Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
krys_nico spune:
Bun venit, Amalthea!
Fetelor, imi puteti spune si mie de ce nu pot trimite PM-uri, ca am incercat pana acum la 2 persoane si nu am reusit. As fi vrut si eu cartile cu mama si copilul pe mail.
amalthea spune:
si cum spuneam...
sincer nu am reusit sa rasfoiesc decat o mica parte dintre subiectele tratate aici dar pana va aparea
am tot timpul din lume sa ma delectez
Va pup
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amalthea Buna fetelor Am tot acest forum si am decis sa ma alatur voua.Ma numesc Roxana si am DPN 26.03.2010 Roxana 14sapt+ |
Bun venit Roxana si sedere placuta aici cu mamici una si una de dragute!
sarcina usoara, bebe sanatos si la termen evident!!!!
castelana fericita
13+
Ioanact spune:
Buna, fetelor!
Stefanna si noi suntem singurele, tati sta m mult la Ct (80 km de Vulturu, unde stam noi), tb sa faca un curs: avansare in grad si tb sa fie la 7 dim la slujba pana la 12, iar de la 13-17 cursuri, in week e liber ..
Mai are sapt viitoare si termina..dupa care va sta cu noi acasa.
Eu sunt obisnuita sa stau cu Ioana singura, nu mie frica noaptea.
Prima data cand ne-a lasat singure (cand a facut scoala de soferi- anul trecut) mi-a fost frica, dar m-am obisnuit.
ate_09 ok! Multumim pt
cafeluta!
honeybaby si eu am mom cand simt sanii lasati.. nu tb sa te ingrijorezi..
liliana_28 Felicitari pt
!
Sa vina pe lume sanatoasa!
samaria am vazut si eu cele 3 poze: 2 cu Samuel - ai un baiat tare dragut - sa-ti traiasca si una cu o mami tare frumoasa!

Nu, nu sunt in albumul meu, ci pur si simplu sunt uploadate dar nu intr-un album nou..nu stiu daca ai inteles..
bluekidoo Doamne, prin ce-ai trecut!
Sa speram ca de acum incolo te vei simti m bine si nu vei m varsa.

amalthea bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si la termen!
Pana am terminat de citit si apoi de scris, s-a trezit Ioana si a tb sa ii dau sa pape, si am papat si eu varza calita, pe care o pofteam de-aseara. A fost tare buna!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
11+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
amalthea spune:
Multumesc tare mult pentru asa o primire calduroasa 
Va doresc tuturor sarcini si nasteri usoare si
sanatosi
liliana_28 spune:
ate: am trimis PM cu DPNul si medicul cu care nasc. Sorry de PM asa fara inceput si fara sfarsit dar am o colega atat de agitata de ma agita si pe mine de numai numai

.
Imi transmiteti si mie parola? va rog mumos!!!!!
va pup
Lili
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
14+
Maria Madalina
ate_09 spune:
| citat din mesajul lui liliana_28 ate: am trimis PM cu DPNul si medicul cu care nasc. Sorry de PM asa fara inceput si fara sfarsit dar am o colega atat de agitata de ma agita si pe mine de numai numai ![]() ![]() ![]() .Imi transmiteti si mie parola? va rog mumos!!!!! va pup Lili Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut 14+ Maria Madalina |
liliana ti-am trimis pm cu parolele.
Si stai calma ..nu te agita, lasa colega sa se agite singura

asteptam un
17+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
jeni_h spune:
Buna ,
Bine ai venit Roxana
Fetelor, eu (baba nebuna) nu stiu ce am ca de azi dimineata de cand am ajuns la birou, ma doare mijlocul si ma cam inteapa din cand in cand burtica. Si este si cam tare. Am luat deja doua pastile de no-spa pana acum. Credeti ca poate fi de la statul pe scaun? A mai patit vreuna dintre voi asa? Durerea de burta este ca si cand as fi la ciclu, nici prea prea nici foarte foarte. Exact asta e starea!
O sa plec acasa , of Doamne, trebuie sa conduc iar in Bucurestiul asta aglomerat, si deja mi-e groaza.
Va pup pe toate si sper sa fiu in stare sa intru pe net cand ajung acasa. O sa-mi sun si doctorul, sa vad ce zice si el.
Pa fetelor, aveti grija de voi 
17+ Tamara Maria 
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui liliana_28 ate: am trimis PM cu DPNul si medicul cu care nasc. Sorry de PM asa fara inceput si fara sfarsit dar am o colega atat de agitata de ma agita si pe mine de numai numai ![]() ![]() ![]() .Imi transmiteti si mie parola? va rog mumos!!!!! va pup Lili Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut 14+ Maria Madalina |
ti-am trimis acum pe PM, ce am, vezi ca pe prima pagina gasesti alte date daca-ti lipsesc.
te pup
castelana fericita
13+

acest forum si am decis sa ma alatur voua.