Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Castelana ma bucur ca esti vesela, fapt ce-mi intareste convingerea ca esti un om remarcabil! Eu maine sper sa aflu ce ascund in burtica dar orice ar fi voi fi fericita sa aflu ca e sanatos si a crescut bine pana acum! I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Draga mea Rebiana, merci, ma flatezi!
Pentru tzutzurel din burtica trebuie sa-mi revin, in plus cand o aud pe mama care e ca o floare la telefon ea fiind tot in spital...ma gandesc sa "fur" cat mai mult din meseria asta de mama, nu las nimic sa-mi afecteze puiul.
Mi-a revenit si vocea, semn ca linistea din casa noastra s-a terminat, dupa spusele lui sotus adoratus, am inceput sa pap, de dormit nu ma intrece nimeni.
Bafta maine la eco si sa fie bebe bine si sanatos, sigur e crescut si primesti felicitari!
te pup
castelana fericita
13+
bordeancavio spune:
buna fetele, ce fac burticile?
rebiana, merci mult pt test, mie imi iese fetita, ar fi super!!! daca la tine s-a potrivit, sper si eu sa mearga. oricum, pana mergem la ecograf, macar sa avem speranta!!
dayanara, la faza cu uitatul si eu am patit, tot felul de boacane. odata am luat ceva din masina mea din portbagaj si trebuia sa pun in masina sotului, iar eu bineinteles bagam tot cheia mea in a lui de nu incapea deloc, si el langa mine ma intreaba nedumerit: da ce faci?
a.... nu stiu. am uitat casetofonul in masina, nu stiam daca am inchis bine usa, etc... nu mai zic ca trebuia sa fac cate ceva pt servici si uitam instantaneu, trebuia sa imi pun o gramada de post-ituri, si eu sunt o persoana fff organizata de fel.
kossir, spor la barfe cu fetele, sa ne tii la curent.
roxana, bine ai venit, si te asteptam la barfe! sarcina usoara si fara probleme si bebe sanatos!
cred ca toata lumea a papat varza calita. si eu am mancat azi intamplator, ca asta era de mancare prin frigider. in rest ca pofte cam in fiecare zi inghetata! yummmy... mai am si ceva greturi, desi am mai trecut un pic... mai ma chinuie uneori.
bluekido, imi pare ff rau pt ce ai patit, bine ca nu a patit ceva bebe, ai grija mare de tine, nu te agita, nu te stresa, stai cat se poate de linistita si gandeste pozitiv. totul o sa fie bine c siguranta, o sa vezi.
va pupic pe toate

krys_nico spune:
Daca merg la doctor cand eu am 15 saptamani si 5 zile este ok sa-mi faca ecografia pentru TT?
Ca dl dr e de garda taman luni, pe 5, si eu fac 16 sapt miercuri, pe 7. Bine el mi-a zis sa revin peste 3 saptamani adica saptaman asta, dar n-a specificat exact cat trebuie sa am adica in ce data trebuie sa vin.
Voi credeti ca e ok daca ma duc luni?
samaria spune:
Dayanara:multumim frumos de aprecieri!
Eu cred ca am o fata comuna,de ochelarista,si de aia ti se pare ca ma cunosti,fiindca mi s-a mai intamplat sa mi se spuna asta de persoane pe care nu le-am intalnit niciodata inainte...sau,mai stii...?!

Bluekidoo:si eu m-am izbit de valul de nesimtire,prostie si indiferenta din spital,dupa cum am povestit de mai multe ori...Pacat,sanatatea mamicilor de copii ai viitorului ar trebui sa fie o prioritate! si se mai mira ca pleaca tinerii de aici...
Amalthea(Roxana):bine ai venit,sarcina si nastere usoara si multa sanatate!Ai DPN aprox. asemanatoare cu a mea,cum esti,cum te simti?

Liliana:sa-ti traiasca fetita,sa fiti sanatoase si sa dea DD o sarcina normala si o nastere usoara!Imi place mult de tot numele!

Alina:saru-mana de aprecieri!
Multi 

pentru carliontata ta Ioana,care e o dulcica si o frumusete, si sper sa am si eu deja luat modelul...![]()
Denisa:si sanii mei s-au mai lasat fata de prima parte a sarcinii,dar nu tre sa iei in seama fiecare maruntis,te rog,linisteste-te!Esti mai bine cu durerea de cap?
si
sa iti treaca!![]()
Maria
15+
Mami de Sammy
krys_nico spune:
Eu nu am apucat sa va spun nimic despre mine.
Sunt din Bucuresti, chiar magazine pt gravidutze prin Buc voi stiti? Ca eu am tot cautat si nu prea am gasit.
Sarcina dupa cum spuneam este in 15 sapt si e ok. Greturi am avut si eu vreo luna jumate si abia asteptam sa se termine, credeam ca nu se mai termina odata. In sfarsit pot si eu manca, deoarece in luna respectiva abia ma atingeam de ceva.
Abia astept sa mergem la eco sa vedem daca putem afla si noi culoarea caruciorului, ca tare nerabdatori suntem. Noi ne-am dori baietel, dar acu ce-o vrea DD ca si fata daca e sanatoasa sa fie ca e cel mai important.
15+
Ina_3040 spune:
Fetelor ce faceti? eu la lucru, ma bucur ca maine e deja vineri ![]()
Kossir, iti multumesc pt compliment si te tzuc
.
Bluekidoo, m-am ingrozit cand am citit prin ce experiente ai trecut la spital, alea sunt niste femei fara inima si nu merita sa lucreze in aceasta meserie. Si mama mea e cadru medical si stiu ca putini mai sunt care fac meseria cu inima, dar totusi mai sunt. proastele alea (scuze, dar nu le pot numi altceva) sunt o rusine a sistemului medical si din pacate sunt f multi ca ele.
M-am programat pe luni la un ecograf artistic 4D sa incercam sa vedem ce sex are bebe, sper sa stea cuminte sa ne putem uita. nu am mai avut rabdare pana pe 6 nov cand am ecograful oficial la spital... sper sa nu ii provoace vreun stres ecograful asta suplimentar.
va
pe toate si o seara cat mai buna.
Ina
14+
briza_marii spune:
Vai mai fetelor dar scrieti nu gluma
..asa imi place de voi de numai..doar ca imi pare rau ca nu am timp sa citesc si eu linistita tot ce povestiti voi pe aici. Ziua cum am un pic de timp cum intru si mai citesc cateva pagini, seara pana ajung acasa, pana fac ceva de papa..ma ia oboseala asa ca ma bag la pat.
Draga Ate mii de multumiri pt mailuri. Daca stiam ca sunt asa multe nu as fi indraznit sa te deranjez. 
Vreau si eu contul si parolele de la pozici, va rog!
Fug sa fac o varza calita ca m-ati omorat cu vorbaraia despre ea.
12+
dayanara spune:
rebiana, bafta maine la eco si TT ca mi.am adus aminte ca.l ai maine, sa vii cu carucior!
samaria, dar in ce oras esti tu?
ina, iti tinem pumnii pana luni sa afli culoarea caruciorului, nu cred ca.l stresezi pe bebe, stai linistita
denisa pare bun caruciorul, rotile arata destul de solide pentru drumuri denivelate, tu spuneai ca stai la casa? atunci nu.ti va fi greu sa.l cobori cred, sau daca ai lift si rampa e ok
despre sani, mie nici nu mi s.au intarit cine stie ce in schimb s-au marit, la prima sarcina la fel s.au marit si au ramas bine, fara sa atarne, fara fular sau bretele, acum sa vedem daca am noroc de data asta
mama mi.a zis ca are o asistenta pe acolo pe langa bloc, care lucreaza la municipal si e total impotriva sa ia bani, sa se poarte urat etc, si pt asta mari presiuni indura asa incat pleaca in franta in curand
roxana
13+
arturo si
ivan (2.12.2006)
amalthea spune:

da fetelor e o zi interesanta...si tare imi place sa mai citesc randurile scrise de voi....si sincer la cat de des mananc parca tot mi-e foame...mai ales ca imi si faceti pofta...eu am plecat sa pregatesc un desert...

ate_09 spune:
fetelor dati-mi si mie reteta la varza calita ca salivez aici 

.
Azi toata ziua m-am gandit la varzica voastra
...asa ca fie-va mila de mine si spuneti-mi si cum o pregatiti voi.
asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''