Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

laura, cand mai mergi la dr?...daca iti spune ca ai risc de nastere prematura, poate nu ar fi rau sa aduci in discutie injectiile astea de maturare a plamanilor la bebei....

La mine te refereai?
Doctorul meu m-a linistit 'total' cand i-am tot zis de contractii..ca cica am tonusul uterului mai nu stiu cum..iar de nastere prematura nici nu a luat vorba. Deci am presupus ca ma panichez eu de aiurea..desi contractiile le experimentez zilnic si des..
Mai stau asa pana pe 12 octombrie, la controlul de 36sapt..Deocamdata nu simt prea multe dureri suspecte, incat sa imi mai bag o programare asa la urgenta sa intreb si de injectii..

Da am o intrebare, acu ca tot ai facut injectiile alea, poti sa nasti oricand ca bebelusu tau nu va avea probleme cu plamani nematuri?? intreb si eu ca toanta

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele durerile astea ca de menstruatie sunt cumva contractii ? , le am din cand in cand

31+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

fac parte dic contractii si eu am la fel dureri ed burta ca la menstruatie si durere de spate ingrozitoare.cateodata ma pun pe plans ca cedez nervos si ii zic la sot ca nu mai pot ca acum imi vine sa nasc

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

S_ALINUTZA SI TIUSCA bine ati venit la noi si sa aveti sarcina usoara in continuare si nastere cat mai usoara cand va fi momentul

ROXYALY ce burtica sexy ai iti sta bine.

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mai fetelor...eu imi tocesc gura de pomana?
nu mai stati cu dureri de burta, insotite de contractii.....

de fapt, faceti ce vreti...dar e pacat sa ne inecam ca tiganul la mal...
si ma refer in special la tine, Katy....cred ca esti "campioana" la experimentat dureri....si sincer, e pacat ca esti intr-o tara cu aparatura si echipament mult peste ce avem noi aici.....sa nu iti ceri dreptul la analize si controale....
banuiesc ca nici acum nu stii ce sex are copilul, nu?

LauraG, nu ma refeream la tine...dar uite asa, mai parlim si noi..ca tot uitai sa zic de camera lui Nicholas..place

laura, la tine ma refeream ...teoretic...dupa cum vezi, se pot naste bebei safe si de la 34s incolo....problema cu plamanii este acel paradox - mai bine il nasti la 7 luni, decat la 8, cum suntem noi acum...pt ca plamanii cica nu ar fi dezvoltati suficient (si atunci te intrebi ca prostu'....da; la 7 luni sunt??)..probabil ca ajuta aceste injectii...si prietena mea cu gemene le-a facut..deci, se practica
contractii mai am si eu..dar nu mai sunt asa frecvente si regulate ca inainte de criza aia de duminica seara....sper ca dupa ce termin tratamentul cu zinnat sa fie totul ok...
daca insa contractiile tale nu sunt insotite de dureri de burta, ca la cm....probabil ca fac parte din contractiile BH, pregaitoare....

in tot cazul eu va zic ce mi-a zis si mie dr.....contractii insotite de presiune jos si dureri de burta ca la cm...nu sunt bune!

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
[purple][font=Comic Sans MS]mai fetelor...eu imi tocesc gura de pomana?nu mai stati cu dureri de burta, insotite de contractii.....de fapt, faceti ce vreti...dar e pacat sa ne inecam ca tiganul la mal...
Cata dreptate ai!!! 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ce parere aveti de www.tehnica-medicala.ro/products/Corset-abdominal.html" target="_blank">acest corset pentru perioada postnatala? sper sa mearga link-ul. daca nu mai incerc

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

ce parere aveti de www.tehnica-medicala.ro/products/Corset-abdominal.html" target="_blank">acest corset pentru perioada postnatala? sper sa mearga link-ul. daca nu mai incerc

30+ AMR 10 sap Mihnea
POZE

Pare... usor claustrofobant .
Dar de ce e asa mare nevoie de ala?!!? nu era vorba ca tb sa incerci sa te recuperezi natural, ca un de asta "leneveste" musculatura?
Intreb si eu, ca plan sa port asa ceva sigur nu am... sper sa nu-mi apara vreo nevoie de asta . Si tu esti modelul sportiv... zi si mie de ce vrei sa-ti iei?

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Pare... usor claustrofobant .
Dar de ce e asa mare nevoie de ala?!!? nu era vorba ca tb sa incerci sa te recuperezi natural, ca un de asta "leneveste" musculatura?
Intreb si eu, ca plan sa port asa ceva sigur nu am... sper sa nu-mi apara vreo nevoie de asta . Si tu esti modelul sportiv... zi si mie de ce vrei sa-ti iei?

Pai, desi am inteles de prin Ice Age 3 ca rotunda si pusoasa ca o piersicuta e bine... ma uit in oglinda si mai ca as purta o chestie din aia acum. Cred ca as purta asta ca sa am sentimentul ca mi-am revenit mai devreme la forma initiala... pentru moral... ca oricum nu m-as lasa pe baza ei pentru revenirea reala. Dar sigur as incapea mai repede in hainutele mele si deci as avea un moral bun. Stiu ca se cer la cezariana... si eu sper sa nu ajung la asta,.... chiar daca mi-e frica de nastere normala. Si de cezariana mi-e frica... deci... Cum o vrea DD.

30+ AMR 10 sap Mihnea
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

seara buna tuturor!
azi a fost ultima zi de munca..deci de maine stau acasa in asteptarea bebelinei dragi... nu stiu daca voua vi se intampla, dar mie intotdeauna... in ultima zi de lucru parca toata lumea isi da seama ca sunt cea mai competenta, ca ce se vor face ei.. bla, bla..si urmarea este ca plec intotdeauna mai tarziu decat programul de lucru..
au fost cele mai lungi 3 zile dn viata mea.. adr de acum gata! peste 2 ani la munca iar

oli 27 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Pai, desi am inteles de prin Ice Age 3 ca rotunda si pusoasa ca o piersicuta e bine... ma uit in oglinda si mai ca as purta o chestie din aia acum. Cred ca as purta asta ca sa am sentimentul ca mi-am revenit mai devreme la forma initiala... pentru moral... ca oricum nu m-as lasa pe baza ei pentru revenirea reala. Dar sigur as incapea mai repede in hainutele mele si deci as avea un moral bun. Stiu ca se cer la cezariana... si eu sper sa nu ajung la asta,.... chiar daca mi-e frica de nastere normala. Si de cezariana mi-e frica... deci... Cum o vrea DD.

30+ AMR 10 sap Mihnea
POZE

Aha, ma lamurisi

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput