Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Am primit...saru'mana.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

14+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

jeni_h - pentru dureri de burtica si de orice fel poti incerca cu incredere supozitoare Uscosin. Sunt perfect sigure in sarcina si am inteles ca fac minuni.

bluekido - imi pare tare rau ca ai dat peste niste nesimtite de asistente. Cred ca a fost f traumatizant. Pentru ele sunt niste animale ca toate celelalte si nu le pasa catusi de putin ce scot pe gura. Ca Doamne fereste o femei mai slaba de inger sa auda ca asa incepe avortul ar fi picat jos si cine stie ce ar mai fi patit.
La ce spital sau clinica sunt duduile ?
Legat de greturi pot zice ca suntem colege si eu vars de mama focului si desi bebe creste si ecografista zicea pe 18 sept ca e cam dolofan, eu am slabit pana acum 8 kg. Ceea ce e bine ca am slava domnului de unde.

e in burtica +17
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Castelana ma bucur ca esti vesela, fapt ce-mi intareste convingerea ca esti un om remarcabil! Eu maine sper sa aflu ce ascund in burtica dar orice ar fi voi fi fericita sa aflu ca e sanatos si a crescut bine pana acum!
Gabihyla in sarcina asta n-am mai avut probleme cu anemia dar stiu ca e posibil sa se intample asta in lunile mai mari de sarcina. La sarcina cu Luca aveam ameteli, intr-adevar, si luam Tardyferon pe langa complexul de vitamine Elevit. Simptome....: ameteala, oboseala, simteam ca mi se taie picioarele uneori, senzatie de lesin...
Amalthea bun venit! Sarcina usoara si bebe nascut la termen si sanatos tun!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalthea spune:

si eu am o mica problemutza...incerc de ceva timp sa ma lamuresc unde ar trebui sa postez DPN-ul si tot nu reusesc....daca ma puteti ajuta pls!!! si...am incercat pe PM dar nu mi-a iesit...

Mergi la inceput

Rebyana multumesc pentru primire...cred ca esti nerabdatoare sa afli ce bebitz ascunzi in burtica....si de-abia astept sa ne dai vestea cea mare. sanatos sa fie oricum si [pupic]

Mergi la inceput

adik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Eu am scapat de starile de voma de vreo 3 saptamani.. dar alaltaieri probabil si din cauza febrei, a stresului si nu stiu din ce alte cauze m-a luat.. ca se adunasera toate..inclusiv o constipatie acuta... din fericire eu nu ma sperii atat de usor mai ales daca eu simt ca este totul bine da reusisera sa ma enerveze intr-un mod cum nu mi s-a intamplat niciodata si simteam ca le voi da cu ceva in cap... nu mi se pare normal sa se arunce in astfel de afirmatii fara a fi sigure de ceea ce spun.. si chiar daca ar fi fost inceputul unui avort ar fi trebuit sa incerce sa ma consoleze sa ma incurajeze cumva. nu stiu ce sa zic. poate si natura meseriei lor este de vina.. respectivele sunt la municipal dar din cate am inteles pe sectia lor sunt doar femei cu intreruperi sau pierderi de sarcina.. probabil pt ele orice femeie le trece pragul este o viitoare pacienta... plus ca tot timpul vorbeau de cati bani le-a iesit si cam cat cred ca le vor mai iesi pana termina tura.. nu s-au sinchisit nici macar de faptul ca eram langa ele. dar spre surprinderea mea erau tare dragute cu pacientele lor.. le vorbeau frumos si le ajutau de cate ori erau chemate... poate pt ca or fi cotizat... nu stiu ce sa zic... cert este ca innainte sa plec au inceput sa-mi de-a sfaturi despre cum sa ma alimentez.. sa mananc fructe si sa beau lichide multe... iar mancare sa mananc putin si des...
acum sunt mult mai linistita.. aseara l-am simtit pe bebe miscand pe la 23:30 asa ca sotul a purtat o discutie cu el si incerca sa-i explice cum ca bebeii trebuie sa doarma la ora aia nu sa se joace

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

16+

Mergi la inceput

Buna bluekidoo
E perfect normal sa vezi asa ceva intr-un spital...si da...majoritatea asteapta sa cotizezi ca sa aiba macar bunul simt sa te bage in seama...dar nu toate. Despre problemutza ta am citit si chiar saptamana trecuta cat am stat si eu internata cu astfel de simptome...am avut in camera o viitoare mamica care era la a doua sarcina. pe prima a traversat-o numai cu varsaturi si stari ingrozitoare...si la a doua avea aceleasi simptome...insa are o fetita de 8 anisori foarte sanatoasa si e convinsa ca si urmatorul bebe care e deja pe drum va fi la fel de sanatos ca si surioara lui...Deci sa nu iti faci griji si sa ai grija de tine in primul rand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Am reusit sa pun poze pe contul nostru comun dar nu reusesc sa pun ecorafia de la 12 sapt. neam. Nu stiu ce sa fac. Cred ca este prea mare.
Poate ma ajutati voi.

Pls.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

14+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Eu am scapat de starile de voma de vreo 3 saptamani.. dar alaltaieri probabil si din cauza febrei, a stresului si nu stiu din ce alte cauze m-a luat.. ca se adunasera toate..inclusiv o constipatie acuta... din fericire eu nu ma sperii atat de usor mai ales daca eu simt ca este totul bine da reusisera sa ma enerveze intr-un mod cum nu mi s-a intamplat niciodata si simteam ca le voi da cu ceva in cap... nu mi se pare normal sa se arunce in astfel de afirmatii fara a fi sigure de ceea ce spun.. si chiar daca ar fi fost inceputul unui avort ar fi trebuit sa incerce sa ma consoleze sa ma incurajeze cumva. nu stiu ce sa zic. poate si natura meseriei lor este de vina.. respectivele sunt la municipal dar din cate am inteles pe sectia lor sunt doar femei cu intreruperi sau pierderi de sarcina.. probabil pt ele orice femeie le trece pragul este o viitoare pacienta... plus ca tot timpul vorbeau de cati bani le-a iesit si cam cat cred ca le vor mai iesi pana termina tura.. nu s-au sinchisit nici macar de faptul ca eram langa ele. dar spre surprinderea mea erau tare dragute cu pacientele lor.. le vorbeau frumos si le ajutau de cate ori erau chemate... poate pt ca or fi cotizat... nu stiu ce sa zic... cert este ca innainte sa plec au inceput sa-mi de-a sfaturi despre cum sa ma alimentez.. sa mananc fructe si sa beau lichide multe... iar mancare sa mananc putin si des...
acum sunt mult mai linistita.. aseara l-am simtit pe bebe miscand pe la 23:30 asa ca sotul a purtat o discutie cu el si incerca sa-i explice cum ca bebeii trebuie sa doarma la ora aia nu sa se joace

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

16+

In primul rand felicitari pentru bebeul jucaus, m-ai facut sa rad cu tata moralistul, asa asa putina instructie trebuie la bebel, sa invete programul repede de joaca si somnic.
Ei cat priveste sistemul nostru... este istorie lunga, mama a facut parte din el si acum pensionata de f tanara pe caz de boala se confrunta cu aceleasi probleme, apartea tratamentul preferential, nepasare, diagnostic experimental, se trateaza boala nu pacientul si lantul pare fara de sfarsit.
Tu nu te amara, sper sa trebuiasca sa mergi doar la nastere si apoi sanatate sa ai parte si tu si bebe, sa nu mai calcati la spital.
Sistemul e format asa, salarizarea si obisnuinta ca daca bagi ceva la buzu primesti un serviciu mai bun, a creeat toata nebuneala asta.
Am copilarit in spital aproape, sau mai bine zis mergeam des la mama care muncea ca nebuna, si crede-ma am vazut si auzit multe. Acum din pacate tot la spital merg s-o vad pe mama, inversandu-se rolurile de data asta.
Iti doresc multa sanatate, liniste, papa bun si ce trebuie, ai grija sa te si relaxezi ca ai ceva foarte pretios in pantec!
te pup

castelana fericita 13+

Mergi la inceput