Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)
Raspunsuri - Pagina 21
roxyaly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Nu Lavi vroiai sa spui? Ori i s-a terminat cafeaua ori ii mai este greata ca ieri ori ..... poate s-a saturat sa se tot trezeasca pt cafea? La altceva nu vreau sa ma gandesc. 30+ Chiara Ada |
Ba da iubita Lavi, am modificat.

31+
Matei Constantinroxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Broda Andre , azi la 3 am programare la gineco , din cate stiu eu de-acum ar trebui sa imi verifice colul , sa ma linistesc si eu ca mai duc inca 2 saptamani (cel putin) ... nu ma sperie foarte mult o nastere prematura, dar parca nici la 34 de saptamani. ![]() |
30+
Chiara Ada
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette M-a speriat un pic Ancutza ca a postat mesajul in care ne spuneade durerisi apoi a disparut Poate reusesti azi sa mergi totusi la dr![]() |
Simo nu am vrut sa te sperii dar am zis aseara ca o sa incerc sa adorm ca sa nu ma mai agit

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
roxyaly spune:
Ramooawww 30 de zile.asta da AMR.Doamne ajuta sa fie totul ok.
Bai frate eu nu realizez ca mai e asa putin pana la marea intalnire decat cand ma uit la numarul de saptamani.Vai ce aproape suntem.![]()

31+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI
rgagapie spune:
Eu nu prea toti ma consiera k am mintea unui copil, dc vine o prietena cu
ei eu sunt cea care sta p sub masa cu el si ea nu are decat sa vb cu al meu, k doar sunt ocupata
. Cred k motivu pentru care nu ma imaginez cu bblina mea in brate e faptul k va fi asa d mica si fragila
si ink nu imi vine sa cred k o sa am puiutu meu.
Hai sa va inveselesc d dimi. Soacra mea a reusit sa il "sperie" p al meu, aici este un obicei numit ursitorile (nu stiu in alre regiuni cum este), dar ideea e k la 3 zile d la nastere se aduna un nr. impar d femei cre duc o gaina fiarta cu tigara si bani in cioc prajituri si chestii d astea si se chefuieste

pana tarziu in casa in care va fi dus noul nascut, iar sotul mamei tre sa fie prezent si nasul (eu normal k voi fi in spital), iar gandul k va fi singur cu atate p cap il oripileaza.![]()
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+32
Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!
raluci_b spune:
neata fetele, multumesc de raspunsuri krelia, kathy, deseara am sa sun la nenea deva sa-i zic ce simt. dimineata am parca 2 legate dar scurte si mai am si seara sa zic tot 2, dar nu-mi pot da seama daca se si incordeaza burta ea fiind destul de tare dar am sa urmaresc cu atentie.
oricum eu cand am contractii stau linistita respir bag 2 nospa si gata
ralia concediu placut - mutare placuta
simina - ai grija cu energia asta si cu plimbarile sa nu exagerezi
rgagapie - sotul meu era cu incestul, si eu ncerc sa ma imaginez cu bebe in brate si desi abia astept prca nu ma vad 
ancuta - te asteptam cu vesti proaspete de la nenea doctorul
edelya - dar parca tu schimbi semnatura odata cu mine, vinerea, sau am luat-o pe 
pupam fete dragi, lavi, stephy, floricik, simi, ralia, de fapt pe toate
31+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro