Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Katyuscha21 se pare k suntem singurele care mai bantuim p aici la ora asta, sau ink nu s-a trezit schimbul 3??

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +32 Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!

la mine e abia 2.30 ziua
tu ai insomnii?

Alexandra 34 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut burtici...sunt si eu pe-aici dar demoralizata rau...de pe la ora 8 in seara asta am burtica tare si niste dureri cam naspa cand de burta, cand de spate , cand de amandoua ...am luat un nospa la 9 si nu a avut nici un efect, abia la al doilea, pe la 11 jumate parca s-a mai relaxat burtica mea...ma rugam de bebelina sa mai stea putin la mami in burtica, sa nu vrea sa iasa acum...oricum maine am programare la eco si ii povestesc si doctoritei... o sa incerc sa adorm de-acum.... maine o sa citesc din urma... va pupacesc, noapte buna

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralia

Cucuvelelor, , sa vedeti faza: mi-a adus barbat'-miu scaunul balansoar pentru alaptare. Acum, eu ma intreb: daca mi-a adus scaunul, el mai are scaun la cap?
Ma duc sa ma dau in balansoar ... hatzana-ma, hatzan-ma ....

oli 27 + Ana Theodosia

, pai pana nasti poate il folositi la altele......

Ramona +32 Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ralia

Cucuvelelor, , sa vedeti faza: mi-a adus barbat'-miu scaunul balansoar pentru alaptare. Acum, eu ma intreb: daca mi-a adus scaunul, el mai are scaun la cap?
Ma duc sa ma dau in balansoar ... hatzana-ma, hatzan-ma ....

oli 27 + Ana Theodosia

, pai pana nasti poate il folositi la altele......

Ramona +32 Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!

la altele nu prea putem, ca ar fi incest..dar e criminal balansoarul.. cred ca in noaptea asta dorm in el

oli 27 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

la mine e abia 2.30 ziua
tu ai insomnii?

Cam asa ceva iar al meu , d il aud din cealatla camera cum sforaie si mie asa d ciuda p el...Noaptea dorm ceva mai greu, dar in schim dimineata d pa la 7 pna la 12 recuperez .

Ramona +32 Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Ralia daca imi amintesc bine la tine era cu nu la sau , sau nu ?

Ramona +32 Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

Ralia daca imi amintesc bine la tine era cu nu la sau , sau nu ?

Ramona +32 Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!

la mine e interzis la mancare (ca am luat 16 kg pana in luna a 7-a) nu la sex, dar de frica sa nu pier bebelusha.. nu am prestat deloc de 7 luni.. dar mai e putin pane departe.. iar cand vom tine bebelina o sa uitam de abstinenta asta impusa..noroc ca suntem 2 bosorogi simpatici, care gasim imediat cum sa compensam lipsa sexului..

oli 27 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ancutza poate odihna iti va face bine.Pup sa treaca durerile si sa te simti bine.

Ralia sa stapaniti sanatosi tot ce ati cumparat pentru bebe

lumi ma bucur din suflet ca ti-a dat vesti bune medicul.Numai din astea sa fie!In ce perioada e plecat?Mi se pare super de treaba ca intentioneaza sa te prezinte unui alt medic.

Simina ma bucur ca ai aparut si ca cea care te-a tinut departe de noi a fost o pana de internet si nu ceva mai grav,desi cred ca ti-a fost greu 2 zile fara viata virtuala.

RamoC nu stiu ce sfat sa iti dau,dar iti zic ca imi pare foarte rau de nepotica ta si fratele tau.O condamn foarte tare pe sotia lui,nu inteleg si nu o voi putea face niciodata cum o mama isi poate abandona copilul,parte din trupul si sufletul ei.
Cat despre tine,ai facut un sacrificiu mare pentru care sunt sigura ca vei fi rasplatita,lasand-o pe mama ta sa aiba grija de fetita si nu de tine si puiul tau.Tu ne ai pe noi.

Krelia subscriu.Nu avem voie sa ne inecam ca tiganul la mal,putem regreta asta.Trebuie sa avem mai multa grija de noi.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

multumesc Ramona..
abia astept sa terminam renovarea la casa in care vom loui ca sa ma pot apuca de decorat camera pufeletului nostru drag.. are sotul meu niste idei, ca abia astept sa le punem in practica (asta daca si faecm rost de toata finantarea necesara:).. sambata imi face mulajul la burticutza si il vom aseza in salonul unde va fi pinacoteca, istoria in fotografii a vietii noastre..

oli 27 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

adica multumesc shtephy

oli 27 + Ana Theodosia

Mergi la inceput