Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana, bafta maine la eco si TT ca mi.am adus aminte ca.l ai maine, sa vii cu carucior!

Doamne ajuta sa fie totul bine! Mi-ar placea sa-mi spuna de-i baietel sau fetita sa incep sa ma gandesc serios la nume!
La mine a inceput sa ia burta amploare! Ma uitam astazi imprejurul meu si apoi priveam oglinda... s-a rotunjit bine burtica! Ce drag mi-e!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

hellooooooo mamici. eu oficial incep weekendul de azi caci vinerea am zi libera. sunt f fericita caci azi am cumparat primele hainute ale mariei mele si ma uit cu mare drag la ele cat sunt de mici si scumpele. am luat 2 body-uri de bumbacel 100%, botosei, manusite pt primele zile si sosetele. toate sunt roz cu floricele . a dat peste mine sotul la timp ca intentionam sa mai aleg din ce imi arata vanzatoarea si el zice sa nu ma grabesc cu hainutele. nu voi lua multe ci doar ce imi place in mod deosebit. cer si eu sfat de la mamicile veterane: pe langa mult discutatele patuturi si caruturi, ce alte obiecte trebuie sa existe in casa unei proaspete mamici atunci cand vine cu puiul acasa de la spital? am gasit pe mail o lista cu lucruri utile pt acasa dar e f aerisita si mi-as dori sa stiu tot de la voi cele ce a trebuit sa duceti greul la primul bebe.
va pup pe toate fara exceptie si sar in pat sa stau la orizontala o ora caci si azi am umblat de mi-au iesit ochii

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
17+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Are omul cateva ore treaba si voi scrieti romane ??!!!
Fetele noi -bine ati venit ! Sarcina usoara si bebe la termen va doresc.
Samaria- am vazut fetita. Tare simpatica ( la fel ca stapana si juniorul). Seamana cu o rasa de caini de stana. Nu-mi amintesc acum numele. Am o carte cu rase de catei trebuie sa caut acolo.
Roxanastau la casa dar nu am unde sa urc carutul, decat in masina. Sanii si-am mai revenit parca nu mai sunt asa moi, au revenit la viata.
Am vazut pozele before and after Ivan. Nu mi se pare ca esti mai grasa acum, iar Ivan e o combinatie interesanta intre tine si sotul.
Parca cand era mic semana mai mult cu tina , acum seamana si cu sotul.
Revin cu reteta pt varza calita ....

Denisa, 13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

bluekidoo- Urat!!! Mi-e sila de sistemul medical din Ro. Sunt cativa care nu asteapta bani si isi fac treaba cum trebuie dar sunt asa de putini....
Krys-nico - Dr mi-a spus ca TT se face intre 16 si 18 sapt , maxim pana la 20. Eu o sa-l fac la 16s si 4z. Cred ca depinde si de doctor. Mai bine suna si intreba sa fi sigura.

Denisa, 13 +

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio
rebiana, merci mult pt test, mie imi iese fetita, ar fi super!!! daca la tine s-a potrivit, sper si eu sa mearga. oricum, pana mergem la ecograf, macar sa avem speranta!!

Buna! Sarcina usoara! Am confundat numele si nu mai stiam cine m-a intrebat de test. La mine s-a potrivit la primul copil (am un baietel deja) nu stiu daca se va potrivi si la al doilea... vom vedea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krys_nico

Daca merg la doctor cand eu am 15 saptamani si 5 zile este ok sa-mi faca ecografia pentru TT?

Ca dl dr e de garda taman luni, pe 5, si eu fac 16 sapt miercuri, pe 7. Bine el mi-a zis sa revin peste 3 saptamani adica saptaman asta, dar n-a specificat exact cat trebuie sa am adica in ce data trebuie sa vin.

Voi credeti ca e ok daca ma duc luni?

TT se face intre saptamanile 15 si 18, asadar e ok sa mergi! Bafta multa!

Mergi la inceput

Varza calita !
Nu ma pricep la explicat retete, mai ales ca nu prea stiu cantitatile, pun din ochi.
Toc varza si ii pun sare. Calesc separat o ceapa in putin ulei, pana devine transparenta. Mai pun si ardei, nu obligatoriu, dar mie imi place cu ardei. Ardei nu stiu cati...cam o farfurie de ciorba plina. Daca va place picant puneti si ardei uiti. Adreii ii pus peste ceapa, i-am calit putin dupa care am adaugat varza si amestec pana se inmoaie un pic varza.
Pun bulion diluat intr-un pahar de apa peste amestec si bag la cuptor. O las pana scade bine si se ''arde'' la suprafata.
Sper ca ati inteles ceva

Denisa, 13 +

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu acum vreo luna aveam o pofta de varza tare de tot, efectiv ma luase cu tremurat , asa am mancat cruda, calita, acra, zile la rand pana credeam ca mi s.a luat, dar cum azi am citit varza varza aici, iar m.a luat pofta :))

idee cum se face n.am pt ca eu o fac asa din ochi, nu dupa reteta , tai ceapa calesc pn varza peste , apa si la fiert la cuptor

roxana 13+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

ioana sa-ti traiasca fratiorul!!.

child- daca ai loc pe lista ta cu intrebari as avea si eu una . Vreau sa stiu daca e ok sa imi vopsesc parul...a crescut mult si se vede urat, ma gandeam daca pot sa-i dau macar o nuanta naturala apropiata de culoarea parului meu.

asteptam un 17+ Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

http://athena1509.hi5.com - poze

Salutare fetele,

Am venit si eu de la munci, super oobosita si m-am pus sa beau un vin
[b]Ate[b/], sa stii ca eu deja m-am vopsit de 2 ori si nu este contraindicat...mi-am luat L'Oreal de 10 minute, si crede-ma ca in 10 minute nu se poate transmite nimika catre bebe..
Asa ca, hai fa-te frumoasa!

Anca
17+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

multam de retete dragelor!!! Maine fac neaparat!!
Acum mi-e pofta de paste cu branza...asa ca le=-am pus la fiert . Cine mai pofteste va invit la o portie

asteptam un 17+ Doamne ajuta!

bebe mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput