Caritate - Michael Jackson & Fanclub - 2
Raspunsuri - Pagina 8
purple_blue spune:
Au intrat in cont 80 lei de la dariaevelin
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
ade_ spune:
Vesti bune! In cateva zile va fi gata site-ul.Azi am dat untimele detalii .Am aflat si cum pot face cont de paypal si de indata ce voi obtine cardul de la banca voi face acest cont.
purple_blue spune:
Iona - 100 lei
avem 1.099 lei
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
oana_n spune:
iona
si sa dea Domnul sa se adune cat mai multi. Cum a ramas pana la urma cu patuturile?
purple_blue spune:
Cu patuturile a ramas ca ne interesam fiecare ce si cum, asa stiu eu.
Apropo de extras, nu pot sa il salvez ca sa il atasez pe mail. Vad acolo ceva cu Windows Life...o sa incerc sa vad ce e aia.
ade_ spune:
De maine se poate accesa site-ul asociatiei:
www.citadelaalbastra.ro
S-au mai adaugat poze si pe hi5,de la donatia de azi.Puteti vedea si un bebelus conectat la perfuzie si care se bucura de caldura unui radiator intr-un salon plin de egrasie.Cred ca e o poza graitoare si revoltatoare.
Prin munca neobosita a unei voluntare,in numarul din data de 28 oct va aparea un articol despre programul asiciatiei in revista Lumea Femeilor si un alt articol in revista Ioana(nu stiu inca in ce data).
Ce parere aveti daca am angaja casieri-colectori ca sa stranga donatii pe baza de chitanta de la populatie ? Stiu ca este cam riscant fiindca nu sti pe cine angajezi si pot fi persoane profitoare care sa ia bani fara chitante sau sa faca cine stie ce lucruri nelalocul lor.Totodata angajarea casierilor ar grabi strangerea banilor pentru renovare,dar este si riscant atat fiindca putem ajunge pe la Politie sa dam cu subsemnatul cat si fiindca riscam sa se scrie prin ziare despre noi cine stie ce ( daca angajatii fac prostii).
Nu stiu cum ar fi mai bine sa fac.
S-a lovit cineva de o situatie asemanatoare?
Astept sugestii
Cu drag,Ade
Alexia27 spune:
Ade, ai reusit sa faci descrierea aia?
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
ADRIANKA spune:
Am trimis si eu acum ceva banuti prin contul paypal trimis de Oana.
..................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Caritate - FanClub DC Michael Jackson, implica-te si tu
Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...
oana_n spune:
Adrianka au intrat de la tine 30 euro in contul de paypal.. ti-am trimis mailul de confirmare!