Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amalthea si eu am o mica problemutza...incerc de ceva timp sa ma lamuresc unde ar trebui sa postez DPN-ul si tot nu reusesc....daca ma puteti ajuta pls!!! si...am incercat pe PM dar nu mi-a iesit... Roxana 14sapt+ |
amalthea vad ca nu ai PM activat de-aia nu merge sa trimiti.
Scrie aici toate datele si te trec in listuta!

asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
ego_81 spune:
buna seara, Burtici!
va rog sa imi spuneti si mie voi ce creme folositi pentru burta? pentru coapse? pentru sani?
multumesc
Semneaza petitia online pentru acordarea la timp a indemnizatiei CIC
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
krys_nico spune:
Rebiana, Honeybaby, multumesc mult de tot.
Si eu citisem pe net ca se face intre 15 si 18 sapt, am zis sa va cer si voua sfatul.
Ma voi duce totusi luni dupa-amiaza, ca din pacate dl dr are program doar de la 8 la 13:30 si dupa amiaza niciodata, doar cand e de garda. Si e mai greu cu plecatu asta de la servici, adik cu intarziatul ceva timp la servici.
babyangel spune:
| citat din mesajul lui ate_09 Azi din ceva lipsa de ocupatie la birou...m-am apucat sa fac o listuta pe care o gasiti la semnatura mea. Cand aveti timp poate aruncati un ochi sa-mi ziceti ce parere aveti. Si daca sunteti de acord...sa ma ajutati sa o facem cat mai completa. In felul asta o mai scutim si pe oana , ca o stresam destul cu capitole noi![]() asteptam un 17+ Doamne ajuta! ![]() bebe mic Lista burtici si bebici "Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste'' |
Am vrut sa completez in listuta dar nu pot, asa ca te rog pe tine: Bistrita, 19.04.1979, Maternitatea Bistrita, Dr. Iuliu Silvesan, epidurala.
Mersi..pupici!
Anca
17+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas
krys_nico spune:
Legat de dormitul cu puiu mic eu una as prefera sa doarma la el in patut, nu dati cu rosii
. Asta e parerea mea deoarece nu vreau sa se invete sa doarma doar cu mine, as vrea sa poata dormi si singur. Am un exemplu foarte clar, pe nepotzica mea care la 10 ani nu vrea sa doarma singura si doarme doar cu bunica altfel nu de nicio culoare.
Bine, acum asa as vrea, om vedea daca vrea si bebe mic sa doarma in patutul lui. Oricum el va fi permanent langa mine, deoarece noi nu avem decat 2 camere si patutul va fi langa mine in dormitor, deci oricum o sa il pot veghea la orice ora din noapte.
Eu ma retrag acum! Va spun de pe acum somn usor la burtici si bebici! 

babyangel spune:
| citat din mesajul lui dayanara babyangel, acum am citit din urma...nu stiu unde ai tu alea 66 de kg puse, ca eu cand te.am vazut in poza aia cu tricou alb, erai slaba si cu burta de gravida, probabil depinde si de conformatie, dar si mie imi place cum imi sta la fata si acum am si fund ca inainte nu prea era de unde:)) roxana 13+ arturo si ivan (2.12.2006) |
Dayanara, voi incerca sa pun niste poze mai recente sa vezi ca mi-a mai crescut si burtica si falcutele..de fund ce sa mai zic...nu mi-a lipsit niciodata!
Anca
17+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas
honeybaby spune:
Ego - eu ma dau cu o ''salata'' facuta de mine. Intr-o cutie de dove butter body ( era singura care o suportam cand aveam greturi) am adaugat ulei de masline, ulei de migdale si vit E uleioasa. Uit sa ma dau in fiecare seara . Ma dau la doua zile , cand imi fac baie la cap.
Denisa,
13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui oanka80 cer si eu sfat de la mamicile veterane: pe langa mult discutatele patuturi si caruturi, ce alte obiecte trebuie sa existe in casa unei proaspete mamici atunci cand vine cu puiul acasa de la spital? am gasit pe mail o lista cu lucruri utile pt acasa dar e f aerisita si mi-as dori sa stiu tot de la voi cele ce a trebuit sa duceti greul la primul bebe. va pup pe toate fara exceptie si sar in pat sa stau la orizontala o ora caci si azi am umblat de mi-au iesit ochii ![]() "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon 17+ - Maria-Emilia*mamica unui fluturas* |
Alte lucruri care tb sa le ai in casa:
- termometru de camera, de baie, cat si de luat temp copilului
- cadita, unde ii vei face baie..si ar m fi, dar nu imi aduc aminte acum..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
11+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ego_81 spune:
multumesc, honeybaby.
vroiam sa va mai intreb despre morfologica de trimII. ma intereseaza care sunt ecografistii cei mai recomandati din buc. Eu stiam de Iosup, insa in ultima perioada am citit si destule pareri contra...
multumesc.
Semneaza petitia online pentru acordarea la timp a indemnizatiei CIC
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
ate_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babyangel
Am vrut sa completez in listuta dar nu pot, asa ca te rog pe tine: Bistrita, 19.04.1979, Maternitatea Bistrita, Dr. Iuliu Silvesan, epidurala. Mersi..pupici! |
gata te-am actualizat
Eu pe burta ma dau cu o crema cu galbenele e ca o vaselina f grasa...nu stiu cat ma ajuta dar momentan nu mi-am cumparat altceva.
asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

arturo si