Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)
Raspunsuri - Pagina 19
rgagapie spune:
Neatza si d la mine, vreau si eu
k am mare nevoie.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+32
Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!
laurairina13 spune:
Tiusca, mai scrie-ne despre tine..ca sa umpli cat mai repede mai multe mesaje sa iti apara in timp real!![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Lavinia, unde esti matale cu cafelutili???Nu vezi ca lumea pe aici mormaie dupa o cafea??? ![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
Buna dimineata fetelor,
M-am trezit si eu de ceva vreme si acuma astept budinca calda de la Lavi si ma duc sa citesc din urma, ca is pe la pag 13.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
rgagapie spune:
Aseara am avut insomni, nici dupa c am inchis compu nu am putut sa dorm. Sunt stresata pana merg sa vad rezultatul analizelor. Pe la 11 au programare abea astept.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+32
Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!
Ramonika spune:
neata burtici,
raportez si eu prezent, insa cu somn si fara chef de mesaje detaliate deocamdata. 
tiusca spune:
Va spuneam ca eu inca prestez munca la birou.Ma simt bine inca si in plus daca Matei ma vede stand acasa,nu mai vrea nici el la gradi.
tiusca spune:
Ca si la prima sarcina,burtica mea este mica si desi stiam ca se va intampla si de data asta tot sunt stresata cand aud voci in spatele meu de la colegi,prieteni si chiar de la mama ca burta mea este prea mica.
tiusca spune:
La prima sarcina am nascut natural si se pare ca si acum tot asa va fi,insa sper si eu la o epidurala "mica".Inca mai negociez cu dr.A zis ca vb.dupa 37 de sapt.Nu as mai vrea sa experimentez acele dureri.
Ancutza_Bro spune:
neatza fetelor...beau si eu o
cu voi 
Camy, Laurairina multumesc pt grija...m-am trezit in dimineata asta fara dureri dar burtica tot tare...inca mai sunt putin ingrijorata pt ca e prima oara cand patesc asa, probabil nu e nimic de speriat dar cu cat se apropie momentul, cu atat creste paranoia
... va 
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!