Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ego_81

multumesc, honeybaby.

vroiam sa va mai intreb despre morfologica de trimII. ma intereseaza care sunt ecografistii cei mai recomandati din buc. Eu stiam de Iosup, insa in ultima perioada am citit si destule pareri contra...

multumesc.

Semneaza petitia online pentru acordarea la timp a indemnizatiei CIC

http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html

mai este Herghelegiu(greeu de prins un loc la el, ar tb sa suni de azi) si Dinu Adela(la CMU arcul de triumf)

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 13+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

buna fetelor

va pupic pe toate azi vineri!!!! inceput de weekend. va urez weekend fara greturi, ameteli, dureri de burtici....
sa ne bucuram de zilele astea mai clade, pana vin ploile si frigul.
crema de burtica eu mi-am luat de la sanosan, crema pt burtica, costa 26 lei. mai au daca vreti si pt sani, coapse. deocamdata am luat pt burtica doar si incerc sa-mi dau zilnic, daca nu uit. si uleiul de masline am auzit ca e fff bun, deocamdata nu am incercat, dar o sa am in vedere.
sa ve interb, e ok daca beau in fiec zi cam jumate de canuta de cafea, nu prea tare, cu lapte. sau e interzisa cafeua? unii zic sa nu bei deloc...
dar mi-e imi e foarte greu fara. stiu ca alcoolul e total interzis. in rest...

va dulce pe toate, si va citesc in continuare, si in weekend daca am timp.

asteptand pe bebe 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Dayanara ma tot uit la Stokke Xplory ala de ziceai tu acum ceva capitole! l-am gasit pe ebay si in Anglia si Germania cu preturi intre 250 de lire pana la max 500 -600 de euro. tu l-ai vazut live pe carucior? mi se pare asa de mic compartimentul ala pt bebe....sau mi se pare?

am gasit unul la 300 de lire cu o gramada de chestii incluse si e turcoaz:) tine-ma doamne ca il pun pe sefu` meu sa se duca sa il ia!
oare e bun pana la 2 ani? totusi mi se pare mic...

Bebe in 17 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

dna Dr Dinu este o doamna extraordinara si nu prinzi greu programare. Eu mi-am facut acum cateva zile pentru inceputul lui noimebrie si pentru prima sapt din ianuariela CMU Arcul de Triumf. Pentru dl dr Hergehelgiu slabe sperante, la Euroclinic este ca la nebuni, abia gasesti loc la un dr bun.

Sabina 10+, mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Acum ca am mai citit din urma , spun si eu bun venit noilor burtici, Anya si Amalthea, si sa va dea DD bebei sanatosi si puternici

Eu sant in plina desfasurare culinara: incerc sa termin o ciorba taraneasca de vacuta, la care ma gandesc de cateva zile...sant cu cartea de bucate lana mine pentru ca nu am mai facut niciodata
Am mai facut ficatei de pui...o reteta delicioasa cu praz si mnustar, iar aseara mi-am facut ciupercute umplute la cuptor...
M-am imbatat de la mirosuri..dar eu mananc o simpla gulie...ca m-am saturat deja doar facand

Anca
17+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby stokke e dupa parerea mea un carucior foarte bun, toti pe care cunosc si.l au sunt foarte multumiti, incape bebe acolo, stai linistita, acum problema mea e ca e un carucior foarte inalt, se regleaza intr.adevar, deci copilul poate vedea la inaltime , e bine pt el, dar cum eu sunt mica de statura nu stiu cum o sa arat cu el :))
oricum spre el inclin
quinny buzz imi place mult de tot, dar modelele trecute au avut o problema cu rotile...acum asta de.l vreau eu e pe 4 roti nu 3 deci o fi mai bun
urmareste aici demonstratia, in drepta jos
http://www.stokke-stroller.com/en-gb/stokke-xplory-stroller.aspx

sau aici http://www.youtube.com/watch?v=Gg8mZ29w7kU

vine ca orice carucior cu landou si scoica si partea sport cum se zice...eu cred ca.l iau fara landou si scoica, de asta nu ma va costa asa mult

roxana 13+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru sa fac capitol.

Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

O noua fila de poveste

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Nu bun nou capitol... duce tot la asta pe care l-am epuizat... Acu fug sa bag ceva la ghiozdanel ca mor de foame, dar promit ca revin cu reteta mea speciala de varza cu smantana

A, sa nu uit sa le zic si eu noilor mamici bun venit si sarcina usoara si frumoasa si bebei sanatosi

cu bebica de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

O noua fila de poveste

Oana

Mergi la inceput