Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)
Raspunsuri - Pagina 9
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Eu nu vreau sa te speriu, dar mie mi s-a spus ca da si nici nu e bine. Iei nospa? 30+ Chiara Ada |
sarumana de raspuns, nu ma sperii eu asa usor, cand mai am asa iau, dar ....o sa vb si cu medicul sa vad ce zice
31+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
s_alinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b fetele cand aveti timp cititi aici http://sideris.ro/blog/mama-si-copilul/ingrijire-bio-organica-mamici/astepti-un-copil-ce-cumperi-si-ce-nu/ 31+ Remus Andrei http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
Am citit, nu zic ca nu suna bine, dar unele chestii sunt intr-adevar scumpe. Sotul meu face un tratament naturist cu 2 feluri de tincturi pe care le cumpar de la un magazin naturist si care costa cam 40 ron la 2 saptamani. Astea is niste simple picaturi... acuma de cand cu sarcina ma tot uit la produse pt copii cand ajung in magazinul respectiv, dar adevarul e ca sunt scumpe, si multi dintre noi cauta solutii mai ieftine.
Cu microundele si vesela de plastic nici eu nu sunt de acord. La biberoane insa, mie mi-e teama de cele de sticla sa nu se sparga prin preajma lui bebita. Am cumparat unul singur deocamdata, de plastic, dar care se poate fierbe.
Eu cred ca o sa combin conceptiile bio cu cele mai nenaturale, ca sa nu zic toxice
33+ cu pe care o sa-l cheme David
dana n. spune:
Simonette, Stephy, Andrecluj, Ionelamaria, Roxyaly, Floricik, va multumesc ptr gandurile bune! Am reusit sa vorbesc cu prietena mea. Este bine si ea si fetita. Dupa cum v-am spus ieri a avut scurgeri maronii. A mers la medic...totul era ok dar au hotarat sa o tina peste noapte sub observatie. Pe la 9 seara am vorbit eu cu ea si era bine. La 11 seara i s-a rupt apa. La 9 dimineata a nascut natural (cu epidurala) o fetita de 2300 grame. A zis ca totul a fost foarte usor.
Bun venit si noilor gravidute!
Nu stiu voua cum va este. La mine este din ce in ce mai greu. Dureri de spate, insomnii...plus ca nu imi mai imt deloc pielea de sub sani. Parca sunt anesteziata.
Ieri am fost la fotograf. Daca nu ne-a asezat in toate pozitiile... Nu este deloc usor sa pozezi. Mai ales in situatia mea.
Pozele le primim peste vreo saptamana. Voi incerca sa le scanez atunci. Pe cd nu ne-au dat poze....de fapt cereau 25 euro ptr fiecare poza. Mi s-au parut bani aruncati aiurea.
------------------------
34+ David
Albume foto
Lalu_79 spune:
Stephy, multumesc de intrebare , e mult mai bine cu raceala.Am dus-o pe picioare ca nu s-a putut sa lipsesc de la serviciu.Paracetamol, miere, lamaie si multe ceaiuri, asta a mers la mine.
Krelia, sper ca maternitatea o sa ma "dreaga" si nu o sa mai fiu asa de "bleaga" la dat plicuri si umplut buzunare. Asta e, trebuie sa o facem si pe asta .
Tiusca, bun venit!
31+
s_alinutza spune:
citat din mesajul lui dana n. Nu stiu voua cum va este. La mine este din ce in ce mai greu. Dureri de spate, insomnii...plus ca nu imi mai imt deloc pielea de sub sani. Parca sunt anesteziata. ------------------------ 34+ David Albume foto |
Si eu stau foarte prost la capitolul somn. Ma trezesc noaptea de vreo 2 ori ca sa merg la baie, si dupa aia adorm foarte greu, si bebe se trezeste si el si are chef de joaca.
In rest, alte probleme n-au aparut deocamdata, spatele nu ma doare decat la ridicare, daca am stat aplecata.
Lasa ca mai e putin si vom reveni la forma initiala.... Eu ma simt ca o galushca, rotunda, dar nu neaparat greoaie
33+ cu pe care o sa-l cheme David
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui dana n. Am reusit sa vorbesc cu prietena mea. Este bine si ea si fetita. Dupa cum v-am spus ieri a avut scurgeri maronii. A mers la medic...totul era ok dar au hotarat sa o tina peste noapte sub observatie. Pe la 9 seara am vorbit eu cu ea si era bine. La 11 seara i s-a rupt apa. La 9 dimineata a nascut natural (cu epidurala) o fetita de 2300 grame. A zis ca totul a fost foarte usor. |
Intreab-o pe prietena ta cand mai reusesti sa vb cu ea daca fetita e bine din toate punctele de vedere, plamani etc...Ca sunt tare curioasaa...stiu ca toata lumea zice ca e bine...da sa dea si detalii Eu tare's fricoasa ca daca o nasc prematur sa nu aiba diverse problemutze..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
laviniablaga spune:
fetele...am eliberat stomacul...deci nu mai am greturi...insa imi e teama sa mai mananc ceva...mi-a luat sotul portocale si am mancat vreo doua...nu am simtit nimic in neregula...sper sa fiu pe drumul cel bun
Lavi, 34+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
dana n. spune:
citat din mesajul lui s_alinutza
Si eu stau foarte prost la capitolul somn. Ma trezesc noaptea de vreo 2 ori ca sa merg la baie, si dupa aia adorm foarte greu, si bebe se trezeste si el si are chef de joaca. In rest, alte probleme n-au aparut deocamdata, spatele nu ma doare decat la ridicare, daca am stat aplecata. Lasa ca mai e putin si vom reveni la forma initiala.... Eu ma simt ca o galushca, rotunda, dar nu neaparat greoaie 33+ cu pe care o sa-l cheme David |
Eu ma duc din doua in doua ore la baie.
------------------------
34+ David
Albume foto
dana n. spune:
citat din mesajul lui laurairina13
Intreab-o pe prietena ta cand mai reusesti sa vb cu ea daca fetita e bine din toate punctele de vedere, plamani etc...Ca sunt tare curioasaa...stiu ca toata lumea zice ca e bine...da sa dea si detalii Eu tare's fricoasa ca daca o nasc prematur sa nu aiba diverse problemutze.. PROASPATA PROPRIETAREASAAA Laura, 34+ Mara Teodora AMR 6 saptamani !! poze |
Laura, fetita este bine din toate punctele de vedere. O mai tin la incubator. Am inteles ca orice bebe nascut inainte de saptamana a 36 a de sarcina mai sta la incubator.
Pe fetita a nascut-o la 34 saptamani si 2 zile.
Mai are un baietel nascut la 34 de saptamani. In curand face 3 anisori si este perfect.
------------------------
34+ David
Albume foto
BoboMom spune:
Alinutza si Tiusca, bun venit si bebei sanatosi la termen!
Dana, sa-i traiasca bebele prientenei tale!
Camy si Lumi, frumoase lucrusoare! Sa le poarte sanatosi!
Laurairina, e dragut patutul. Dar ma gandeam, daca chiar nu sunteti multumiti, n-ati putea sa-l returnati? Stiu ca acolo nu-i la fel de usor ca aici sa returnezi ceva, dar poate ar merge...
Referitor la lenjeria de pat pt bebe: Eu am mai zis (de cateva ori) si repet, desi fiecare e liber sa faca asa cum crede, fireste. Cearsaf de pat cu elastic, care sta bine fixat de saltea, e tot ce trebuie pentru bebe. Orice altceva prezinta risc de sufocare (SIDS - sudden infant death syndrome). La noi se pune MARE accent pe asta. Toata lumea (la curs, pediatrul, in carti, pe net) ne-a spus chestia asta - FARA aparatori, pilota, perna, paturici, jucarii moi etc. in patut, iar bebe trebuie sa doarma pe spate. Si noi am luat set de pat intreg (cu aparatori si pilota) inainte sa fim informati, dar nu le folosim. Puteti vedea si din pozele noastre cu camera lui Nicholas cum se prezinta patutul si asa il vom folosi - doar cu cearsaful si caruselul atasat. Posibil sa adaugam si alte 'jucarale' de-astea tari, muzicale, prinse bine de zabrele, dar atat. Si noi vom folosi saci de dormit. Am si cu maneca si fara. Oricum bebe nu trebuie infofolit. E foarte important sa nu se supraincalzeasca. Bineinteles ca nici frig nu trebuie sa-i fie, dar si supraincalzirea e periculoasa. Sper ca nu deranjeaza pe nimeni ca pun accent pe chestiile astea, dar eu vad logica in toate astea si am incredere sfaturile date de profesionistii de aici. Treaba cu aparatorile e clara - nu e vorba ca si le-ar trage bebe peste el (pt ca sunt legate) dar e vorba de aerul pe care il respira - practic aerul nu circula cum trebuie daca patutul are aparatori de jur imprejur (nu stiu daca o fi mai bine cu aparatori doar pe unele parti cum zicea cineva - scuze, am uitat cine). Si ma gandesc logic - daca eu as avea aparatori de jur imprejurul meu in somn, nu cred ca as respira foarte bine! Aici exista niste aparatori cu gaurele, prin care sa circule aerul, pentru cine vrea neaparat sa foloseasca. Dar noi nu vom folosi.
Gata, m-am lungit. :) Pupici!
Laura 33+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)