inteleg ca vei avea tot baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Stephy Ce scumpa trebuie sa fie buburuza ta, strica tot ce prinde, nu? Stii ce ma intrebam? Cat sunt in burtica si ne facem milioane de griji, ne promitem ca nu o sa-i certam numai sa fie sanatosi, etc, apoi cand se nasc ne tinem oare? No way, asa-i?

30+ Chiara Ada

Eu fac tot posibilul sa nu o cert,trag aer in piept si incerc sa ma calmez.In general imi iese dar mai am si scapari cand ridic tonul si apoi sunt tare necajita pe mine.
Eu cred ca un copil trebuie tratat de la egal la egal,in nici un caz nu trebuie sa se simta umilit.Mai departe de cearta ,nici nu vreau sa ma gandesc.
Vorba buna face minuni ca si in cazul adultilor.
Asa ca eu zic ca o sa ne tinem promisiunile .

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ramonika esti tot pe baricade?
Ai fost tare tacuta astazi.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephyEu fac tot posibilul sa nu o cert,trag aer in piept si incerc sa ma calmez.In general imi iese dar mai am si scapari cand ridic tonul si apoi sunt tare necajita pe mine.Eu cred ca un copil trebuie tratat de la egal la egal,in nici un caz nu trebuie sa se simta umilit.Mai departe de cearta ,nici nu vreau sa ma gandesc.Vorba buna face minuni ca si in cazul adultilor.Asa ca eu zic ca o sa ne tinem promisiunile .
Asa as vrea si eu, dar nu stiu daca voi putea. Oricum, imi doresc tare tare mult sa nu urlu pe cat se poate, mai departe nici nu se pune problema. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

4 ore am lipsit de-acasa si a trebuit sa citesc jumate de capitol nou la intoarcere ca sa va ajung din urma.... Harnice ati fost!
Bun venit noilor -dutze! Vad ca mai sunt "intarziate" ca mine, care se alatura odiseei pe ultima suta de metri
Legat de lenjerii de patut, eu am gasit cearceaf cu elastic cu 10 ron Jysk(nici nu stiu daca am scris bine) din incinta supermarketului Real. Arata bine, e material dintr-ala plusat sau flausat.
Si centura pt burtica am vazut azi in oras, in magazinul Toria, tot cu 10 ron. E marime universala, elastica, se prinde cu sistem de mai multe babe si mosi (ce haios suna! )
Pe lista care am primit-o eu cu necesarul de spital, e trecuta centura pt burta numai in cazul cezarianei, da eu ma gandeam ca merita sa cumpar la pretul asta, sa am si eu, chiar daca nasc normal, si sper ca asa va fi, ca -ul meu s-a intors deja cu caputul in jos de pe la 29 de saptamani.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele durerile astea ca de menstruatie sunt cumva contractii ? , le am din cand in cand

31+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele cand aveti timp cititi aici http://sideris.ro/blog/mama-si-copilul/ingrijire-bio-organica-mamici/astepti-un-copil-ce-cumperi-si-ce-nu/

31+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
fetele durerile astea ca de menstruatie sunt cumva contractii ? , le am din cand in cand
Eu nu vreau sa te speriu, dar mie mi s-a spus ca da si nici nu e bine. Iei nospa? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput