Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Mi-am aruncat un ochi si pe picassa.
Laurairina e superb patutul Are si setare....imi place mult. Si e destul de inalt. Nu cred ca o sa cada bebe.
Lumi am vazut si hainutele cumparate pt fetita ta. Se vede calitatea . Sunt f frumoase.

30+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Hello si de la mine

E ultima saptamana la serviciu , nu apuc sa scriu mai des dar va citesc de zor

Alinutza, bun venit , vad ca avem acelasi DNP.

Mihamora , eu am luat pantalonasi din bumbac cu piciorus din Siraj cu 4 lei de la standul 50. Am retinut numarul si in curand ma duc sa mai iau ce-mi mai trebuie...nu am rabdare sa ma invart pe acolo. E mai simplu si rapid sa ma duc direct la stand.

Ramonika, ce bafta pe colega ta! De-am avea toate o nastere rapida si usoara ca a ei, bine ar fi . Nu-i asa ca o sa ne impartasesti experientele ei din maternitate? Conditii, preturi, personal, etc....Pe mine ma streseaza rau subiectul asta, ca nu-s deloc obisnuita sa ma "descurc". Numai gandul ca va trebui sa impart plicuri, atentii, ma oripileaza. Nu-mi sta de loc in fire, dar.....ce nu facem noi pentru minunile noastre....probabil o sa uit de printipiuri, de jena si de toate, numai sa fie gogoasa mea bine

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

fetele asa rau imi eexperimentez greturi

kreliapromit sa nu te mai uit

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lavinia odihneste-te putin ,poate trec asa.

Lalu cum mai e raceala?Esti mai bine?

Lumi si tu esti racita.Sper sa treaca repede.

Sanatate multa tuturor.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salut Burtici!!
Eu sunt deja mamica unui baietel de 5 ani,Matei si urmeaza sa retraiesc aceasta minunata experienta ,undeva in jurul datei de 05.nov.Eu citesc acest forum de 5 ani si pe voi de la inceputul odiseei,dar nu am indraznit sa va scriu.Acum presiunea este din ce in ce mai mare si simt ca am nevoie de incurajari.Va pup si sper sa am timp sa scriu mai multe.
Datele mele:
UM:30.01
DN.07.01.1976
DPN:05.NOV

Mesajul de mai sus l-am gasit la finalul cap. trecut. Sa-i uram bun venit si poate daca Monis sau Ramonika sunt prin zona o trec si pe prima pagina

34 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Am pus poze noi pe picassa pentru cine vrea sa ne vada.

Fetele grija cu racelile astea.Hai ca mai avem putin !!!!!!!!!!!!!!!!!

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Salut Burtici!!
Eu sunt deja mamica unui baietel de 5 ani,Matei si urmeaza sa retraiesc aceasta minunata experienta ,undeva in jurul datei de 05.nov.Eu citesc acest forum de 5 ani si pe voi de la inceputul odiseei,dar nu am indraznit sa va scriu.Acum presiunea este din ce in ce mai mare si simt ca am nevoie de incurajari.Va pup si sper sa am timp sa scriu mai multe.
Datele mele:
UM:30.01
DN.07.01.1976
DPN:05.NOV

Bine ai venit!! Ai facut foarte bine ca te-ai hotarat sa scrii ,aici vei avea parte cu siguranta de multe incurajari si de sustinere.
Sa ne spui si ce minune ai acum in burtica.
Scrie repede 12 mesaje pentru ca doar asa scapi de moderare si te putem citi in timp real.

_

Mergi la inceput

Gand la gand cu Many bany

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Lalu, si eu sunt varza la capitolul plicuri si atentii...dar, vb maica-mii..o lasi naiba de rusine si ii bagi plicu' la bozonar....ca la cosmetica...nah..

lavinia, relax, ok?...sa stii ca si pe mine ma apucasera oaresce greturi de dimi...eu am pus pe sema antibioticului luat pe stomacul gol...dar..poti sa stii?

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Am pus poze noi pe picassa pentru cine vrea sa ne vada.

Esti foarte draguta si ai o burtica draguta.

_

Mergi la inceput