Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)
Raspunsuri - Pagina 20
tiusca spune:
Daca la prima sarcina am avut norocul ca sotul meu sa stea cu mine la nastere,inclusiv cand m-a cusut,acum se pare ca nu mai avem voie la nastere cu sotul.Se pare ca a fost un scandal si nu mai au voie.Epidurala mai buna ca sotul meu nu o sa mai gasesc.
rgagapie spune:
Fetelor am si eu o intrebare, pentru cele care sunt la prima sarcina, va puteti imagina cu bb nou nascut in brate? Sau sa alaptati?
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+32
Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!
Andrecluj spune:
Buna dimineata, vad ca ne intrecem in starile blue.Haideti ca am facut cafea, poate poate Lavi simte mirosul si ne saluta. Ancutza Bro am uitat de aseara, te vede vreun medic azi?
30+
Chiara Ada
roxyaly spune:
Katyuscha multam de compliment.acum parca incepe sa imi creasca si mie burtica mai tare si ma simt tare bine.Esti o scumpa te 

Felicitari pentru schimbarea de saptamana.
Ralia ma bucur ca ti-ai cumparat tot ce ti-ai dorit de la BE.Pune poze sa vedem si noi.

Lumi oawww felicitari pentru Annabelle e marisoara!!!

Simina m-ai speriat cu lipsa ta.hmmmm sa nu mai faci din astea.sa vi la apel te rugam in fiecare zi.
Ancuta ai grija de tine si bebe.Tu nu iei ginypral?poate te-ar ajuta sa nu mai ai contractii.
Andre hop si eu la cafea
.Lavi ne-a sarit azi hmm ce o fi cu ea?
31+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI
RamonaCopot spune:
Gata cu cetitul
. Vad ca Lavi a noastra azi doarme mai mult sa recupereze si nu a apucat sa lase cafeluta facuta, prin urmare nici budinca mea. Edelyia insa este harnicuta si a facut ea cafeluta, asa ca haideti sa o sorbiti ca stau si eu in povesti cu voi.
Mie mi-e o foame de lup, da' nu mai avem paine si astept sa vad daca se simte soacra sa coboare ea sa cumpere, daca nu
mai stau o juma de ora si ma duc eu, desi nu am nici un chef sa ma imbrac.
Azi dupa amiaza merg la intalnire
cu iubitul meu bebe si abia astept sa-l vad.
Si cum azi e 1 OCTOMBRIE, mai e fix o luna pana la DPN-ul meu. Moamaaa... ce putin
.
Asadar pe bune mai am doar 30 de zile!!!
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata, vad ca ne intrecem in starile blue. Haideti ca am facut cafea, poate poate Lavi simte mirosul si ne saluta. Ancutza Bro am uitat de aseara, te vede vreun medic azi? 30+ Chiara Ada |
da Andre , azi la 3 am programare la gineco , din cate stiu eu de-acum ar trebui sa imi verifice colul , sa ma linistesc si eu ca mai duc inca 2 saptamani (cel putin) ... nu ma sperie foarte mult o nastere prematura, dar parca nici la 34 de saptamani.

si ca sa ii raspund si lui rgagapie , nu numai ca ma imaginez...asta visez toata ziua...cum o sa-mi tin puiul in brate si cum o sa alaptez si cum o sa ma uit toata ziua cum doarme...chiar ca pe ultima suta parca nu mai am rabdare...doar gandul ca a mai ramas putin timp si e important pt BB sa mai stea in burtica ma mai consoleaza

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
simonette spune:
Buna dimi!!!
Si eula cafelutza........multumesc!
Am petrecut si eu cu fetele azi-noapte, da pe mute ca nu vroiam sa sperii somnul si mai tare...........am citit doar
M-a speriat un pic Ancutza ca a postat mesajul in care ne spuneade durerisi apoi a disparut
Poate reusesti azi sa mergi totusi la dr
O zi buna tuturor si
ici!
Revin de la servici![]()
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
28+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui roxyaly Ancuta ai grija de tine si bebe.Tu nu iei ginypral?poate te-ar ajuta sa nu mai ai contractii. ![]() |
Roxy nu iau pt ca nu mi-a recomandat inca medicul...poate o sa imi dea azi dupa ce ii povestesc ce si cum...

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui roxyalyLumi ne-a sarit azi hmm ce o fi cu ea? |
30+
Chiara Ada
laviniablaga spune:
Neatza fetele...astazi sunt mai intarziata! Poate si din cauza starii mele fizicie de ieri! Am stat mai mult in pat si m-am odihnit! Sunt bine, relativ, desi nu am mancat mai nimic, pentru ca imi e putin frica! Andre, cafelutza miroase tare bine, si cred ca aroma m-a ridicat din pat! O sa merg in scurt timp la medicul de familie sa vedem ce zice! ca nu am chef sa patesc ceva mai rau! Pupici!

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2