Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

of Ramo, imi pare rau pentru fratele tau si mai ales pt. fetita.Ea nu are nici o vina draguta.Asa e unele femei nu au suflet de mame dar asta e nu putem noi sa le schimbam.
Stiu ca e greu dar incearca sa fi tare ca nu ai cum sa te detasezi ca e in joc familia ta.Gandeste-te la bebe al tau care nu merita ca` mami a lui sa ii trimita starea asta de neliniste a ta.
te pup

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

raluci, daca ti se intareste burta...astea sunt contractiile...daca sunt insotite de dureri de burta, ca la cm.....daca mai sunt si frecvente.....atunci nu-i bine.....je-s dovada vie!

laura, cand mai mergi la dr?...daca iti spune ca ai risc de nastere prematura, poate nu ar fi rau sa aduci in discutie injectiile astea de maturare a plamanilor la bebei....

dana, sanatate prietenei tale si bebitei ei

Ramo, tare rau imi pare de problemutele fratelui tau...incercati totusi, sa-l aduceti pe calea buna, sa constientizeze ca are un suflet nevinovat ce are nevoie de el..si pt care trebuie sa fie responsabil. Iar daca "mama" a ales sa plece de acasa...n-ar mai meriota nici sa se gandeasca la ea, daramite sa-i pronunte numele......pentru ce a fost in stare sa fac

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Andre nu-i nimic. Va zic maine ce aflu. Vad ca mi-e mai bine ca ieri. Am luat Urinal si No-spa si ieri si azi, poate au facut ceva. Tot simt un disconfort, dar nu la fel de rau ca ieri.

Krelia, pe mine ma intrebi cand merg la dr sau pe alta Laura? Scuze, dar nu mi-am dat seama. Eu maine merg la dr si nu mi s-a spus nimic de risc de nastere prematura pana acum. Scuze daca am ratat ceva.

Laura 33+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Kreliuta si Roxy , merci de sfaturi. Sper sa o scoatem cumva la capat si fetita sa nu aiba de suferit prea mult. Daca nu eram eu asa cu probleme o luam la mine, dar asa... o sa renunt la ajutorul mamei, care trebuia sa se mute la mine cand nasc, caci micuta are mai multe nevoie de ea ca si mine.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Ramona hai revino-ti!!! nu mai e loc de butoi acum tre sa ne gandim ca vin piuitii si tre sa fim curajoase.Si pe mine ma doare una alta, ma inteapa, tremur de la Ginypral etc da ce sa fac , nu ma mai gandesc.

te pup

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Eu incerc alta strategie: ma gandesc ca as putea suferi de toate astea (apropos de la gynipral zici ca ai baut 5 ness-uri) si sa nu-mi mai treaca. Si apoi ma gandesc ca o sa treaca si brusc ma simt mai bine

Ramo - stii cum e, fiecare cu crucea lui... astea sunt ale lor, ei trebuie sa le duca. Nu te mai framanta acuma, daca o sa ai ce sa faci mai incolo, o sa faci cu siguranta. Dar acuma daca nu ai... nu ucide neuronul cu stres.

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramo, nu pune tu la suflet acum. Pacat de micuta, ca ea sufera nevinovata, cei mari trebuie sa-si rezolve probelmele si numai cel de sus stie ce e cu adevarat intre ei si unde e problema. Rareori o relatie merge prost din vina unuia singur... deci doar impreuna vor rezolva problema. Cum spune si Monis, fiecare iosi duce propria cruce. Hai, nu mai fi tu trista ca vine o minune mica in viata ta si te vrea linistita sa poti face facta nevoilor ei

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna burtici
Starea de lene si apatie cred ca e generala... Sper sa treaca dupa ce nasc ca de cand is gravidoasa si stau asa mult in pat m-am facut o lenesa...
M-am uitat cu invidie la pozele voastre cu lucrusoare pt BB si am pus si eu la incarcat acumulatorii intr-un incarcator vechi. Acu sper sa mearga ca incarcatorul bun la prapadit al meu sot la ultima deplasare prin tara. Asa ca de doua luni ma uit la aparat. Daca merge pun si eu poze sa ma laud .
Patutul inca nu l-am montat si oricum trebuie sa modificam salteaua dar tinand cont ca azi al meu sot a scapat de un examen ff important pt cariera lui sper sa-si faca timp si pentru asta.
Unde mai pui ca in sfarsit am acces la calculator sa pot forumi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Seara buna,
Tin sa spun k am terminat cu redecorarile, si pentru azi. Am fost si dupa iubi meu sa-l iau d la lucru k doar sunt sg din casa si in plus am recuperat c a-ti scris.
Normal k m-a k a zis k se putea si fara, mai ales dupa c m-am chinuit atat, k el oricum nu a facut mizerie .
Si in plus m-a apucat si o durere d spate ..... asa k o sa plec imediat sa fac o sa imi mai treak.
Bun venit noilor fete si sarcina cat mai usuoara pana la final.
RamonaCopot nu te mai gandi acum la problema fratelui tau, gandestete k poate asa e mai bine. Oricum un copil simte toate tensiunile dintre parinti si il afecteaza pe termen lung.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +32 Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Oau,ce primire!Multam frumos.
Da,voi fi din nou mamica de baiat,deci sunt fericita ca voi fi iubita de trei barbatei!Spre deosebire de prima sarcina la asta am mai multe temeri din cauza ca am citit mut pe internet in astia 5 ani de zile.Bebe a venit neprogramat dar sigur va fi la fel de iubit ca si Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Prima nastere a fost complet naturala si durerile la fel de "naturale".Dupa ce am nascut mi-am promis ca nu o sa mai experimentez asa ceva.Dar timpul a trecut,durerea nu am uitat-o si pentru ca nu am motive de cezariana se pare ca tot natural o sa nasc.Dar macar acum poate experimentez si eu epidurala cu toate ca inca"negociez"pe aceasta tema cu doctorita.

Mergi la inceput