Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

imi cer scuze dimineata am facut o gafa f f f mare
sigur ca da, azi sarbatorim pe

Ana, bebe de Cris_tianus

Victor Andrei, bebe de Gigelica

Lena, bebe de Raaluca

sunte-ti niste minunatii de copii, sa aveti o viata pe masura!

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

seara buna

recuperez acusica dar nu am rezistat sa va spun intai si intai vestea cea mare.

Alexandros al meu are 3 dinti!!!!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinca,
nu ajung mucii in gura, are un fel de rezervor, si oricum nu mi s-a parut nici aia eficienta. Sau nu am eu plamini pt aia... Eu folosesc batista bebelusului, aia cu aspiratorul, mi se pare singura care face treaba.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

seara buna

25 martie 2009

bravooooooo!!!!!!!!!! felicitari!!!!!!!!!.... ia priit botezul

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani si de la noi sarbatoritilor, plus multi pupici pt Florinela!

Cu scosul afara, eu sincer m-am ghidat dupa destul de controversata carte a dr Spock si am scos-o mereu pe Pisilinca; e drept, nu mi-a facut febra decit de la vaccin. Dar cred ca recomandarea cu tinutul in casa cind are febra se aplica fie la cazurile cu febra mare, de origine necunoscuta, fie pt evitarea raspindirii germenilor, iar noi deocamdata nu interactionam cu alti copii...

Felicitari pt dintos! Iar ne-a luat-o inainte! Incisivul ala de sus e in stand-by din cite vad eu...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ilinca,
nu ajung mucii in gura, are un fel de rezervor, si oricum nu mi s-a parut nici aia eficienta. Sau nu am eu plamini pt aia... Eu folosesc batista bebelusului, aia cu aspiratorul, mi se pare singura care face treaba.

Pe-asta "cu gura" nu am incercat-o, si noi tot cu batista bebelusului rezolvam problema.

Multumim de complimente la Ratzik!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Salutare fetelor. Mai traim.

Sophia creste, e frumusica foc si agitata. Stam in fundulet, sta bine in picioare cu foarte putin suport. Povesteste cat e ziua de lunga. Mananca tzitzi si am inceput si noi timid diversificarea. Se trezeste de 2 ori pe noapte la tzitzi. Ceea ce e parfum pe langa Tony care era sus de 3 ori. Ne chinuim de 2 zile cu o diaree. Cica a prins un virusel. Ati patit careva? Ce ati dat? Mentionez ca nu bea ceai deloc, i-am bagat ceva apa de orez cu seringa. Pot sa-i dau debridat?

Mai sunt mamici la care nu le-a venit ciclul? Numai sa verific daca sunt total aberanta. Sophia face imediat 6 luni si eu nimic. E drept ca alaptez cu drag si spor.

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

Nici mie nu mi-a venit inca mos craciun, nici nu vreau ce e drept, eu il astept pe dupa 10 luni incolo, si inca mai alaptam....
Nu te speria ca nu esti aberanta, e absolut normal.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

nuuuuuuu, ca nu din cauza de doi mucisori nu l-am scos afara(de fapt n-au fost 2, au curs cu nemiluita printre tone de lacrimi); a facut febra, dar nu mare, nici de asta nu ma impiedicam, dar a transpirat toata ziua in ultimul hal; cred ca seamana cu mine, si eu sunt la fel, la primul semn de raceala transpir ca naiba; si nu l-am tinut deloc imbracat gros, chiar subtirel... ; plus ca mi-a plans de m-a terminat nervos; l-am tinut numai in brate, abia am reusit sa-l conving sa pape dupa 3 ore de plans si aproape 4 de la ultima masa (el care papa la 2 ore ceas); si dupa ce a papat i-a fost putinel mai bine, s-a mai linistit, l-am mai schimbat de bluzite... si-a mai revenit pe seara; i-am facut baitza (ca peste asta in nici un caz nu sar, saracu copil asta-mi mai lipsea sa nu-i spal transpiratia aia uracioasa, si in plus, oricum o baie face asa de bineeeeeeeee); acuma face nani, a papat in 2 reprize, cu diferenta de o ora si deocamdata face nanica linistit... dar e fonfanit rau pe nasuc... parca vad ca se trezeste ca nu poate sa respire bine; oricum , cred ca dorm langa el, sa pot eu sa-l pipai de temperatura si sa-l aud cum respira;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

seara buna

25 martie 2009

3 ???

noi tot fara suntem

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata,am recuperat. piticul se tot foieste in pat si ma zapaceste senzorul de mishcare

denisa - super pozele. Adela e atat de dulce si haioasa

pisigri - pai primul a iesit la 4,5luni...era de ashteptat. are deja 6 si un picsper sa facem o pauza dupa astia doi,sa respiram si noi un pic.

sa va povestesc ce am patit eu in seara asta la baie...
sotul a fost la antrenament si dupa aia a plecat direct la un prieten sa vada meciul asa ca vin acasa cu gandacul si mergem la baie singuri. cand ajung sus caditza plina ochi cu apa de ieripun copilul in pat si da-i chinuiala sa o golesc,asta se enerveaza ca nu are stare in pat,eu ma grabesc si mai tare, intr-un final gata,spalata si plina cu apa. iau copilul in bag in apa caldutza in fund ca o umplusem prea mult. cand...poc...toata cada plina de kk,scoate copilul alunecos repede, cu o mana il tineam cu o mana ma chinuiam sa vad cu sa scot apa. copilul un pachet de nervi ca de ce l-am scos,se foia si se agita sa il bag la loc in kkt lui. imping cada care avea 30kg cu o mana si incerc sa o trag langa dus pe cea veche si f mica. reusesc dar constat ca era murdara, chinuiete sa o speli cu copilul ud flesca ntr-o mana. asta incerca sa prinda dushul(care era pe apa clocotita),eu trage copilul,spala caditza...ce mai...nebunie. reusesc intr-un final si il pun mandra in fund in caditza. el super fericit incepe sa se joace si gaseste dopul de la caditza pe care il scoate fericit si intr-o secunda eram cu picioarele in apa pana la glezne. trage dopul din mana copilului, apuca nishte prosoape dupa calorifer,tzine copilul care incerca sa se ridice in picioare...ce mai,eram numai buna de pus pe you tube. am ras de am murit. la final ma apuca de un deget su musca de zor cand ma prind eu ca simt ceva ..ce sa fie ce sa fie. dau cu degetul cu riscul sa imi faca unghia neagra si descopar al trei-lea dinte iesit bine merci. a fost o seara de pomina
cine zicea ca mamicile nu au ce povestii

25 martie 2009

Mergi la inceput