Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner
Nu ne zici nimic de analizele de ieri? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Va multumesc pt raspunsurile referitor la analizele gratuite. Deci e clar...iar le platesc Luna trecuta m-am dus pe 02(deci chiar la inceputul lunii) si nu aveau fonduri.

Flori - eu am un medic de familie - habar nu am daca asta e o practica comuna (asta o fi o cacofonie acceptata?!?! ) - care are contracte cu mai multe laboratoare de analize. Si ma cheama la analize cand au fonduri cu unul sau mai multe laboratoare. Nu stiu, poate nu ar strica sa intrebi, eu am fost sapt asta si la unul din lab aveau fonduri si pe 28 sept.... Bafta

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

[/quote]
Esti foarte draguta si ai o burtica draguta.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+
[/quote]

Iti multumesc mult.
te pup si esti o draguta

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Cine se mira ca un copil poate sa strice atatea lucruri si cine se intreaba de ce are acces la ele, o sa descopere raspunsurile in curand

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Tiusca bine ai venit la noi.

te pupam

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Laura G scuza-ma, in capul meu azi era joi si ma gandeam ca ai deja rezultatele. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Eu v-am tot citit, dar starea mea apatica nu ar fi prea binevenita printre discutiile voastre. Asa ca spor la discutii sa am si eu ce ceti sa nu ma mai gandesc la alte probleme.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Ramona hai revino-ti!!! nu mai e loc de butoi acum tre sa ne gandim ca vin piuitii si tre sa fim curajoase.Si pe mine ma doare una alta, ma inteapa, tremur de la Ginypral etc da ce sa fac , nu ma mai gandesc.

te pup

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Va multumesc pt raspunsurile referitor la analizele gratuite. Deci e clar...iar le platesc Luna trecuta m-am dus pe 02(deci chiar la inceputul lunii) si nu aveau fonduri.

Flori - eu am un medic de familie - habar nu am daca asta e o practica comuna (asta o fi o cacofonie acceptata?!?! ) - care are contracte cu mai multe laboratoare de analize. Si ma cheama la analize cand au fonduri cu unul sau mai multe laboratoare. Nu stiu, poate nu ar strica sa intrebi, eu am fost sapt asta si la unul din lab aveau fonduri si pe 28 sept.... Bafta

monis 34
cu poze noi

Multumesc de pont.O sa-l intreb de chestia asta.
Cacofonia e acceptata

30+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Ramona hai revino-ti!!! nu mai e loc de butoi acum tre sa ne gandim ca vin piuitii si tre sa fim curajoase.Si pe mine ma doare una alta, ma inteapa, tremur de la Ginypral etc da ce sa fac , nu ma mai gandesc.

te pup

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Roxy . De data asta nici nu m-am mai gandit la ale mele. Is ceva probleme in familie si m-am tot tinut eu mare ca nu vreau sa mai aflu nimic ca stiam ca ma implic si o sa ma stresez eu din cauza asta, dar nu am reusit prea mult. Fratele meu are ceva probleme, se pare ca a bagat nevasta-sa divort( e deja a treia oara ca pleaca de acasa si isi lasa fata), au o fetita mica de 1 an jumate de care mi se rupe sufletul...si ma tot gandesc acuma ce s-o intampla cu ea. El a inceput sa faca numai prostii, nepotica numai cu mama vrea sa stea...nu stiu cum sa-i ajut deloc.
Ma tot gandesc ca unele femei nu merita sa aiba copii. Nu am nici un drept sa judec pe nimeni...dar pur si simplu nu inteleg cum poti sa-ti lasi copilul tau si sa pleci si sa ai grija de un alt copil .
nu pot sa inteleg astfel de progenituri, care se supranumesc "femei"...
asta-i in mare of-ul meu de cateva zile, care se pare ca ma afecteaza mai mult decat ar trebui.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput