Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)
Raspunsuri - Pagina 16
shtephy spune:
Katy am vazut poze cu burtica Si cu Andriusik cel dragut.
Acum ca ai ajuns la 34 s poate te potolesti cu atatea smotruieli si stai locului ca intr-adevar esti campioana la dureri.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
rgagapie spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ralia![]() .. dar mai e putin pane departe.. iar cand vom tine bebelina o sa uitam de abstinenta asta impusa..noroc ca suntem 2 bosorogi simpatici, care gasim imediat cum sa compensam lipsa sexului..oli 27 + Ana Theodosia |
Nu ziceam k e interzis, dar p la inceputl odiseei era cineva care spunea k sotul nu vrea sa fac
k asta ar insemna incest. Lasa k 16 kg. nu e chiar asa d mult. Eu ma pot luda k am luat doar 8 pana luna trecuta (dar tinand cont d faptul k eram
inainte iar dr. mi-a recomandat sa nu iau nici macar 1 kg. 

). Numai d curiozitate dr. tau e barbat?K gine meu este(el mi-a recomandat sa nu ma ingras), iar dr. d familie e femeie si mi-a spus sa ii transmit k sa nu se mai ingrase el

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+32
Maya PaulaAMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!
shtephy spune:
Ralia
m-am prins ca eu sunt Ramona
.
Fain cu mulajul burticii
.Eu mi-as dori acum niste mulaje sau cum s-or chema,ca imi scapa acum,pentru manutele si piciorusele bebelusului.
Spor la renovari si bafta la finantari.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
shtephy spune:
| citat din mesajul lui rgagapie gine meu este(el mi-a recomandat sa nu ma ingras), iar dr. d familie e femeie si mi-a spus sa ii transmit k sa nu se mai ingrase el ![]() Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +32 Maya PaulaAMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!! |

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+
ralia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rgagapie
Nu ziceam k e interzis, dar p la inceputl odiseei era cineva care spunea k sotul nu vrea sa fac k asta ar insemna incest. Lasa k 16 kg. nu e chiar asa d mult. Eu ma pot luda k am luat doar 8 pana luna trecuta (dar tinand cont d faptul k eram inainte iar dr. mi-a recomandat sa nu iau nici macar 1 kg. ![]() ![]() ). Numai d curiozitate dr. tau e barbat?K gine meu este(el mi-a recomandat sa nu ma ingras), iar dr. d familie e femeie si mi-a spus sa ii transmit k sa nu se mai ingrase el ![]() Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +32 Maya PaulaAMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!! |
da, dr meu este barbat si este si prieten de familie de 15 ani, ne stim din adolescenta sive obisnuit cu mine la 50-55 kg, nu la 78 cat am acum
.. dupa casatorie, dupa ce ne-am lasta de dansuri am facut 60 kg, iar dupa ce am ramas insarcinata am tot crescut
.. adevarul este ca m-am si alintat, in limite rezonabile zic eu, dar mai mult la dulciuri.. teama dr este ca eu aveam tensiunea mica inainte, acum o am cam mare si daca tot mai cresc in kg, sunt predispusa la preeclamsie (nu prea stiu eu bine ce e aia, dar stiu doar ca face f f rau la bebe).. asa ca acum ma mai abtin..dar super faza spuse de dr ta, am sa ii spun si lui la fel..ca si el are o burtica de bortoshel..
oli
27 +
Ana Theodosia
ralia spune:
| citat din mesajul lui shtephy Ralia m-am prins ca eu sunt RamonaFain cu mulajul burticii .Eu mi-as dori acum niste mulaje sau cum s-or chema,ca imi scapa acum,pentru manutele si piciorusele bebelusului.Spor la renovari si bafta la finantari. ![]() _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 30+ ![]() |
mulajul pt manute si picioruse l-am luat pt fonutza mea care cred ca intr-o saptamana o sa iasa din burtica mamiticii..iar pt galuscuta noastra o sa comandam mai incolo..
sa stii ca nu sunt scumpe si sunt pt toata viata.. 70 ron..
multumesc de urari..
oli
27 +
Ana Theodosia
shtephy spune:
Dana n ma bucur ca e bine prietena ta si bebelusul.
Abia astept sa vad ce a facut fotograful.![]()
Am revazut la semnatura 2 fete frumoase,tu si Eva si o burtica la fel de frumoasa de 32 si 33s.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Katy am vazut poze cu burtica Si cu Andriusik cel dragut. Acum ca ai ajuns la 34 s poate te potolesti cu atatea smotruieli si stai locului ca intr-adevar esti campioana la dureri. ![]() _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 30+ ![]() |
as vrea eu sa ma apuc da de unde am de facut curatenie in toata casa pt duminika ca ii fac ziua lui asta mic si am musafiri plus ca vineri si sambata am de facut mancare si cumparaturi deci

Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Katyuscha21 spune:
cateodata stau si ma intreb singura de unde mai pot sa mai suport atatea dureri da ce nu face o mama pt puiul ei?nu?rezist si suport orice numai sa stiu ca,copii imi sunt bine.
Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
ralia spune:
merg la somnik, fele dragi, caci sotul meu doarme ca un ingeras si mie atat de drag ca nu ma pot abtine sa nu il iau in brate,, iar daca ma bag in bratele lui, adorm imediat, atat e de cald si pufos..
am ombservat ca de cand sunt insarcinata, iliubesc si mai mult.. am momente in care ma trezesc noaptea si il privesc cum doarme, simt ca imi creste inima de fericire si multumesc lui Dumnezeu ca l-am intalnit!..asta pana dimineata cand isi cauta disperat maieul sau ciorapii si nu stie de unde sa ii ia si ma priveste cu niste ochii de copil neindemanatic, de imi vine sa ii crap capul..dar tot il iubesc pe gandacel!
hai ca ma duc la somn, ca deja o iau pe aratura ca baba beata!
oli
27 +
Ana Theodosia