Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (117)
Raspunsuri - Pagina 17
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralia merg la somnik, fele dragi, caci sotul meu doarme ca un ingeras si mie atat de drag ca nu ma pot abtine sa nu il iau in brate,, iar daca ma bag in bratele lui, adorm imediat, atat e de cald si pufos.. am ombservat ca de cand sunt insarcinata, iliubesc si mai mult.. am momente in care ma trezesc noaptea si il privesc cum doarme, simt ca imi creste inima de fericire si multumesc lui Dumnezeu ca l-am intalnit!..asta pana dimineata cand isi cauta disperat maieul sau ciorapii si nu stie de unde sa ii ia si ma priveste cu niste ochii de copil neindemanatic, de imi vine sa ii crap capul..dar tot il iubesc pe gandacel! hai ca ma duc la somn, ca deja o iau pe aratura ca baba beata! oli 27 + Ana Theodosia |
pentru prima parte,
pentru a doua parte ,si somn usor pentru ultima ._
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+
Katyuscha21 spune:
am vazut reportajut cu fetita de 5 luni moarta intr-un accident de masina si mama ei in coma.
am plans de nu mai pot si bebe e agitat de mult nu a mai fost asa.ce se intampla in ro nu ma mai intorc in ro numai daca o fi sa fiu la batranete si sa fiu ingropata akolo da in rest Doamne daca nu am avea familiile acolo nici in vizita nu as veni credetima.

simt ca ma doare sufletul si am o piatra mare pe inima de cand am vazut reportajul asta.
Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui ralia merg la somnik, fele dragi, caci sotul meu doarme ca un ingeras si mie atat de drag ca nu ma pot abtine sa nu il iau in brate,, iar daca ma bag in bratele lui, adorm imediat, atat e de cald si pufos.. am ombservat ca de cand sunt insarcinata, iliubesc si mai mult.. am momente in care ma trezesc noaptea si il privesc cum doarme, simt ca imi creste inima de fericire si multumesc lui Dumnezeu ca l-am intalnit!..asta pana dimineata cand isi cauta disperat maieul sau ciorapii si nu stie de unde sa ii ia si ma priveste cu niste ochii de copil neindemanatic, de imi vine sa ii crap capul..dar tot il iubesc pe gandacel! hai ca ma duc la somn, ca deja o iau pe aratura ca baba beata! oli 27 + Ana Theodosia |
tie asa de drag cum doarme ca lai trezi
sa il trezesc si sa il pup si se enerveazasotul meu sia lasat barba bine nu prea mare ca i-am zis ca il tund prin somn
si ieri primise un avertisment de la o persoana ca parcheaza pe locul lui si ca el plateste pt asta si ii zic la sot ca sa se duca maine asa piptanat la propietarul parcarii ca ala se sperie si ii da pe gratis loc de parcare.
Alexandra
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

shtephy spune:
Katy nu e vorba de ce dureri induram pentru bebe,ci ca trebuiesc evitate mai ales cand cunoastem motivul ca sa nu regretam,Doamne fereste.Stiu ca tu nu ai nici un ajutor,asa cum am eu si ma consider foarte norocoasa din punctul asta de vedere,dar prea le bucataresti si le smotruiesti.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
rgagapie spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 am vazut reportajut cu fetita de 5 luni moarta intr-un accident de masina si mama ei in coma. am plans de nu mai pot si bebe e agitat de mult nu a mai fost asa.ce se intampla in ro nu ma mai intorc in ro numai daca o fi sa fiu la batranete si sa fiu ingropata akolo da in rest Doamne daca nu am avea familiile acolo nici in vizita nu as veni credetima. ![]() ![]() simt ca ma doare sufletul si am o piatra mare pe inima de cand am vazut reportajul asta. |
Draga mea aste nu se intampla numai in Ro, doar k aici media face circ, eu am incetat sa ma mai uit la stiri pentru k nu vezi altceva decat crime, accidente si alte grozavii. Peste tot se intampla stfel d accidente doar k acolo nu se arata, deoarece soferii sunt mult mai civilizati decat la noi iar aceste reportaje ar trebui sa fie un semnal d alarma.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+32
Maya PaulaAMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!
shtephy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asta-i intr-adevar cea mai buna replica

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Katy nu e vorba de ce dureri induram pentru bebe,ci ca trebuiesc evitate mai ales cand cunoastem motivul ca sa nu regretam,Doamne fereste.Stiu ca tu nu ai nici un ajutor,asa cum am eu si ma consider foarte norocoasa din punctul asta de vedere,dar prea le bucataresti si le smotruiesti. ![]() _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 30+ ![]() |
da iubita da cine sa le faca daca nu eu ca sotul saracul vine terminat de la munca.eu tac curatenie numai ca Andrei al meu mancalar mama ma termina
Alexandra
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

shtephy spune:
Am fugit si eu in patut.
Somnic dulce si pufos tuturor.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
Katyuscha21 spune:
fetelor eu va las sa aveti o noapte buna si nonik usor si linistit eu ma duc la treburi ma duc sa fac haleala![]()
Alexandra
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
vias spune:
hello la ceas de noapte..si eu..pe aici..
am adormit devreme cu Pustache...si acum stau si ma uit pe pereti 

RamonaC imi pare rau pentru nepotica ta...asa zic si eu...de ce da DD copii celor care nu vor sa fie parinti????? ![]()
Tu incearca sa fii tare pt bebita al tau 
Tiusca bine ai venit, sarcina usoara in continuare...si sa-ti traiasca baieteii ![]()
Krelia ...eram curioasa...cu ce s-au intors de la cumparaturi sotul si soacra ta?????? S-au descurcat???![]()
Ancutza_bro ai grija cu contractiile... sper sa treaca si sa te simti bine..
Ralia sa-ti fie de bine concediul....deci te asteptam sa scrii des...iar despre cumparaturile de la BE...sa le foloseasca bebelul sanatos! 

Lumi felicitari pentru medicul tau atat de dragut si pentru vestile bune...
Vad ca foarte multe fete scrieti de contractii...eu stiu ca pe ultima suta de metrii contractiile sunt si ele ceva normal...si ca isi mai fac simtite prezenta, dar cum vin, asa trec...
Sper sa fie si la voi cazul asta si nimic altceva...
Ma duc si eu langa Pustache....
Noapte buna!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE