Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Cred ca nici Doris nu a mai dat semne de cateva zile.A plecat spre Italia si am ratat eu postarea?

Zicea ca e in pregatiri de plecare,ca se simtea si cam rau parca, ca spunea ca asteapta sa vina sa o ia cu masina!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dap, doar ieri si azi fara sare...si gata, am scapat!
zinnat e pentru a veni de hac unei infectii din corp (care declansa contractii dese si dureri de burtica, intocmai ca la cm)....desi la ultimile analize eram clean ....eu am un streptococ in corp de cand eram mica...care tot da valori mari de aslo (ssi nu scade nea-am cu tot retarpenul)...si ma gandesc sa nu fie si de la ala...

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Krelia cat timp mananci fara sare?Eu credeam ca doar in ziua in care faci injectia.Si zinnat pentru ce iei?

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

dap, doar ieri si azi fara sare...si gata, am scapat!
zinnat e pentru a veni de hac unei infectii din corp (care declansa contractii dese si dureri de burtica, ca la cm)....desi la ultimile analize eram clean ....eu am un streptococ in corp de cand eram mica...care tot da valori mari de aslo (ssi nu scade nea-am cu tot retarpenul)...si ma gandesc sa nu fie si de la ala...

Ok,m-ai lamurit acum.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Zicea ca e in pregatiri de plecare,ca se simtea si cam rau parca, ca spunea ca asteapta sa vina sa o ia cu masina!

Multumesc.Sper sa fie ok.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Gata, am terminat cu redecoratu, acu mai am doar dar iau si eu o pauza si dupa aia la si sa mai fac si ceva d papica.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +32 Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Burticilor nu am mai intrat de aseara dar voi ati fost harnicutze si am avut mult de citit Am si uitat ce vroiam sa va scriu . Sa vad daca unicul neuron ramas mai functioneaza
Apropo de lenjerie, mie mi-a spus o prietena ca nu o sa folosesc pernuta nici pilota asa ca de la BE am luat aparatoti de pat. Am gasit doar aparatori. O sa cumpar si cearceaf din ala cu elestic si cam asta e patutul. Am luat si sac de dormit. Tot de la BE
Va multumesc pt raspunsurile referitor la analizele gratuite. Deci e clar...iar le platesc Luna trecuta m-am dus pe 02(deci chiar la inceputul lunii) si nu aveau fonduri.
Raluci sa stapaneasca sanatos patutul Poti gasi saltele bune la pret si pe babycomfort. Au si magazin prin Crangasi. O sa dam si noi o fuga sa luam de acolo pat+saltea.
Dana n sa ne dai vesti despre prietena ta.
Roxyaly ma bucur ca ne aduci vesti bune Si fetita mea e cu capul sus...oare asa ramane ? Ca vreau sa nasc normal.
S_alintza bine ai venit Si eu am pierdut o sarcina si te inteleg ca ai avut superstitii
Monis foarte frumoasa lenjeria. Si patutul

Va pup pe toate.
Grasunik mea nu sta locului o clipa Are capul prin zona buricului si picioarele in dreapta. Si se tot intinde de-mi face burta acordeon Sper sa se aseze si ea cu capul in jos.

30+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-am intors din plimbari...m-a scos Pustache la o pizza ...bunaaaaaaaa ...si gata...m-a si adus acasa..

ma duc acum sa mai fac prin casa cate ceva...sa vad ce-as mai putea face...ca lenea asta ma omoara

vb despre centura...eu dupa nasterea lui darius am avut chiloti dintr-aia speciali cu burtiera...am 3 perechi pe care le tot schimbam...acum nu stiu ce sa zic...vad dupa ce o sa nasc...cum o fi!

Roxyaly felicitari pt asa vesti bune!

Rgagapie ai grija cu redecoratul acum...bine...???? lasa pe altcineva..

...azi a fost soaca-mea la manastire..undeva unde e un preot tare bun...tot ce a zis el pana acum a fost adevarat...si ieri a venit soacra si mi-a luat lanticul care mi-l facuse cadou, i-a luat si lanticul lui pustache, un tricou al lui si i-am dat 3 body-uri ale lui bebe...si le-a miruit pe toate...miroase totul atat de frumos acum in casa...
Si preotul i-a spus soacramii ca bebe se va naste sanatos....si eu voi fi bine...Doamne Ajuta!
Mi demult ne spusese ca vom trece prin niste probleme mari...
Si i-a zis ca mai fac copii

ma duc la curatenie...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Floricik mie asa mi-a spus medicul ca e destul de mare bebe si e cam greu sa se mai intoarca.Noi facem 32 de saptamani , am vazut ca tu ai 30.poate bebelina ta e mai harnicuta si se intoarce.

te pup

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Floricik mie asa mi-a spus medicul ca e destul de mare bebe si e cam greu sa se mai intoarca.Noi facem 32 de saptamani , am vazut ca tu ai 30.poate bebelina ta e mai harnicuta si se intoarce.

te pup

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Harnicuta e ca nu sta locului o clipa Eu tot mai sper sa se intoarca.
Apropo de burtik , m-am uitat pe poza ta de la 30 de sapt+ 4 zile. Exact atat am eu azi si cred ca am burta la fel de mare. Sa nu-ti mai faci griji

30+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Sa va zic, apropo de povestea lui Monis de aseara,ultimele nazbatii ale buburuzei mele.Repet ultimele,asa cam de 2 luni,pe restul cine le mai contabilizeaza.
A inceput cu aparatul foto pe care l-a scapat cu obiectivul deschis.Reparatia a fost 250 ron fara factura,Cu tzidula era dublu .A urmat telefonul meu mobil ,tot din cauza de izbituri repetate care se repara cu 100 eur si nu-l mai fac ca unul nou ,modelul asta e vreo 200.
Astazi a continuat cu dvd-ul,nu se mai inchide usita aia.Ce i-o fi facut nu stiu.
Nici nu vreau sa ma intreb ce urmeaza
Cine se mira ca un copil poate sa strice atatea lucruri si cine se intreaba de ce are acces la ele, o sa descopere raspunsurile in curand

_

Mergi la inceput