Caritate - Michael Jackson & Fanclub - 2
Raspunsuri - Pagina 7
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ade_ Nu am primit inca un raspuns de la atelierul mestesugaresc.Au zis ca pana saptamana viitoare nu are cine sa imi dea un raspuns.Mai astept. |
Bine ca exista o speranta, nu? Nu au spus ca nu se poate din start? Sau habar nu au pana nu studiaza problema sau vine persoana responsabila ?
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
ade_ spune:
Nu imi pot spune daca se poate sau nu pina nu vine seful.Trec pe la ei joi,pe 15,ca atunci vine sefu din concediu.
ade_ spune:
Buna! Am sa plec in weekend cu parintii mei si nu stiu daca o sa am acces la internet.Daca nu ne "vedem" sa nu ma dati disparuta.Ma intorc Duminica .Va doresc si voua weekend placut.
Cu drag,Ade
melku spune:
sa ma introduceti si pe mine la socoteli, da? ca neaparat trimit! numai sa gasesc o transilvania prin drumurile mele si trimit. neaparat!
aveti idee, daca pun de la alta banca, platesc vreun comision?
ca n-as vrea sa dau bani bancilor, acum
oana_n spune:
melku mai mult ca sigur cred ca au ceva comision de x% din suma pe care tu o tranzactionezi dintr-o banca in alta. asa ca mai bine gasesti un BT !
melku spune:
da. asa gandeam si io.
nu le dau nimic.
mai bine mai pun la donatie decat sa le las astora.
sa vaz unde-i BT-u' asta ca n-am nici una in drum.
purple_blue spune:
Weekend placut Ade
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
dariaevelin spune:
Am trimis si eu prin transfer de pe card. Sper sa fi ajuns( va rog sa confirmati). Voi mai adauga bani si luna viitoare,la salar.
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dariaevelin Am trimis si eu prin transfer de pe card. Sper sa fi ajuns( va rog sa confirmati). Voi mai adauga bani si luna viitoare,la salar. |
Cand i-ai trimis. Daca azi, inca nu au ajuns...
dariaevelin spune:
da,astazi i-am trimis. Chiar inainte( cu cateva minute) de-a posta pe forum. Sper sa ajunga. A mai trimis cineva direct de pe card?