Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

liliana felicitari pt fetita, sa vina sanatoasa, la termen !

denisa nu.i de ras, dar la faza cu mancarea cainelui si sacu de cartofi nu m.am putut abtine :)))
sa stii ca la mine cel putin uitarea avea legatura cu tiroida, ajunsesem dupa nastere, ana sa.mi depisteze problema, sa uit rau de tot, am uitat caruciorul afara din masina, inchideam masina de 6 ori , adica ma intorceam si apasam intr.una telecomanda, rau de tot
dar si castelana are dreptate, uitarea e ceva normal in sarcina

gaby, kossir sunteti tare dragute , multumim de complimente si eu si ivan

am fost sa.mi iau si eu pantaloni, cm mi.au trecut urticaria asta, m.am incumetat sa probez, si mi.am luat din HM, unii negrri simpli cu burta si care se potrivesc in talie dupa cum te ingrasi

citesc din urma acum, tre sa recuperez

ah o intrebare, samaria, pozele sunt pe contul comun de picasa? ma duc sa vad

roxana 13+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Am trimis aiurea un mesaj fara cap si coada . Scuze continui.

Ella, superba graviduta si scufita pe deasupra. Pai de ce te abtii de la mancare fatuca? De altfel daca poti, nu e rau. Seara nici eu nu ma dau in vant dupa mancare, dar oricum eu am pus bine si am o burta de 7 luni aproximativ. Cand te apuci de paturica? Sa vedem si noi. Din ce material o faci?
Ai perfecta dreptate si cu toate chestiile interzise. Sunt exagerate dupa parerea mea. eu m-am vopsit, am mancat cam ce mi-a fost pofta, bineinteles cu multa atentie, dar fara paranoia.

Michelle am ras cu lacrimi, pana ma durea burta de metodele de preparare in vederea aparitiei unui bebelush

Castelalna , merci mult. Stiam deja ca e cea mai norocoasa odisee. Pai de ce am insistat eu sa raman aici, desi ar tb sa nasc in februarie? Si mai ales ca am fost prima gravida din odisee .

Ate, deja am primit mailurile de la tine , multumesc mult . Acum am citit de miel. Pai se apropie sarbatoarea cu berbecul aici. Hai la un berbec in toata regula . Esti Atena? Scuze.

Fetele nou venite, Vio, Annya si Kris nico, bine ati venit, sarcini usoare si la termen. Annya, succes la TT.

Bebelashul meu zburda si el deja, sunt asa de fericita acum.
Sambata mergem si noi la dr., pentru un nou control si sigur vedem si ce se ascunde acolo . Nu stiu cine zicea ca daca misca in partea stanga e baiat, pai eu am simtit in stanga de tot, deci e sigur . Si rochite si codite? Pai asta e!!!!!!!! Oricum simt demult ca e baiat, am un feeling .
Azi am intalnire cu cateva romance de prin zona, le-am convocat pe la mine, asha ca fetele. O sa fie super, povesti si iar povesti .

Va pup, o zi buna si linistita sa aveti

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 18+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

castelana am ras de m-am prapadit la faza cu fularul
mai ce vorbarete sunteti in dimineata asta
asteptam un 17+ Doamne ajuta!

bebe mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

draga mea sa mai destindem atmosfera, eu oricum sunt un pic mai zombi si mereu dau din top cate una, cand e mama mea de ex obosita, vorba aia e si bolnava ii zis c=sa mai lase sexul ca de aia nu mai are vlaga...
Si asta cu fularul o am de la tata care ma consola la liceu ca nu-mi cresteau si mie ca la alte fete, mai eram si batz lung cu nicte stixuri de picioare (de-mi luam pe hol fraze: da-ne doamne schiuri ca bete avem) si tata dragutul ma consola ca sa nu ma supar ca nu le am si eu mai mari ca oricum dupa se fac fular si le dau dupa gat...
In fine ai grija de tine si ce sa mai esti o bomba sexoasa, nu?
te pup

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

gaby, intrebai de leucocite depinde de unitatile folosite de laborator cred, la mine scrie parametrii normali intre 3,5 -11 i eu am 5.95, deci e ok cred

castelana, nu mananca ivan borcane, cel putin legume deloc, mereu le.am facut in casa si i.au placut la nebunie deoarece am descoperit cum sa le fac sa iasa textura moale ca cele la borcan, cateodata am vrut sa.i dau la borcan legume, ca sa.l obisnuiesc in caz ca plecam undeva dar nu a vrut, asa ca eu m.am carat cu oala si restul dupa mine :)), fructe in schimb mananca intregi, sau cumparate, facute de mine nu, cele cumparate mi.au fost utile tot la iesiri, pt ca fructele pasate de mine mai ales mar, banana se inegreau repede, acum mie mi s.a facut pofta de borcan, pofta asa de sarcina...
m.am bucurat sa te vad mai vesela azi, am observat din mesaje

vai samaria, ce frumos e samy al tau , si tu tare draguta, nu stiu de ce dar eu am impresia ca te cunosc, dar nu te lua dupa mine, ca am impresia ca pe toata lumea cunosc :)) cand ma uit la poze

kossir distractie placuta cu prietenele!

atb, am confundat, pe ate o cheama atena cred, intrebam ca.mi place numele dar nu am cui sa i.l pun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Castelalna , merci mult. Stiam deja ca e cea mai norocoasa odisee. Pai de ce am insistat eu sa raman aici, desi ar tb sa nasc in februarie? Si mai ales ca am fost prima gravida din odisee .

Bebelashul meu zburda si el deja, sunt asa de fericita acum.
Sambata mergem si noi la dr., pentru un nou control si sigur vedem si ce se ascunde acolo . Nu stiu cine zicea ca daca misca in partea stanga e baiat, pai eu am simtit in stanga de tot, deci e sigur . Si rochite si codite? Pai asta e!!!!!!!! Oricum simt demult ca e baiat, am un feeling .
Azi am intalnire cu cateva romance de prin zona, le-am convocat pe la mine, asha ca fetele. O sa fie super, povesti si iar povesti .

Va pup, o zi buna si linistita sa aveti

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 18+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

he he he, poate mai asteapta bebelusul tau si faci un martisor!
Stiu ca e aproape imposibul dar cine stie...
Ma bucur ca bebe e saltaretz si asa se mai linisteste mami ca re avea lipsa de coate si picioare-n coaste...
Stii ca am acelasi nume ca tine? si fratele meu se chema Mihai adica imi sunt familiare numele tale afisate!

te pup si sarcina usoara!

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

bluekidoo, ce rau imi pare cand vad prin ce treci cu greturile astea, ai grija sa te hidratezi bine
dar m.au apucat nervii cand am citit ce nesimtite asistentele, ce putina umanitate, asta nu cred ca tine de educatie, ci de bun simt, de simt comun, ce primitive ....

mihaelagrosan, foarte frumos spus, exact asa am patit eu, probabil daca nu.mi mancam capul cu idei preconcepute dinainte , mi.era mult mai bine, eram mult mai fericita, si eu mi.am urmat instictul si mi.a fost bine pe urma
oricum pot spune ca si leo, sotul meu m.a ajutat si ma ajuta enorm, de exemplu chiar daca eu dormeam cu ivan in pat si incepea sa planga, ca are muci ca viseaza urat, el vine si.l ia in brate, de multe ori il aude inaintea mea care dorm langa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Am schimbat si semnatura.....ce mandrete de fata.......

Vreau si eu parola pe PM...please.....

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

14+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
castelana, nu mananca ivan borcane, cel putin legume deloc, mereu le.am facut in casa si i.au placut la nebunie deoarece am descoperit cum sa le fac sa iasa textura moale ca cele la borcan, cateodata am vrut sa.i dau la borcan legume, ca sa.l obisnuiesc in caz ca plecam undeva dar nu a vrut, asa ca eu m.am carat cu oala si restul dupa mine :)), fructe in schimb mananca intregi, sau cumparate, facute de mine nu, cele cumparate mi.au fost utile tot la iesiri, pt ca fructele pasate de mine mai ales mar, banana se inegreau repede, acum mie mi s.a facut pofta de borcan, pofta asa de sarcina...
m.am bucurat sa te vad mai vesela azi, am observat din mesaje

Buna
scuze ca ti-am tinut teorie, dar e mai bine ca nu mananca sa stii de la magazin. Asta e parerea mea chiar si fara sa am copii, la teorie-s buna dupa cum vezi, stau bine cu papagalul, m-a pregatit 6 ani pentru o cariera didactica de succes, am practicat oratoria in munca publicitara si acum fac aici conversatie scrisa sau vorbita, avand mereria minunata de housewife, stau si o cam frec pe la receptii si concerte, bineinteles cu mare placere, sa ma ierte fetele care muncesc din greu dar si au am mancat painea asta ani de zile pana noapte tarziu.
Da asa e mai imi revine si mie umorul (omorul cum ii zis eu) nu moare niciodata, asa ma mentin cat decat si revin la forma mea de cozo ca de check pleostit m-am plictisit!

te pup si ai grija de tine, ti-am spus ca Arturo e un nume tare fain?

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana_28

Am schimbat si semnatura.....ce mandrete de fata.......

Vreau si eu parola pe PM...please.....

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

14+ Maria Madalina

liliana felicitari pt fetita!!Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!!
spune-mi si DPN si unde nasti daca stii sa te trec in listuta!!
annya te-am trecut si pe tine in listuta. Bine ai venit!!! Sa mai scrii cateva mesaje sa scapi de mediere

asteptam un 17+ Doamne ajuta!

bebe mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalthea spune:

Buna fetelor
Am tot acest forum si am decis sa ma alatur voua.
Ma numesc Roxana si am DPN 26.03.2010

Mergi la inceput